Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

20886
#Jurko61 nieaktywny
28 marca 2022r. o 18:34
Coś mnie ominęło ???
Okazuje się że kurtyna opadła i kolaboracjonista z prywatnym „ipeenkiem”
Janusz T-padł :):)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2022r. o 18:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ale po co się tłumaczysz człowieku jak sam układałeś się Lucjanem ?Nikt ci tu już nie wierzy a tym bardziej Lucjanowi. Obrabiacie innych a teraz kiedy sprawa się rypła dziecinnie się tłumaczycie próbując się usprawiedliwiać.

PanM i Horus mocno mnie atakowali jako działacza Solidarności , ja w odpowiedzi zaatakowałem PanaM zakładając
temat o fałszywym koledze , koledze Horusa .

Nie wiesz w jakim celu dotarłem do Przemka i chciałem poznać kim Ty jesteś .
Zgłoś do moderacji

odpowiesz na to ...jaki to miałeś cel?
chciałeś poznać ? a z jakiej przyczyny? nagle zacząłeś szukać znajomości? ;D
taka naszła cię na to nagła ochota że zażyczyłeś sobie nawet mojego numeru telefonu?

tylko że ja obserwując ciebie ,twoje zachowanie - miałeś za bardzo rozbiegane oczy, unikałeś kontaktu wzrokowego - zrobiłem się nad wyraz ostrożny ...
i jak widać słusznie...;D
taplajcie się wspólnie w tym waszym bagnie ...;D
ja na szczęście dla mnie mam już to za sobą...

Dopisane 28.03.2022r. o godz. 18:36:

Jurko61 napisał(a): Coś mnie ominęło ???

oho ...posiłki nadeszły...;D

'' kolaboracjonista '' ???????

no i już jest wesoło .....;D ;D :D

11445
PanM
28 marca 2022r. o 18:39
Horus napisał(a):
kiedyś - Kajtek 68 - nazwał cię ''gnidą''

No właśnie ja o tym mówię. Bo to twój protegowany ulubiony moderator " Hegemon" . Uczestniczyłeś z nim w opluwaniu mnie ? Ty bronisz człowieka który będąc moderatorem wypaczał wpisy internautów ? Ludzie się dziwili co jest bo nie poznawali swoich wpisów. Ty pochwalasz fakt że moderator pod fałszywym nickiem pisał obraźliwe teksty używając nazwiska zalogowanego internauty ? Podoba ci się takie postępowanie ?
Dobrze ci radzę nie obrażaj mnie tu więcej .PanM to nie Piotr. R. Nie wykorzystuj mojej nieuleczalnej choroby i niepełnosprawności czując się bezkarnym.
Bo znajdzie się kij na horusa ryj.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
28 marca 2022r. o 18:58
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
kiedyś - Kajtek 68 - nazwał cię ''gnidą''

No właśnie ja o tym mówię. Bo to twój protegowany ulubiony moderator " Hegemon" . Uczestniczyłeś z nim w opluwaniu mnie ? Ty bronisz człowieka który będąc moderatorem wypaczał wpisy internautów ? Ludzie się dziwili co jest bo nie poznawali swoich wpisów. Ty pochwalasz fakt że moderator pod fałszywym nickiem pisał obraźliwe teksty używając nazwiska zalogowanego internauty ? Podoba ci się takie postępowanie ?
Dobrze ci radzę nie obrażaj mnie tu więcej .PanM to nie Piotr. R. Nie wykorzystuj mojej nieuleczalnej choroby i niepełnosprawności czując się bezkarnym.
Bo znajdzie się kij na horusa ryj.

nie mówisz...
podasz nazwisko tego Kajtka? ;D

nigdy nie czułem potrzeby jakiejkolwiek obrony Hega...on bronił się sam a ty nie dawałeś rady ty mój ''śledczy'' ;D
pisał obraźliwe teksty?...czułeś się obrażany trzeba było udać się do Kazimierza z którym jesteś ponoć w takiej zażyłości i sprawę wyjaśniać...ale ty wolałeś ''śledzić'' :D
a postępowanie twojego zeszłego nagle przyjaciela ci nie przeszkadzało? ;D

a rady to chowaj dla tych których masz bliżej ...
PanM, to nie Piotr R. ?
niewiele się różnicie ...

''Nie wykorzystuj mojej nieuleczalnej choroby i niepełnosprawności czując się bezkarnym.''
a co ?...myślisz że twoja choroba samego ciebie robi bezkarnym?

''Bo znajdzie się kij na horusa ryj.''

uważaj ...
bo tak jak ''pojechałem'' z twoim przyjacielem ''pojadę ''i z tobą kiedy przegniesz...;D

dlatego dupku przesłałem ci wczoraj link...
~~Garsyja niezalogowany
28 marca 2022r. o 19:12
Kurka wódka ten Faryzeusz , albo nierozgarnięty , albo nie kuma czaczy .
…………D

~~pysznogłówka złocista niezalogowany
28 marca 2022r. o 19:28
Jurko61 napisał(a): Coś mnie ominęło ???

Kurtyna opadła. Tak kaleczą polski język folksdojcze.
~~Czas ucieka wieczność czeka niezalogowany
28 marca 2022r. o 19:31
To łajza , piewca Putina.
~~Pożółkłe Przymiotno niezalogowany
28 marca 2022r. o 19:46
to się porobiło trzech muszkieterów wzięło się za siebie ,ale cohones
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!