PanM napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a):
kiedyś - Kajtek 68 - nazwał cię ''gnidą''
No właśnie ja o tym mówię. Bo to twój protegowany ulubiony moderator " Hegemon" . Uczestniczyłeś z nim w opluwaniu mnie ? Ty bronisz człowieka który będąc moderatorem wypaczał wpisy internautów ? Ludzie się dziwili co jest bo nie poznawali swoich wpisów. Ty pochwalasz fakt że moderator pod fałszywym nickiem pisał obraźliwe teksty używając nazwiska zalogowanego internauty ? Podoba ci się takie postępowanie ?
Dobrze ci radzę nie obrażaj mnie tu więcej .PanM to nie Piotr. R. Nie wykorzystuj mojej nieuleczalnej choroby i niepełnosprawności czując się bezkarnym.
Bo znajdzie się kij na horusa ryj.
nie mówisz...
podasz nazwisko tego Kajtka? ;D
nigdy nie czułem potrzeby jakiejkolwiek obrony Hega...on bronił się sam a ty nie dawałeś rady ty mój ''śledczy'' ;D
pisał obraźliwe teksty?...czułeś się obrażany trzeba było udać się do Kazimierza z którym jesteś ponoć w takiej zażyłości i sprawę wyjaśniać...ale ty wolałeś ''śledzić'' :D
a postępowanie twojego zeszłego nagle przyjaciela ci nie przeszkadzało? ;D
a rady to chowaj dla tych których masz bliżej ...
PanM, to nie Piotr R. ?
niewiele się różnicie ...
''Nie wykorzystuj mojej nieuleczalnej choroby i niepełnosprawności czując się bezkarnym.''
a co ?...myślisz że twoja choroba samego ciebie robi bezkarnym?
''Bo znajdzie się kij na horusa ryj.''
uważaj ...
bo tak jak ''pojechałem'' z twoim przyjacielem ''pojadę ''i z tobą kiedy przegniesz...;D
dlatego dupku przesłałem ci wczoraj link...