Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

14240
M21W2
27 marca 2022r. o 19:57
PIS-PO-PRL napisał(a): to kto w końcu o to spotkanie zabiegał? kto na kogo haków szukał?
Horus zabiegał o spotkanie?
z wami to och_jeć można
ale przynajmniej jest co czytać :D

PanM wreszcie zdobył się na wyznanie prawdy publicznie .

O spotkanie zabiegał Horus / Janusz T/ Wymyślił sobie że będzie na nim jako anonim i w odpowiednim momencie dowali Lucjanowi.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatny Rozpław niezalogowany
27 marca 2022r. o 19:59
i tej wersji się trzymajcie muszkieterzy
14240
M21W2
27 marca 2022r. o 20:05
PIS-PO-PRL napisał(a): to skąd się wzięła teoria, że to ty Lucek o spotkanie zabiegałeś, żeby haków szukać?
wychodzi na to, że to Horus się w milicje bawił

no bez kitu... czeski film
jutro pewnie będziemy świadkami jakiegoś dramatycznego zwrotu akcji... tak coś czuję :D

Myślę że powoli poznajesz Horusa , opluwacza i oszczercę .
Jakie haki i w jakim celu miałbym zbierać na nic nie znaczącego bufona , pewnie myśli że mamy czasy komuny a on bohatersko walczy narażając się na więzienie z okrutnym PiS-em .
18442
PIS-PO-PRL
27 marca 2022r. o 20:23
Horus... coś ty tam odjaniepawlił... na boga!!! :D

PIS=PO=PRL
11445
PanM
27 marca 2022r. o 20:58
~~czarny wilec napisał(a): Masz pecha Moszczyński. Nawet w jego sprawie mało wiesz lub po prostu kłamiesz. Znam Zbyszka od ponad czterdziestu lat. I jego brata Romka chociaż kontakt z nim mi się dawno urwał. Znamy się wszyscy bo jesteśmy praktycznie z jednego podwórka z tym jednak że Zbyszek nigdy nie mieszkał na Wojska Polskiego. Niejeden mecz rozegraliśmy wspólnie za młodu z chłopakami za garażami . Niejednego pokerka zagraliśmy jako gówniarze w klatce Zbyszka. I grał tam z nami Janusz.
Dlatego ci panie nie wierzę bo znamy się zbyt dobrze i ani na jednego ani drugiego nikt złego słowa nie powie. Teraz chcesz wmieszać w swoją awanturę Zbyszka tylko on jest na to za mądry.
Zbyszek pamiętasz braci Kolasów? Pamiętasz Branta? Wielu innych nie wymienię bo wiem że mieszkają w Bolesławcu. Więc panie Moszczyński twoje pisanie tutaj i chęć wywarcia presji na Zbyszku raczej skazane jest na niepowodzenie. Pan wiesz że przegrywasz na całej linii.
Szkoda czasu na takiego kogoś jak ty ale musiałem to napisać bo widzę pana jako zwykłego manipulanta .

Po co się tak podniecasz ? Nie mieszam w to swego gościa . W przeciwieństwie do ciebie nic mu nie sugeruje . Zrobi jak zechce. Kogo tu obchodzi co robiłeś 40 lat temu ? To ty sugerujesz aby był lojalny ze względu na dawne gry w pokera i piłkę.
Wszyscy wiedzą kto się kryje za powyższym wpisem. Tylko ty Janusz wiesz o którego Zbyszka chodzi bo tylko ty tu byłeś. Nikt nigdy i nigdzie nie wymieniał o kim mowa.Zdradziłeś się tym wpisem.Z braku argumentów tyldujesz i plujesz zza węgła. Nie zapominaj że ta wizyta zaowocował ostrym konfliktem między tobą a Lucjanem.Mnie wziąłeś na " tapetę " dopiero gdy cię nie poparłem i po moim wpisie że " Lucjan to przyzwoity człowiek ".
Dobrze tu Lucjan zauważył. Zbyt dużo sobie obiecujesz po swoim ipeenku. Zbyt przeceniasz wartość opluwania innych ludzi. Lubisz to . Lubisz personalne ataki . Lubisz być królem parkietu. Wiem bo czułem twój " oddech " na plecach od 2014 roku gdy atakowałeś mnie jeszcze jako " falco ".
Tylko że ja miałem odwagę jawnie przeciwstawiać się władzy a to spowodowało łatwość ataków ad persona na moją osobę w których wtedy brylowałeś na portalu.Kim ty jesteś ? Nikim i nikim pozostaniesz. Co najwyżej pajacem z Dolnych młynów skłóconym z sąsiadami.
Nie ma tu nikogo kto się za tobą wstawi. Bo ci niby twoi kumple okazują się twoimi tyldowymi klonami.
bez odbioru.

Dopisane 27.03.2022r. o godz. 20:58:

Lucjanowi wybaczyłem założenie o mnie wątku,. Zrobił to w gniewie i emocjach . A ty robisz zło dla niezrozumiałej przez nikogo chorej satysfakcji.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
27 marca 2022r. o 20:59
szkoda gadać ...
sam nie wiem czy po raz wtóry jest tu jakikolwiek sens pisać o tym całym spotkaniu...
przecież tu juz kilkakrotnie sobie zaprzeczali ...;D
teraz nagłe ''objawienie '' gospodarza i wspomina puszkę piwa i nagle teraz ...

''PanM wreszcie zdobył się na wyznanie prawdy publicznie ''
jakiej prawdy?
takiej jaką sobie wymyślił i stara się odpowiednio dopasować do swoich ''chorych wizji'' ?

czytam i nie wierzę...nawet Zbyszka chce wkomponować w swoją brudną gierkę...;D
naprawdę nie wiem czy jest sens teraz o tym pisać ,odnieść się po raz kolejny do tego steku bredni zarówno jednego jak i drugiego ...

do czego to doszło ...jeden drugiego blokuje na fb, jeden drugiego nazywa ''nieudacznikiem'' jakby sam w życiu miał jakieś osiągnięcia...
myślę że ta historia jeszcze się rozwinie więc może cierpliwie poczekam? ;D

tak ty cały PaniM...czytałem ...
ludzie też Zbyszka pamiętają ...;D w jakiej pozycji go teraz stawiasz?
kiedyś ktoś nazwał cię ''gnidą'' ...z perspektywy czasu myślę że słusznie...;D
~~dx2 niezalogowany
27 marca 2022r. o 21:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): to skąd się wzięła teoria, że to ty Lucek o spotkanie zabiegałeś, żeby haków szukać?
wychodzi na to, że to Horus się w milicje bawił

no bez kitu... czeski film
jutro pewnie będziemy świadkami jakiegoś dramatycznego zwrotu akcji... tak coś czuję :D

Myślę że powoli poznajesz Horusa , opluwacza i oszczercę .
Jakie haki i w jakim celu miałbym zbierać na nic nie znaczącego bufona , pewnie myśli że mamy czasy komuny a on bohatersko walczy narażając się na więzienie z okrutnym PiS-em .

Lucjan ty i ten Janusz to dwie największe kanalie na tym forum .
18442
PIS-PO-PRL
27 marca 2022r. o 21:06
Horus napisał(a): teraz nagłe ''objawienie '' gospodarza i wspomina puszkę piwa i nagle teraz ...

mogło mu być na rękę, ze wszyscy po lucku jak po burej s... pojechali. Przecież ten, założył na niego temat.
a teraz, gdy się pogodzili/wyjaśnili sobie różne sprawy...

ale jaja... jak berety
przeje... jak w ruskim czołgu :D

a właśnie... ide sprawdzić co tam ruskie onuce porabiają. Pewnie coś knują znając życie :D

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza