Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Brunatnoszary Tytoń niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 10:21
~~J23 napisał(a): Doszło do tego, że bankrut straszy Rosję sankcjami a nawet próbują je nakładać. Ten Rząd jest skrajnie szkodliwy dla kraju. Będzie kupował droższe surowce żeby zrobić Rosji na złość. Nas po prostu nie stać na takie wygłupy.

A stać nas będzie na to by but radzieckiego sołdata rozdeptywał Warszawę? Jeśli teraz nie poniesiemy kosztów na zatrzymanie Rosjan na Ukrainie, to za niedługo poniesiemy koszty ich "wizyty" w Polsce. A gdzie wejdą, zabierają wszystko.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
1 kwietnia 2022r. o 10:21
No przeca wiele razy pisałem.
Najbliżej mi do konfy, ale przez takich winnickich, bosaków czy korwinów nigdy na nich nie zagłosuje.
Czy ty mnie nieuważnie czytasz? Ignorujesz? Olewasz? Chcesz sie pokłócić z rana przy kawie?
:D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
1 kwietnia 2022r. o 10:26
PIS-PO-PRL napisał(a): Faszyści atakujoooooo. Ratuuuuuuuunkuuuuuuuu!!!!!Dopisane 01.04.2022r. o godz. 10:14:Hajah… margines problemu?
Toć od dawna ci to piszemy
Sie obudził nagle… dzisiaj… teraz

obracasz wszystko w kpinę bo tak ci wygodnie...;D

tak ...to margines problemu...tylko napiszę ci tak...

takim ''marginesem'' był kiedyś Rohm i jego 42 początkowo współpracowników...
później już nie jako ''margines'' stał się na tyle groźny że nawet to że był z Adolfem ''po imieniu'' mu nie pomogło...
ale to on położył solidne fundamenty pod potęgę Adolfa...

teraz nie skupiaj się na faszystach a raczej na tym co nadciąga ze wschodu...
pomiędzy faszyzmem Benita czy Adolfa a nacjonalizmem ''ukrów'' jest niewielka różnica...

a teraz ''zażartuj'' sobie ...;D
coś o Azowie np.
18442
PIS-PO-PRL
1 kwietnia 2022r. o 10:29
To zapytaj jota czy to wie i czemu jest tak gUpi że na konfe chce głosować? Dasz rade?

A ci do azow… żona jednego z nich pewnie miszka już na twojej ulicy… i czeka.
Może do wieczora ją wyłapie… no ale wiesz… sporo tych żon do wyłapania :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
1 kwietnia 2022r. o 10:31
PIS-PO-PRL napisał(a): No przeca wiele razy pisałem.
Najbliżej mi do konfy, ale przez takich winnickich, bosaków czy korwinów nigdy na nich nie zagłosuje.
Czy ty mnie nieuważnie czytasz? Ignorujesz? Olewasz? Chcesz sie pokłócić z rana przy kawie?
:D

ciebie?
a skąd...jesteś jednym z nielicznych których traktuję poważnie...
bo więcej między nami jest przekomarzania się niż prawdziwych ''potyczek'' :D

nie zagłosujesz na Konfederację bo tam bosaki i korwiny?
no to na kogo? ;D
przecież w każdej innej partii są tam tacy jak wymienieni powyżej tylko mają inne nazwiska...;D

kłócić się z tobą przy kawie?...never....;D
18442
PIS-PO-PRL
1 kwietnia 2022r. o 10:38
Na nikogo… to będą kolejne wybory przy kawie, a nie przy urnie ;)

Dopisane 01.04.2022r. o godz. 10:38:

Dodam tylko, że ostatnio na wyborach byłem gdy kukiz na prezia kandydował. Dostał mój głos… no dałem się nabrać co zrobić :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
1 kwietnia 2022r. o 10:40
PIS-PO-PRL napisał(a): To zapytaj jota czy to wie i czemu jest tak gUpi że na konfe chce głosować? Dasz rade?

A ci do azow… żona jednego z nich pewnie miszka już na twojej ulicy… i czeka.
Może do wieczora ją wyłapie… no ale wiesz… sporo tych żon do wyłapania :D

ja kiedyś głosowałem na Kwaśniewskiego...
jak startował do pierwszej kadencji...
kiedy startował do drugiej i zmienił front olałem wybory ...czy zmądrzałem?...nie wiem ...
ale dostrzegłem że tu już nie chodzi o mnie i innych Polaków...
od tamtego czasu nie byłem przy żadnych wyborach...
do czasu wyborów ''budynia'' ;D

a ty ?...na kogo wtedy głosowałeś ?...pytam bo unikasz odpowiedzi skupiając się na chyba wywołaniu konfliktu z J23...
przecież to jego sprawa czy popiera tych czy innych...;D
ps. zrobię sobie kawę ...;D ;D

Dopisane 01.04.2022r. o godz. 10:40:

PIS-PO-PRL napisał(a): Na nikogo… to będą kolejne wybory przy kawie, a nie przy urnie ;)Dopisane 01.04.2022r. o godz. 10:38:Dodam tylko, że ostatnio na wyborach byłem gdy kukiz na prezia kandydował. Dostał mój głos… no dałem się nabrać co zrobić :D

ok.
nie wiedziałem że piszesz ...;D
18442
PIS-PO-PRL
1 kwietnia 2022r. o 10:43
Ja… konflikt… że was skłócić?
Przecież wiem że ruski trol z ruską onucą nigdy się nie pokłócą ;)

PIS=PO=PRL
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!