Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co łączy Putina ze Stalinem?
~~XYZ niezalogowany
24 lutego 2022r. o 20:51
~~Lilioworóżowy Narcyz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Tomek napisał(a): Ukrainiec to morderca Polaków i koniec tematu.

Oby ci matkę zboczeniec przez wszystkie jej otwory zgwałcił . Oko ,ucho , nos i dalej.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~rys niezalogowany
24 lutego 2022r. o 20:53
Myślę że Putin spieszył sie zanim Ukrainę nie przyjęli do UE i NATO bo wtedy już by miał innych przeciwników
~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 21:08
Putin szybciej zagarnie całą Ukrainę niż pogodzi się na przyjęcie Ukrainy do NATO...
a niby po co zajął wcześniej Krym?
facet ma łeb na karku i wie czym jest geopolityka ...

~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
24 lutego 2022r. o 21:30
Putin to faszysta psychopata.
Powinien się znaleźć ktoś kto tego gada ustrzeli.
Świat by wiele na tym zyskał.
Ruska swołocz zawsze była największym wrogiem Polski.
~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 22:00
Putin to swoisty geniusz naszych czasów...
od podrzędnego pracownika KGB poprzez mera Leningradu doszedł na sam szczyt...
dzisiaj mało kto mu ''podskoczy'' ...nikt nie odważy się wypowiedzieć mu otwartej wojny...
Rosja zawsze była imperialna od czasów pierwszych carów i Putin dąży do tego ten status nadal trwał ...
przypomina to imperialistyczne zapędy dawnej Japonii i współczesnych nam ''yankee''

a teraz ''szkiełko'' ;D

211
skorn
24 lutego 2022r. o 22:06
Tylko kre.tyn może się cieszyć z sąsiada imperialisty, stąd nie dziwi mnie twój entuzjazm.

We wrześniu 39 r. wiwatowałbyś na cześć Stalina. Jego ścieżka "kariery" była podobna ; )

<i>
~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 22:18
tylko kre.tyn nie będzie chciał żyć w zgodzie z takim sąsiadem wiedząc przy tym że jest słabeuszem...

widzisz jak mało wiesz o tym czym jest dbałość o własne dobro?
Stalin podpisując pakt z Adolfem dawał sobie tym samym czas na przygotowanie się do wojny...

my w tym czasie zawieraliśmy chybione ''sojusze''
dzisiaj podobnie ...szukamy odległych ''sojuszników'' nie dbając o dobrosąsiedzkie stosunki z otaczającymi nas państwami...
i dzisiaj podobnie przegrywamy...;D
ale jedno łączy i ciebie i mnie ...i ty i ja przegramy...;D
211
skorn
24 lutego 2022r. o 22:36
Gamoń jesteś i tyle. Zupełnie jakbyś historii nie znał albo nie umiał wyciągnąć z niej wniosków.

Rosji wystarcza, że Polska istnieje i tak już jest od setek lat. Czy to car, czy pierwszy sekretarz, ta dzicz ze wschodu zawsze parła na zachód. "Powód" zawsze się znajdzie.

O jakiej zgodzie sąsiedzkiej tu pitolisz? Jedyny sposób na zgodę z Rosją to bicie czołem o posadzkę w stylu Łukaszenki. Taka zgoda ci się marzy? Nie odpowiadaj, wiem że tak, "patrioto" ; )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy