Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
37 nowych zakażeń w powiecie, 372 ofiary śmiertelne epidemii w kraju
14240
M21W2
16 lutego 2022r. o 18:56
~~HWDHIPISPOPRL napisał(a): Horus wali z pod „Kuklika” panie Lucjanie , lej pan słownie to „ściyerwo” ,
Że to stary „Buc” wstydu nie ma , powinien jeszcze raz wywinąć „Orła”
Kulfony pogruchotać , za wspominanie w złym świetle Śp. Pannę ,
Morusie „Debylowaty” , on odszedł , lecz dzieci pozostały i czytają .

Wiem że Horus To jakiś Kuklik , bydlak zawsze zostanie rozpoznany , w obszczekiwaniu jest nie do podrobienia .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopomarańczowy Kuklik niezalogowany
16 lutego 2022r. o 18:56
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): a ty niespełniony ''esbecki '' gnomie?
kiedy kolejny temat o kolejnym ''fałszywym koledze''?
planujesz kolejne jakieś spotkanie by zbierać ''haki'' ty pseudowolnościowcu? ;D

trochę mi nawet ciebie szkoda...
kostucha ci skosiła przyjaciela z którym tak wiele cię łączyło ...a głównie chamstwo ...;D

Poznałem tylko jednego z Twoich kolegów .
Jakim bydlakiem trzeba być aby wylewać swoje rzygowiny na zmarłego .

Na kogo teraz donosisz do redaktorów bolca , kapusiu .
Ciekawy z ciebie człowiek , zbierasz haki , masz swój kapownik , dużo wiesz o esbekach .

To obiektywna ocena , zapisz w kapowniku .

ty mylisz po raz kolejny podstawowe pojęcia ...znajomy to nie zawsze kolega...
a znajomym był ten którego tak tu zawzięcie broniłeś a teraz wręcz chcesz zrobić z niego ''męczennika'' ;D
teraz kolejny wpadasz w swój ''rytm'' który oscyluje gdzieś w okolicach słownego ''szamba'' ...
przypomnę ci kmiotku że jeszcze za jego nędznego żywota opartego w głównej mierze o to czy ma za co chlać i czy jutro też będzie miał za co pisałem tu wprost za kogo go mam ...
to że pani śmierć go zabrała to nie tylko plus dla forum bo stosunkowo niewielu go znało bezpośrednio ale plus dla kilku osub które otarły się o niego w realu ...
no może oprócz ciebie ale to akurat zrozumiałe bo cham zawsze będzie ciągnął do chama...;D
ale taki prostak jak ty nigdy tego nie załapie podobnie jak różnicy pomiędzy ''donoszeniem'' a zwróceniem uwagi -w tym przypadku właścicielom portalu- na słowa i określenia jakich ten dupek tu używał ...
a za nim ty-wierny uczeń ''mistrza'' ;D
czy na ciebie kmiocie gdzieś ''doniosłem'' ?
po co?...ty jesteś tak tępy w ocenach że bardziej bawisz ich brakiem swoim brakiem niż możesz denerwować ...;D

tak ...nigdy tu nie ukrywałem jaką rolę spełnia mój ''ipeenek'' i to był właśnie taki ''gwóźdź do trumny'' -nomen -omen - ;D twojego ''przyjaciela''

a jak z ''hakami'' na mnie ?
nie wyszło ci ''niespełniony esbeku''? ;D
Falco okazał się dla ciebie za cwany i teraz z tego bólu hemoroidy cię uwierają? ;D
18442
PIS-PO-PRL
16 lutego 2022r. o 18:59
Racja lucek, Ty z foliarzami tylko uprzejmości wymieniasz.
Lucek… a chciałbyś zostać marvelowskim superbohaterem?
Nadajesz się. Tylko tych przerw sobie nie rób. Bohaterowie są aktywni dzień i noc ;)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
16 lutego 2022r. o 19:09
Horusku - Morusku , weź coś na uspokojenie , bredzisz jakbyś się Parówy nałykał .

Dobranoc

Dopisane 16.02.2022r. o godz. 19:09:

PIS-PO-PRL napisał(a): Racja lucek, Ty z foliarzami tylko uprzejmości wymieniasz.
Lucek… a chciałbyś zostać marvelowskim superbohaterem?
Nadajesz się. Tylko tych przerw sobie nie rób. Bohaterowie są aktywni dzień i noc ;)

Masz swojego " bohatera " , udziela się zgodnie z Twoją instrukcją , ja tylko w wolnym czasie jak mam
ochotę zabawić się w pyskówki z Twoim bohaterem lub poczytać brednie foliarzy , antyszczepionkowców .

16 lutego 2022r. o 19:09
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~HWDHIPISPOPRL napisał(a): Horus wali z pod „Kuklika” panie Lucjanie , lej pan słownie to „ściyerwo” ,
Że to stary „Buc” wstydu nie ma , powinien jeszcze raz wywinąć „Orła”
Kulfony pogruchotać , za wspominanie w złym świetle Śp. Pannę ,
Morusie „Debylowaty” , on odszedł , lecz dzieci pozostały i czytają .

Wiem że Horus To jakiś Kuklik , bydlak zawsze zostanie rozpoznany , w obszczekiwaniu jest nie do podrobienia .

ojej ...
wspominam źle ''pannę'' ;D
a dlaczego mam go wspominać dobrze skoro wiem ile krzywdy ludzkiej pozostawił za sobą i w kilku osobach równie złe wspomnienia?
nie rozpłacz się tutaj nad losem dzieci bo nie bez przyczyny miał założoną ''niebieską kartę'' ;D
18442
PIS-PO-PRL
16 lutego 2022r. o 19:19
Lucek… skoro nie marvel, to może uniwersum DC.
A horusa zrobimy super złoczyńcą, twoim mega wrogiem. Jego mocą będzie plucie jadem, a twoją… a tam… po 4 dawce żadne nie będą ci potrzebne ;)
A Bernard to wszystko opisze

A potem forum się zepsuje i nikt tego nie przeczyta.
Ale legenda pozostanie :D

PIS=PO=PRL
16 lutego 2022r. o 19:27
nie ,nie...tu nie znajdziesz w nim nic z Marvela ale pasuje do niego Napoleon...
nie Bonaparte...nie ,nie...
chodzi mi o tego Napoleona z pary ze Snowballem ...;D

14240
M21W2
16 lutego 2022r. o 19:32
PIS-PO-PRL napisał(a): Lucek… skoro nie marvel, to może uniwersum DC.
A horusa zrobimy super złoczyńcą, twoim mega wrogiem. Jego mocą będzie plucie jadem, a twoją… a tam… po 4 dawce żadne nie będą ci potrzebne ;)
A Bernard to wszystko opisze

A potem forum się zepsuje i nikt tego nie przeczyta.
Ale legenda pozostanie :D

Tobie dam spokój , " pełna kultura " niesamowita wrażliwość i empatia .
Jak Ty musisz cierpieć czytając o setkach zgonów , ludzkich cierpieniach , jaki to nieludzki ten bolec , jak oni śmią
podawać tak przygnębiające dla foliarzy informacje .

Dopisane 16.02.2022r. o godz. 19:32:

Dobranoc foliarze , na noc nie zapomnijcie o grubszej folii na głowie .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza