Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Radny Dariusz F. przed sądem - dzisiaj mowy końcowe. Wyrok jeszcze dzisiaj?
~~ryba niezalogowany
22 lutego 2022r. o 19:05
niestety takie durne tematy poruszają i krzywdzą ludzi przed wydaniem wyroku,
ciekawe ile artykułów umieści portal jak Pan Dariusz zostanie uniewinniony ???
ile razy będą go przepraszać i jak zamierzają przeprosić całą jego rodzinę i znajomych !
portal potraf tylko pisać takie artykuły - niestety.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
22 lutego 2022r. o 19:06
~~Terakotowy Chaber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koko napisał(a): Stek bzdur w komentarzach nic nie wiecie o sprawie a piszecie śmieci . Masakra ludzie jak ja nie wiem to nie wypowiadam się w temacie a wy smarujecie śmieci .

Skoro nie wiesz, to siedź cicho.

Właśnie wiem i siedzę cicho a wy arujecie te kur....smieci
~~Koko niezalogowany
22 lutego 2022r. o 19:08
~~Terakotowy Chaber napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Koko napisał(a): Stek bzdur w komentarzach nic nie wiecie o sprawie a piszecie śmieci . Masakra ludzie jak ja nie wiem to nie wypowiadam się w temacie a wy smarujecie śmieci .

Skoro nie wiesz, to siedź cicho.

Wiem i nie pisze bzdur jak wy głąby osr....zajmijcie się czym pożytecznym
~~Horus niezalogowany
22 lutego 2022r. o 19:20
~~ryba napisał(a): niestety takie durne tematy poruszają i krzywdzą ludzi przed wydaniem wyroku,
ile razy będą go przepraszać i jak zamierzają przeprosić całą jego rodzinę i znajomych !

nie zauważyłem by ktokolwiek wydał tu ''wyrok''
a to jak zakończy się ta sprawa , ludzi po prostu interesuje co jest zrozumiałe ...
mnie też ...
bo lokalną ''tradycją'' staje się tu fakt że koledzy dbają o to by innemu koledze żadna krzywda się nie stała...
dlaczego np. do wyjaśnienia sprawy nasz lokalny ''car'' nie zawiesił w obowiązkach tego ''radnego''?

kasa misiu ...kasa...;D
w moim mniemaniu zrobią wszystko by gość nadal był ''kryształowy'' a to pozwoli mu na sprawowanie tego czy innego urzędu ...
~~Xxx niezalogowany
22 lutego 2022r. o 20:34
~~ryba napisał(a): niestety takie durne tematy poruszają i krzywdzą ludzi przed wydaniem wyroku,
ha ha a za co ma być uniewinniony.. ......za krzywdy ludzkie
~~terrab niezalogowany
22 lutego 2022r. o 20:50
Ktoś, kto nie przeżył śmierci rodzica nie zrozumie tych emocji // Nie dziwię się, że Panu Darkowi poleciały łzy mówiąc o mamie i problemach zdrowotnych żony ... A pani "poszkodowana" ? Brak słów ... Każdy kto miał z nią do czynienia na cmentarzu wie, że sprawy lepiej załatwiać z kimś innym. /// Ma nowego kierownika i co? Szkoda nerwów. /// Czy to nie daje do myślenia o całej sprawie?
~~Bordowa Frezja niezalogowany
22 lutego 2022r. o 20:58
~~Jasnoszary Zawciąg napisał(a): Pracownicy jak tylko zechcą to zawsze mogą wykończyć niewygodnego szefa.

Co to znacz niewygodny szef???????????/ Pan Szanowny Dariusz Fielki kreował się na przywódcę wspólnoty katolickiej z Placu Zamkowego ba nawet ponad prawowite władze a więc uważał się za człowieka sprawiedliwego i do prawdy gdyby nim był to zapewne nie był by niewygodnym szefem a wręcz odwrotnie uwielbianym jak sam tego oczekiwał. Pozdrawiam ludzi co mieli odwagę nie nosić piętna niewolnika poprzez upodlenie.
~~Bordowa Frezja niezalogowany
22 lutego 2022r. o 21:04
~~Polka napisał(a): Prezydentowi wszystko lata

No nie i to na pewno senatorstwo mu nie lata bo chciałby je złapać i wreszcie uwolnić się z tego bolesławieckiego za d..ia
do jeszcze bardziej zatęchłej warszawki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy