Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

~~Horus niezalogowany
28 marca 2022r. o 0:09
~~macierzanka długolistna napisał(a): Horus zapewne sobie smacznie śpi a frajerstwo dalej tu popierduje. Ma rację że zabawa z was na sto fajerek.

Nie śpię nie śpię czuwam .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~milioner Donald Tusk niezalogowany
28 marca 2022r. o 5:29
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~czarny wilec napisał(a): Gościu po co się tu pokazałeś? Tyle już tu napisałeś co zresztą cytowano a swoich postów się nie wyprzesz. Jesteś podobnym kłamcą jak twój kolega więc normalne że teraz go będziesz bronić tylko przypomnij sobie co sam o nim wcześniej pisałeś . Teraz piszesz o koniaku? Taka jest twoja wdzięczność za gościnę że kolejnego dnia piszesz o koledze że jest fałszywy? Potrzebne ci było to spotkanie by się o tym dowiedzieć? Zdanie Moszczyńskiego na temat Solidarności było ci wcześniej znane więc ty miałeś inny cel. Ty celem był Horus ale ci się nie udało dlatego całą złośc na niego wylewasz. W ten sposób ani ty ani twój kolega nie naprawicie swojej reputacji która leży w gruzach.

Nic ci nie odpowiem , nie warto , anonimowy trollu .

Lucek,no bez jaj to przecie Janusz T.
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2022r. o 8:28
PanM napisał(a): No to podsumujmy ten urywek.
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał:
nigdy sam nie zabiegałem o to całe spotkanie...
W czasie tej wizyty zdarzył się też incydent o którym dowiedziałem się po jakimś czasie od Janusza.
Otóż ponieważ ja byłem zdrowotnie mało mobilny on poszedł otworzyć na dół drzwi czwartemu gościowi. Pod domem na Lucjana czekał jego wnuk. Janusz T pogardliwie wyśmiał koszulkę w którą ten chłopak był ubrany.

nawet w tak prostej sprawie łże...

pisze że otwierałem komuś drzwi ,że dowiedział się tego po jakimś czasie i to niby ja mu o tym powiedziałem...
jak ci pamięć zawodzi to nie pisz chociaż bzdur manipulancie...
ta sytuacja miała miejsce przed tą ławeczką kiedy wszyscy byli już na dole czekając na wnuka lucusia który miał po niego przyjechać ...i przyjechał ..

kolejna twoja manipulacja...
nie wyśmiałem koszulki tylko samego małolata którego po prostu zapytałem czy wie co nosi ,co symbolizują znaki na niej...
młody zgłupiał i nie udzielił żadnej sensownej odpowiedzi ...stąd po prostu sobie z niego kpiłem ...
czy robiłem to za jego plecami ?...nie...prosto w oczy ...

obgadywanie kogoś ZA PLECAMI to twoja domena ...
gubisz się już w kłamstwach bo chyba teraz nie masz z kim już ''uzgadniać zeznań'' ;D
zadzwoń do kolegi i jego zapytaj o tą sytuację ,może ma lepszą pamięć ...;D
~~do ruskiego trola niezalogowany
28 marca 2022r. o 8:38
ruskij wojennyj karabl idi na huy
~~Humorek niezalogowany
28 marca 2022r. o 8:39
A mi Śp Panna opowiadał że lubisz nosić „Stringi” , i nie kpił z ciebie
Faryzeusz jesteś na straconej pozycji wyszłaś na głąba i już nic nie zmieni twojego wizerunku
a tłumaczy się winny……………D
~~Obserwator niezalogowany
28 marca 2022r. o 8:41
Panie horus gdzie pan tu widzisz manipulacje ? Obśmiałeś pan wnuczka i tyle. Sam pan piszesz że z niego kpiłeś. Pierwszy raz w życiu zobaczył człowieka i zaraz zakpił.
18442
PIS-PO-PRL
28 marca 2022r. o 9:31
Dzień dobry bardzo.
Mam nadzieję, że dzisiaj nastąpi kolejny zwrot akcji. Przynajmniej w połowie tak emocjonujący jak te ostatnie.
Czekam z niecierpliwością
Pozdrawiam… wierny fan :))

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2022r. o 9:34
jest różnica pomiędzy wyśmianiem koszulki z jakimś symbolem a wyśmianiem człowieka który nie ma bladego pojęcia co ona przedstawia lub do czego konkretnie nawiązuje...
i z tego kpiłem...

jak masz problem ze zrozumieniem to załóż sobie koszulkę z napisem ''Dick''
przecież to nic zdrożnego...sam ''prezydęt'' oficjalnie mówił o tym przed kamerami...

ja mam do dzisiaj kilka koszulek z moimi ulubionymi kapelkami muzycznymi...
i dużo o nich wiem ...
bo warto wiedzieć co się nosi lub kogo się jest sympatykiem...

Dopisane 28.03.2022r. o godz. 09:34:

PIS-PO-PRL napisał(a): Dzień dobry bardzo.
Mam nadzieję, że dzisiaj nastąpi kolejny zwrot akcji. Przynajmniej w połowie tak emocjonujący jak te ostatnie.
Czekam z niecierpliwością
Pozdrawiam… wierny fan :))

tego nie wiedzą nawet najstarsi górale...
ale może się doczekasz...;D

ja tam czekam aż słoneczko wyżej wzejdzie i zrobi się cieplej bo dziewięć stopni to jednak dla mnie za mało...kocham ciepełko...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.