Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

22258
#Horus nieaktywny
27 marca 2022r. o 21:41
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~czarny wilec napisał(a): Masz pecha Moszczyński. Nawet w jego sprawie mało wiesz lub po prostu kłamiesz. Znam Zbyszka od ponad czterdziestu lat. I jego brata Romka chociaż kontakt z nim mi się dawno urwał. Znamy się wszyscy bo jesteśmy praktycznie z jednego podwórka z tym jednak że Zbyszek nigdy nie mieszkał na Wojska Polskiego. Niejeden mecz rozegraliśmy wspólnie za młodu z chłopakami za garażami . Niejednego pokerka zagraliśmy jako gówniarze w klatce Zbyszka. I grał tam z nami Janusz.
Dlatego ci panie nie wierzę bo znamy się zbyt dobrze i ani na jednego ani drugiego nikt złego słowa nie powie. Teraz chcesz wmieszać w swoją awanturę Zbyszka tylko on jest na to za mądry.
Zbyszek pamiętasz braci Kolasów? Pamiętasz Branta? Wielu innych nie wymienię bo wiem że mieszkają w Bolesławcu. Więc panie Moszczyński twoje pisanie tutaj i chęć wywarcia presji na Zbyszku raczej skazane jest na niepowodzenie. Pan wiesz że przegrywasz na całej linii.
Szkoda czasu na takiego kogoś jak ty ale musiałem to napisać bo widzę pana jako zwykłego manipulanta .

Po co się tak podniecasz ? Nie mieszam w to swego gościa . W przeciwieństwie do ciebie nic mu nie sugeruje . Zrobi jak zechce. Kogo tu obchodzi co robiłeś 40 lat temu ? To ty sugerujesz aby był lojalny ze względu na dawne gry w pokera i piłkę.
Wszyscy wiedzą kto się kryje za powyższym wpisem. Tylko ty Janusz wiesz o którego Zbyszka chodzi bo tylko ty tu byłeś. Nikt nigdy i nigdzie nie wymieniał o kim mowa.Zdradziłeś się tym wpisem.
bez odbioru.

Dopisane 27.03.2022r. o godz. 20:58:Lucjanowi wybaczyłem założenie o mnie wątku,. Zrobił to w gniewie i emocjach . A ty robisz zło dla niezrozumiałej przez nikogo chorej satysfakcji.

ty jesteś chory człowieku...
myślisz że nie pamiętam kogo tu wymieniano nawet z imienia?
ty myślisz dupku że tylko ty masz znajomych?...że cię tu nie znają a ja nie mam z niektórymi kontaktu?
teraz ponoszą cię nie tylko emocje frajerzyno i fantasto...
myślisz łajzo że nie mam kontaktu z ludźmi z Zygmunta Augusta gdzie właśnie kiedyś mieszkał Zbyszek?
ja się zdradziłem ...co za dureń...;D
podsumowano cię tutaj odpowiednio...jesteś NIEUDACZNIKU :D przegrany...;D

teraz mam chwilę -poczytam resztę...

Dopisane 27.03.2022r. o godz. 21:23:

PIS-PO-PRL napisał(a): to kto w końcu o to spotkanie zabiegał? kto na kogo haków szukał?
Horus zabiegał o spotkanie?
z wami to och_jeć można
ale przynajmniej jest co czytać :D

nigdy sam nie zabiegałem o to całe spotkanie...
kiedyś w luźnej rozmowie zasugerowałem jedynie że jak ten cały lucuś będzie u niego niech zadzwoni a ja przyjadę ...
chciałem sobie posłuchać co to może wygadywać ktoś kto nigdy na oczy nie widział Falco...
kiedyś byłem w pewnym towarzystwie gdzie taki jeden miał dużo do powiedzenia nie wiedząc że ten o którym dużo gada siedzi prawie naprzeciw...;D ...niezły ubaw mieli wszyscy siedzący obok i czekający na moją reakcję ...kiedy wyjaśnili mu że to właśnie ja ...to było ''boskie'' ;D

a teraz czytam ten ''pierd'' ze ja zabiegałem o spotkanie...;D ...totalne łgarstwo ...
dlaczego więc nie zadzwonił do mnie z pytaniem czy przyjadę a dał bez mojej zgody mój numer telefonu bo koleżka sobie zażyczył...
i tak jak na żądanie podał mu wszystko o co tamten zabiegał tak sprzeda wszystkich którzy staną mu ''okoniem'' i nie będą wszystkiemu przytakiwać...

a tu PanieM coś może ci się przydać jako pewna nauka...
to jest coś co chciałem wykorzystać przeciwko pańskiemu przyjacielowi a co po sugestii sędziego wykreśliłem z moich żądań...były trzy ale teraz okazuje się że byłem niepotrzebnie litościwy i poprzestałem tylko na forumowych przeprosinach...

przeczytaj uważnie ...

https://www.eporady24.pl/udostepnianie_danych_osobowych_osoby_ktora_nie_wyrazila_na_to_zgody_za_pomoca_komunikatorow_konsekwencje_karne,pytania,6,63,4003.html

tak że trzymaj jęzor krócej...;D

Dopisane 27.03.2022r. o godz. 21:41:

to był udany dzień ale wystarczy ...teraz poleżakiję ...
a to ku pamięci i otrzeźwieniu ''who is who" ;D

14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

''Lucjan- gdyby nie twoje wpisy nikt by tu nie wiedział że byłeś u mnie ,że był Janusz i Piotrek''

''opluwacz''....''nieudacznik'' ;D

ło matko bosko...
ło jezusie nazareński ...się narobiło...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
27 marca 2022r. o 23:19
No to podsumujmy ten urywek.
Horus napisał(a):
Ktoś napisał:
kiedyś w luźnej rozmowie zasugerowałem jedynie że jak ten cały lucuś będzie u niego niech zadzwoni a ja przyjadę ...
chciałem sobie posłuchać co to może wygadywać ktoś kto nigdy na oczy nie widział Falco...
kiedyś byłem w pewnym towarzystwie gdzie taki jeden miał dużo do powiedzenia nie wiedząc że ten o którym dużo gada siedzi prawie naprzeciw...;D ...niezły ubaw mieli wszyscy siedzący obok i czekający na moją reakcję ...kiedy wyjaśnili mu że to właśnie ja ...to było ''boskie'' ;D

a teraz czytam ten ''pierd'' ze ja zabiegałem o spotkanie...;D ...totalne łgarstwo ...
dlaczego więc nie zadzwonił do mnie z pytaniem czy przyjadę a dał bez mojej zgody mój numer telefonu bo koleżka sobie zażyczył...
i tak jak na żądanie podał mu wszystko o co tamten zabiegał tak sprzeda wszystkich którzy staną mu ''okoniem'' i nie będą wszystkiemu przytakiwać...

W okresie o którym mowa panM nie znał Lucjana / pisze się z dużej litery/.
Dopiero po sugestii Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa zaprosił go do siebie. Zaprosił i nie ukrywał kto był inicjatorem tego zaproszenia.
W czasie tej wizyty przeszliśmy z Lucjanem na per " TY ". rozmawialiśmy głównie o tym o czym Lucjan I falco / powyżej nieuprawniony z dużej litery/spierali się na forum. Oraz o ewentualnym spotkaniu panów Janusza i Lucjana u mnie .
Lucjan wyraził wolę spotkania. Następnie powiadomiłem o tym Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa .
W

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
211
skorn
27 marca 2022r. o 23:26
PIS-PO-PRL napisał(a): wychodzi na to, że to Horus się w milicje bawił

W czasach stalinowskich tacy jak on robili karierę w ubecji. ; )

<i>
11445
PanM
27 marca 2022r. o 23:30
No to podsumujmy ten urywek.
Horus napisał(a):
Ktoś napisał:

W okresie o którym mowa panM nie znał Lucjana / pisze się z dużej litery/.
Dopiero po sugestii Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa zaprosił go do siebie. Zaprosił i nie ukrywał kto był inicjatorem tego zaproszenia.
W czasie tej wizyty przeszliśmy z Lucjanem na per " TY ". rozmawialiśmy głównie o tym o czym Lucjan I falco / powyżej nieuprawniony z dużej litery/spierali się na forum. Oraz o ewentualnym spotkaniu panów Janusza i Lucjana u mnie .
Lucjan wyraził wolę spotkania. Następnie powiadomiłem o tym Janusza wielbiciel Prawa i Sprawiedliwościa .
Wtedy Janusz T obstawał za spotkaniem inco gnito. /chciał w moim domu odstawić teatrzyk/ . Nie wyraziłem zgody i zaproponowałem że mogę ich skontaktować. Obaj dążyli do spotkania . Zadzwoniłem więc do Lucjana przedstawiłem okoliczności i podałem nr tel do Janusza T aby panowie sami między sobą uzgodnili termin I tak się stało.
Dogadali się bez mego udziału. O terminie powiadomił mnie Lucjan.
p.s czwarty uczestnik spotkania pojawił się przypadkiem odwiedzając mnie.
W czasie tej wizyty zdarzył się też incydent o którym dowiedziałem się po jakimś czasie od Janusza.
Otóż ponieważ ja byłem zdrowotnie mało mobilny on poszedł otworzyć na dół drzwi czwartemu gościowi. Pod domem na Lucjana czekał jego wnuk. Janusz T pogardliwie wyśmiał koszulkę w którą ten chłopak był ubrany.

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Garsyja niezalogowany
27 marca 2022r. o 23:38
I jak to było ??
Horusowska twoja mać???
Dałeś ciała konfituro Bolesławiecka z prywatnym „ipeenkiem”
KGB tak działa jak , zaprasza i zbiera haki do kapownika ,
a teraz obszczekujesz nie winnego PanaM ,
Dał się wciągnąć w twoje KGB-owskie narracje ,
Jak Śp.Panna ,podpuściłeś chłopaczyna nie zajarzył , a ty głupia Putinowska Onuco do sądu poleciałeś ,
Wypisujesz Frajerzyna o kimś , większego od ciebie nie ma ……………D
~~Humorek niezalogowany
27 marca 2022r. o 23:44
Kurka wódka nie atakujcie Faryzeusza bo w stres go wpędzicie i przykład z Śp Leppera zapożyczy,
I sumienie będzie gryzło.
~~Morus niezalogowany
27 marca 2022r. o 23:49
PanM napisał(a): Dokonując przelewu na konto żony Horusa

horus swojego konta nie ma, a tak się smiał z kaczora :D
~~macierzanka długolistna niezalogowany
27 marca 2022r. o 23:55
Horus zapewne sobie smacznie śpi a frajerstwo dalej tu popierduje. Ma rację że zabawa z was na sto fajerek.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza