Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Żółtobiała Nemezja niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 18:33
PETRORUBEL

Robi się ciekawie, rubel staje się walutą transakcyjną, można śmiało napisać petrorubel. To jest coś na co czekałem od dawna, obserwując jak Rosja od dekady akumulowała zasoby złota. Za coś podobnego, za próbę uczynienia z Dinara waluty energetycznej, opartej na złocie, życie oddał Muammar Kadafi. Można się spodziewać że spora część transakcji z udziałem wielu państw Afryki i Ameryki Łacińskiej, pomiędzy mocarstwami Azji, będzie się odbywać z zachowaniem pozycji rubla ,a to oznacza wypychanie dolara z petrorynku. Wcale mnie nie dziwią te przymiarki FED do emisji cyfrowej waluty, gwałtownie zacznie spadać popyt na dolara, znany nam porządek świata właśnie dogorywa.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~co za qtas niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 18:40
~~Żółtobiała Nemezja napisał(a): PETRORUBEL

Robi się ciekawie, rubel staje się walutą transakcyjną, można śmiało napisać petrorubel. To jest coś na co czekałem od dawna, obserwując jak Rosja od dekady akumulowała zasoby złota. Za coś podobnego, za próbę uczynienia z Dinara waluty energetycznej, opartej na złocie, życie oddał Muammar Kadafi. Można się spodziewać że spora część transakcji z udziałem wielu państw Afryki i Ameryki Łacińskiej, pomiędzy mocarstwami Azji, będzie się odbywać z zachowaniem pozycji rubla ,a to oznacza wypychanie dolara z petrorynku. Wcale mnie nie dziwią te przymiarki FED do emisji cyfrowej waluty, gwałtownie zacznie spadać popyt na dolara, znany nam porządek świata właśnie dogorywa.

Dziękuję bardzo ,dobrze ze mamy tu takiego ANALityka .Dzisiaj już za późno, ale jutro z rana sprzedam euro i dolary i zakupię ruble . Obawiam się że nie będę jedynym, oby tylko dla wszystkich starczyło .Masz może kilkaset tysięcy na zbyciu ?
Aha , w domu wszyscy zdrowi ?
~~Miętowy Dziurawiec niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 18:46
https://youtu.be/Kn3X1u9XEMI
~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 19:09
Czego to ruskie trolle jeszcze nie wymyślą?
~~Niebieskofioletowy Heliotrop niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 19:19
~~Żółtobiała Nemezja napisał(a): PETRORUBEL

tym rubelkiem to się można podetrzeć, taką ma wartość,a mówisz dolar upadnie ?
zmień lekarza
22258
#Horus nieaktywny
1 kwietnia 2022r. o 19:51
Payments to Russia for fossil fuels
By European Union since 24 February 2022
EUR
23,352,660,844

ile od rana Władimir zarobił?

''sankcje''?
chyba dla ''paljaków'' ;D
~~J23 niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 20:11
~~Żółtopomarańczowy Rannik , to sem ja J23
~~xyz niezalogowany
1 kwietnia 2022r. o 20:14
Dużo się mówi o przyjmowaniu przez Polaków uchodźców a koło mnie mieszka od dwóch lat Ukrainka z dorosłym, która kupiła połowę dużego budynku piętrowego i jakoś nie przygarnia swoich rodaków .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!