Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

€ ratunkiem dla Polaków

11445
PanM
31 marca 2022r. o 13:22
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a):
żona i dzieci wiedzą o twoich tęsknotach? ;D

a jak już gdzieś tam byłeś nie mogłeś poprosić by cię tam pozostawiono?

Wiedzą.
To nie był jeszcze mój czas.

Pozwolę sobie się nie zgodzić. Ja autentycznie byłem na granicy stanu " jestem - nie ma mnie " . Z opowiadań świadków / żony i córki/ bredziłem bez sensu. Sam nic nie pamiętam więc nie prawdą jest czy to był czy nie mój czas. W moim przypadku o sukcesie / że to nie mój czas/ zdecydował konkretny lekarz a nie jakaś wyimaginowana siła.
Lekarz w Lubinie stwierdził moim najbliższym " przykro mi ale pan nie dotrzyma do końca tygodnia " Był wtorek.
W piątek byłem w domu. Nafaszerowany morfiną w tzw " SIÓDMYM NIEBIE " nic nie boli i jest za krec iaszczo.
Zauważ jaki nietakt wykazują niektórzy wyleczeni chorzy mówiąc " dzięki bogu " pomijając w tym rolę lekarzy którzy pacjenta wyleczyli posługując się swoją wiedzą.Ja jako były mechanik wiem jaka jest różnica między wiedzą a mniemanologią. Albo wiesz i naprawiasz albo się domyślasz i klient płaci za twoje domysły.
Skoro uważasz inaczej porzuć lekarzy i lecz się przez tzw " zamodlenie ". Jeśli bóg Cię wysłucha daj znać.

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
31 marca 2022r. o 13:42
Nigdy nie widziałem orła w locie. Więc to że latają to jakiś mit. Posługując się pana tokiem rozumowania...
22258
#Horus nieaktywny
31 marca 2022r. o 13:54
czyli mało widziałeś ...
ja ciebie tu widzę jako ''orła'' :D
~~Horus niezalogowany
31 marca 2022r. o 15:44
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a): Nigdy nie widziałem orła w locie. Więc to że latają to jakiś mit. Posługując się pana tokiem rozumowania...

A widział ty jewro w karmanie ?
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 14:14
€ - 4,64
~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 15:13
O czym wy dyskutujecie. najpierw trzeba spełnić odpowiednie warunki :
Są 4 gospodarcze kryteria konwergencji:
Stabilne ceny. Stopa inflacji może najwyżej o 1,5 punktu procentowego przekraczać inflację 3 najstabilniejszych pod tym względem państw członkowskich.
Długotrwała równowaga finansów publicznych. ...
Stabilny kurs walutowy. ...
Stabilne długoterminowe stopy procentowe.

Jak na razie nie spełniamy żadnego z tych warunków. Do tego dług publiczny zbliżył się do 60 procent. Konstytucja RP (art. 216 ust. 5) określa maksymalną wielkość relacji długu publicznego do PKB: „Nie wolno zaciągać pożyczek lub udzielać gwarancji i poręczeń finansowych, w następstwie których państwowy dług publiczny przekroczy 3/5 wartości rocznego produktu krajowego brutto.
~~Eee niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 20:47
A piąty warunek to żeby Tusk był cysorzem, ciecia osoba była chociaż drugom, a lord żeby był murgrabiom.:D
~~AB niezalogowany
2 kwietnia 2022r. o 0:54
Pan M coś milczy , 1. 00 . Dużo zdrowia .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.