~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Grzech zawsze odbije się czkawką.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Pan to powinien wiedzieć najlepiej. Mnie tam na szczęście nie było. Zdaje się że spotkało się tam kilku "pokerzystów" i chcieli grać znaczonymi kartami. Jeden drugiemu chciał obrobić d... Tak by wynikało z tych wpisów, o których mówiłem. A jak było faktycznie to sam pan wie najlepiej.
Powtórzę jeszcze raz. Z przykazaniami, wbrew powszechnemu przekonaniu, jest łatwiej żyć.
Horus napisał(a):"
kiedyś ktoś nazwał cię ''gnidą'' ...z perspektywy czasu myślę że słusznie...;D
~~ napisał(a): Ale po co się tłumaczysz człowieku jak sam układałeś się Lucjanem ?Nikt ci tu już nie wierzy a tym bardziej Lucjanowi. Obrabiacie innych a teraz kiedy sprawa się rypła dziecinnie się tłumaczycie próbując się usprawiedliwiać.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ale po co się tłumaczysz człowieku jak sam układałeś się Lucjanem ?Nikt ci tu już nie wierzy a tym bardziej Lucjanowi. Obrabiacie innych a teraz kiedy sprawa się rypła dziecinnie się tłumaczycie próbując się usprawiedliwiać.
Ty naprawdę wierzysz w to co piszesz , ja do dnia wczorajszego wierzyłem że to był układ PanM , Horus , Zbyszek .
Ja jako ostatni poznałem PanaM , wiedziałem o jego dobrych stosunkach z Horusem , Zbyszka nie znałem , dziwiła mnie niespodziewana jego obecność .
PanM i Horus mocno mnie atakowali jako działacza Solidarności , ja w odpowiedzi zaatakowałem PanaM zakładając
temat o fałszywym koledze , koledze Horusa .
Przypadek , konflikt PanaM z Horusem , sprawił że PanM publicznie wyznał kto był inicjatorem , zdemaskował
naprawdę fałszywego człowieka , człowieka który przez lata przy każdej okazji pisał że to niby ja się wprosiłem aby
zbierać jakieś haki na niego , to pisał człowiek który sam to robił i nadal to robi .
PanieM , Przemku myślę że pomimo olbrzymich różnic pomiędzy nami czas zamknąć przeszłość i zakończyć konflikt
pomiędzy nami , obaj się pogubiliśmy a Horus w bezczelny sposób wbijał między nas klina .
Anonimie o ile nie jesteś Horusem ( ten sam styl obrabiania tyłków ) , dzięki za wpis , z zasady na takie nie odpowiadam , zrobiłem to z nadzieją że coś z tego zrozumiesz .
Jak nie to chwal jak najwięcej Horusa on tego potrzebuje , zawsze będziesz miał 100/100 cokolwiek napiszesz
na mój temat .
Mówią winny się tłumaczy , to prawda ja jestem winny , byłem naiwny myśląc że z każdym
można się pojednać , może dlatego że nie spotkałem w życiu ludzi pokroju Horusa .
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a)
kiedyś ktoś nazwał cię ''gnidą'' ...z perspektywy czasu myślę że słusznie...;D"
nadal jak widzę nie daje ci to spokoju ...nadal cała kolekcja bredni i manipulacji...
wszyscy byli w pewnym konflikcie...mniejszym lub większym ale byli...
ty z lucusiem poprzez inne spojrzenie na sprawy ''s'' ale że z ciebie wazelina i lubisz tulić po sobie uszy unikałeś konkretnej czyt. odpowiedniej reakcji nawet na wyzwiska...(poszukaj sobie )
ja jestem inny....ja zaczepiony i wyzywany odpowiadam tym samym...
łżesz że ja zabiegałem o spotkanie bo to twój kolega dzwonił do mnie a nie ja do niego...dzwonił bo to TY podałeś mu mój numer telefonu, ty udostępniłeś mu nawet moje dane do czego oszczerco nie miałeś najmniejszego nawet prawa...
czy ja ci na to dałem zezwolenie?...odpowiesz?
łżesz że nie miałeś pojęcia że zbieram posty i robię zrzuty ekranu z jego wyzwiskami ...
a może przypomnij tu jak przyznawałeś mi rację że w końcu może to ktoś ukróci ?
wiem ...nie pamiętasz...;D
przypomnij sobie jak go wyzywałeś kiedy rozpaprał ci robotę ,wziął kasę bo ważniejsze było chlanie...
wiem ...nie pamiętasz...;D
o moim ''ipeenku'' sam tu napisałem po jednym z chamskich wyzwisk twojego nieodżałowanego przyjaciela...;D
i z każdym dniem wzbogacał się o serię nowych postów...
bez przyczyny?...napisz...;D od 2014 roku?...być może wtedy zaczął ...
masz dowody? :D kurna człowieku -cokolwiek to znaczy...
pisałem o tym tutaj otwarcie...
śledczy śię znalazł ...;D ...śledczy któremu ustalanie personaliów Hegemona zajęło DWA LATA życia...;D
''Janusz T zerwał kontakt ze mną wmawiając mi że jakoby śledziłem jego ulubionego moderatora Hegemona.''
łżesz...
zerwałem z tobą kontakt po tym jak tutaj na forum pisałeś wprost że pytałem cię o jego nazwisko...
zarzuciłem ci wtedy na forum kłamstwo prosząc o sprostowanie ...sprostowanie którego nigdy nie doczekałem...
wtedy postanowiłem się od ciebie odciąć ...nie cierpię łgarzy którzy lubią babrać się w czyimś życiu i mieszając w takie brudy innych ...
nigdy nie ukrywałem sympatii do Hegemona i to sprawiło że nagle zacząłeś na mnie krzywo patrzeć...;D
co teraz rżniesz głupa?
rzucasz tu nazwiskami a teraz nagle wymiękasz i przypominasz nagle nick K....8?
teraz nagle wymiękasz ,zabrakło odwagi by napisać tu jego nazwisko?
zmądrzałeś?...nie ...strach cię sparaliżował...;D
''NIKT NIEZORIENTOWANY W PERSONALIACH NIE BYŁ BY W STANIE WYSZUKAĆ TAKIEGO CYTATU.''
ja tego nie muszę szukać...ja to mam w swoim ukochanym ''ipeenku''
tak jak post gdzie otwarcie cię proszę o sprostowanie kłamstwa...
NIGDY JEDNYM SŁOWEM SIĘ DO TEGO NIE ODNIOSŁEŚ ...
oszuście i manipulancie...
kiedyś - Kajtek 68 - nazwał cię ''gnidą''