Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 21:53
spokojnie ... ...
żadnemu z nich nie jesteś godny czyścić butów...;D
nie pozostanę ci dłużny więc na dobranoc ...
wal się na ryj...;D

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dawny twój znajomy niezalogowany
25 marca 2022r. o 21:55
Horus napisał(a): plus minus tak...to było słynne spotkanie na które wprosił się jego koleżka Lucjan...
ten co to sam też pisał że chodziło mu zebranie na mnie ''haków'' ;D
nie wyszło mu to bo jak też sam zauważył byłem ...małomówny...;D
a ja często oceniam człowieka po tym jak ten się zachowuje ale i po tym co mówi i jak mówi...
a że temu z kolei nie podobało się to co mówiłem (nie tylko ja zresztą) a wszyscy mówili o upadłej ,skorumpowanej ''s'' to lucusiowi ''opozycjoniście '' to się nie spodobało...już następnego dnia obnażył się zakładając temat na forum ''PanM '' pisząc tam o gospodarzu jakim to on jest ''fałszywym kolegą'' ;D
tam też powiedziałem o tych ''skorupach'' ...jakieś tam ceramiczne tacki ,,,
to spotkanie i ten temat dało mi trochę do myślenia ...

zbierając wszystko w całość i to co napisał później ten cały lucuś , mając ciągle w pamięci fakt że gospodarz wcześniej kłamał próbując mnie wciągnąć w jakiś jego prywatny konflikt z dawnym moderatorem -Hegemon- [postanowiłem odciąć się od tego ''szemranego towarzystwa''

a każdy kto nie z nimi ,kto im nie ''słodzi'' to wróg ...
ot i cała ''historyja'' :D
mój ty ''dawny znajomy''

a do tych dwóch którzy wiem że czekają ...;D

zaprzeczycie kłamcy i manipulanci?
babrajcie się w tym swoim ''towarzyskim szambie '' bo w tym czujecie się najlepiej...swojsko...;D

ja spokojnie zaraz na ''szkiełko'' i na podusię a wy?
wy pozostaniecie ze swoim nabrzmiałym jak balon pseudo-ego i ze swoją nienawiścią ...;D

jutro przy kawce poczytam...

Szkoda że nie ma jak tego zweryfikować . Też chętnie bym poczytał zdanie innych uczestników spotkania. Swoją drogą było was trzech więc ktoś się może odezwie. Jutro wolna sobota . Po śniadanku zajrzę.
22258
#Horus nieaktywny
25 marca 2022r. o 22:03
Tak ...trzech ale uważam że trzecia osoba się jawnie nie wypowie ...
po pierwsze jest chyba nadal w znajomości z gospodarzem więc gdyby napisał że piszę prawdę z urzędu byłby ''przegranym''

a jacy oni są ?...pomijając właśnie trzecią osobę?
proszę
tak na dobranoc i może jakieś mały przemyślenia...

14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

jedna z odpowiedzi gospodarza...

''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''

poskładaj to sobie w całość...

spokojnej nocy...
ja lecę do tivi ;D

~~Janusz T niezalogowany
25 marca 2022r. o 23:45
Rzodkiewka PO 0.99.. .
11445
PanM
26 marca 2022r. o 0:04
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Wojna oligarchii z demokracją Dzień 31
Niebiosa zostawiły wolną wolę agresorom ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Widły i piec niezalogowany
26 marca 2022r. o 0:30
Lucfer czeka .
11445
PanM
26 marca 2022r. o 1:01
Najważniejszy ksiądz katolicki Jorge Mario Bergolio zwany Franciszkiem wzorem boga który zostawił człowiekowi wolną wolę olał agresję Rosji na Ukrainę i powierzył wojnę matce boskiej Fatimskiej.
Dla rodzimych nawiedzonych rozczarowanie że Fatimska a nie Częstochowska.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~PanM niezalogowany
26 marca 2022r. o 1:29
Dzisiaj od godz 11 zaczynamy rozlewanie najświeższej produkcji. Ma takiego kopa że największych brynioli trzepnie o glebe.
Zapisy od godz 2,00 .Bez limitów.
Ilość oczywiście na ten tydzień ograniczona .
Nie powiem wam ile bo byście wszystko wychlali.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza