~~ja napisał(a): PUTIN to powinien napaść na USA zamiast na Ukrainę. Wszystkie konflikty generowane przez USA by się wtedy skończyły na całym świecie. Zrobić wojnę na terenie USA żeby przez następne 30 lat się ten kraj odbudowywał to nie było by im w głowie mieszać w europie i na wschodzie.
Horus napisał(a): ale taka jest prawda...
każdą wojnę ''jankee'' wywołują daleko od swoich granic...
a za to spotkała ich kara w postaci ataku na WTC...
uważam że słusznie tylko pora była nieodpowiednia bo ucierpieli tam ,lub zginęły całkowicie niewinne osoby...można było uderzyć w inne cele ...może nie tak spektakularnie by to wyglądało ale cóż...
ja przecież tego nie planowałem...
~~Smolisty Krwawnik napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ale taka jest prawda...
każdą wojnę ''jankee'' wywołują daleko od swoich granic...
a za to spotkała ich kara w postaci ataku na WTC...
uważam że słusznie tylko pora była nieodpowiednia bo ucierpieli tam ,lub zginęły całkowicie niewinne osoby...można było uderzyć w inne cele ...może nie tak spektakularnie by to wyglądało ale cóż...
ja przecież tego nie planowałem...
Ukraina miała być biednym i upadłym państwem — tak przynajmniej przedstawiała ją rosyjska propaganda. "Niektórzy z rosyjskich żołnierzy byli zaszokowani, gdy po raz pierwszy zobaczyli asfaltowe drogi" — donosi holenderski "De Telegraaf"
~~George O napisał(a):
taa rosjanie pierwszy raz w życiu zobaczyli buty ,spodnie ,koszule ,łyżki ,chleb ,samochód , oraz ciemnogrodzian którzy w takie brednie wierzą
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~George O napisał(a):
taa rosjanie pierwszy raz w życiu zobaczyli buty ,spodnie ,koszule ,łyżki ,chleb ,samochód , oraz ciemnogrodzian którzy w takie brednie wierzą
Zaraz zostaniesz łatkę "ruskiego trola" lub "ruskiej onucy" ;)
qwax_ napisał(a):Ktoś napisał: ~~George O napisał(a):
Zaraz zostaniesz łatkę "ruskiego trola" lub "ruskiej onucy" ;)