M21W2 napisał(a): Ktoś napisał: ~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): a ty niespełniony ''esbecki '' gnomie?
kiedy kolejny temat o kolejnym ''fałszywym koledze''?
planujesz kolejne jakieś spotkanie by zbierać ''haki'' ty pseudowolnościowcu? ;D
trochę mi nawet ciebie szkoda...
kostucha ci skosiła przyjaciela z którym tak wiele cię łączyło ...a głównie chamstwo ...;D
Poznałem tylko jednego z Twoich kolegów .
Jakim bydlakiem trzeba być aby wylewać swoje rzygowiny na zmarłego .
Na kogo teraz donosisz do redaktorów bolca , kapusiu .
Ciekawy z ciebie człowiek , zbierasz haki , masz swój kapownik , dużo wiesz o esbekach .
To obiektywna ocena , zapisz w kapowniku .
ty mylisz po raz kolejny podstawowe pojęcia ...znajomy to nie zawsze kolega...
a znajomym był ten którego tak tu zawzięcie broniłeś a teraz wręcz chcesz zrobić z niego ''męczennika'' ;D
teraz kolejny wpadasz w swój ''rytm'' który oscyluje gdzieś w okolicach słownego ''szamba'' ...
przypomnę ci kmiotku że jeszcze za jego nędznego żywota opartego w głównej mierze o to czy ma za co chlać i czy jutro też będzie miał za co pisałem tu wprost za kogo go mam ...
to że pani śmierć go zabrała to nie tylko plus dla forum bo stosunkowo niewielu go znało bezpośrednio ale plus dla kilku osub które otarły się o niego w realu ...
no może oprócz ciebie ale to akurat zrozumiałe bo cham zawsze będzie ciągnął do chama...;D
ale taki prostak jak ty nigdy tego nie załapie podobnie jak różnicy pomiędzy ''donoszeniem'' a zwróceniem uwagi -w tym przypadku właścicielom portalu- na słowa i określenia jakich ten dupek tu używał ...
a za nim ty-wierny uczeń ''mistrza'' ;D
czy na ciebie kmiocie gdzieś ''doniosłem'' ?
po co?...ty jesteś tak tępy w ocenach że bardziej bawisz ich brakiem swoim brakiem niż możesz denerwować ...;D
tak ...nigdy tu nie ukrywałem jaką rolę spełnia mój ''ipeenek'' i to był właśnie taki ''gwóźdź do trumny'' -nomen -omen - ;D twojego ''przyjaciela''
a jak z ''hakami'' na mnie ?
nie wyszło ci ''niespełniony esbeku''? ;D
Falco okazał się dla ciebie za cwany i teraz z tego bólu hemoroidy cię uwierają? ;D