Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Balcerek niezalogowany
26 marca 2022r. o 10:21
Pan M jeszcze śpi , on zaczyna swoją imprezę o godzinie 1 . 00 .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Grzałka zawsze dobra jest niezalogowany
26 marca 2022r. o 11:11
Nic szkoda czasu , czeba się napić nad boberkiem , nieźle nakapało przez całą noc .
~~KTO JEST KTO niezalogowany
26 marca 2022r. o 14:04
Horus napisał(a): plus minus tak...to było słynne spotkanie na które wprosił się jego koleżka Lucjan...
ten co to sam też pisał że chodziło mu zebranie na mnie ''haków'' ;D
nie wyszło mu to bo jak też sam zauważył byłem ...małomówny...;D
a ja często oceniam człowieka po tym jak ten się zachowuje ale i po tym co mówi i jak mówi...
a że temu z kolei nie podobało się to co mówiłem (nie tylko ja zresztą) a wszyscy mówili o upadłej ,skorumpowanej ''s'' to lucusiowi ''opozycjoniście '' to się nie spodobało...już następnego dnia obnażył się zakładając temat na forum ''PanM '' pisząc tam o gospodarzu jakim to on jest ''fałszywym kolegą'' ;D
tam też powiedziałem o tych ''skorupach'' ...jakieś tam ceramiczne tacki ,,,
to spotkanie i ten temat dało mi trochę do myślenia ...

zbierając wszystko w całość i to co napisał później ten cały lucuś , mając ciągle w pamięci fakt że gospodarz wcześniej kłamał próbując mnie wciągnąć w jakiś jego prywatny konflikt z dawnym moderatorem -Hegemon- [postanowiłem odciąć się od tego ''szemranego towarzystwa''

a każdy kto nie z nimi ,kto im nie ''słodzi'' to wróg ...
ot i cała ''historyja'' :D
mój ty ''dawny znajomy''

a do tych dwóch którzy wiem że czekają ...;D

zaprzeczycie kłamcy i manipulanci?
babrajcie się w tym swoim ''towarzyskim szambie '' bo w tym czujecie się najlepiej...swojsko...;D

ja spokojnie zaraz na ''szkiełko'' i na podusię a wy?
wy pozostaniecie ze swoim nabrzmiałym jak balon pseudo-ego i ze swoją nienawiścią ...;D

jutro przy kawce poczytam...

Znam wszystkich i wiem że było tam czterech. Ty , pan Lucjan, Zbychu i Przemo jako gospodarz.Jak ty się doliczyłeś trzech ?
~~Mistrz Joda niezalogowany
26 marca 2022r. o 14:41
~~PanM napisał(a): Dzisiaj od godz 11 zaczynamy rozlewanie najświeższej produkcji. Ma takiego kopa że największych brynioli trzepnie o glebe.
Zapisy od godz 2,00 .Bez limitów.
Ilość oczywiście na ten tydzień ograniczona .
Nie powiem wam ile bo byście wszystko wychlali.

To powiada osoba że ma moc?
Ktoś tu napisał że ma dużą moc po tankowaniu, to musi prawda być.
~~Pozłocisty Rumianek niezalogowany
26 marca 2022r. o 15:00
Panie M jak będziesz na drugi raz w sklepie kupował rzodkiewki w kasach samoobsługowych to nie płać za każdą kulkę ,tylko za pęczek .
~~Babcia z PeeReLu niezalogowany
26 marca 2022r. o 15:07
Bo ponoć panum pani kazała koda na każdy produkt nakleić
~~Horus niezalogowany
26 marca 2022r. o 16:32
~~KTO JEST KTO napisał(a):
Ktoś napisał:

Znam wszystkich i wiem że było tam czterech. Ty , pan Lucjan, Zbychu i Przemo jako gospodarz.Jak ty się doliczyłeś trzech ?

było trzech ...
w takim przypadku nie ma potrzeby liczyć gospodarza ...
widzę że jesteś zorientowany...

to po rozmowie z panemm czy jesteś jednym z tej ...trójki? ;D
przedstaw się ...
11445
PanM
26 marca 2022r. o 20:05
Moim zdaniem było nas czterech. Jaki jest powód aby mnie nie liczyć ? Resztę relacji o tej wizycie pominę milczeniem.
Na koniec wychodząc rzuciłeś grzecznościowo " to nara do następnego spotkania " / pozostawiając na stole niedopitą puszkę bezalkoholowego piwa którą sam sobie przyniosłeś /
Odpowiedziałem -- " nie będzie następnych spotkań.".
Wątek ceramiki , żenujący .
Potem wydarzenia potoczyły się już wedle twego prawdopodobnie zaplanowanego scenariusza zapisanego w prywatnym " ipeenku ".

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza