Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
22258
#Horus nieaktywny
2 kwietnia 2022r. o 19:10
PIS-PO-PRL napisał(a): Przecież nie użyłem żadnego.
Nawet na niego odpowiedziałeś

A może zgłaszasz posty do moderacji? Aaaaa…. Bardzo nieładnie :DDopisane 02.04.2022r. o godz. 18:56:Ps… a w castoramie ceny już skoczyły?

no nie użyłeś ale może ''powód'' coś źle zrozumiał...

nie ...nie zgłaszam już nic do ''moderacji'' bo ten którego posty zgłaszałem ''zszedł '' niespodzianie ...;D
teraz to już mnie nic nie obchodzi kto jakie tu robi ''burdello'' :D

castorama?...nie wiem...
ale wiem że jeszcze można kupić u nas rosyjską musztardę ...
polecam ...jest zaje...fajna...zwłaszcza do białej kiełbaski...;D
(zrobiłem sobie mały zapas bo co jak ją obejmą ''sankcjami'' ? ;D )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Białobrązowa Runianka niezalogowany
2 kwietnia 2022r. o 19:22
PIS-PO-PRL napisał(a): Przecież nie użyłem żadnego.
Nawet na niego odpowiedziałeś

A może zgłaszasz posty do moderacji? Aaaaa…. Bardzo nieładnie :DDopisane 02.04.2022r. o godz. 18:56:Ps… a w castoramie ceny już skoczyły?

Cukru nie ma??? bo większość idzie na bimber , ot co
~~Białobrązowa Runianka niezalogowany
2 kwietnia 2022r. o 19:31
Horus napisał(a): dlaczego?
a może to ''czarny humor''? ;D Dopisane 02.04.2022r. o godz. 14:23:''będzie mogła sobie wziąć''
a kto jej DA?

''Sekretarz ukraińskiej Rady Bezpieczeństwa Narodowego i Obrony (RBNiO) Ołeksij Daniłow uważa, że w wyniku rosyjskiej inwazji na Ukrainę dojdzie do zmiany granic Rosji. Jego zdaniem Japonia może otrzymać kontrolę nad Wyspami Kurylskimi, "a Polska będzie mogła wziąć sobie Kaliningrad".

i jak tu się nie śmiać? ;D ;D

Śmieszne to będzie russowi
Chińczyk tylko czeka aż russ się wypstryka
wtedy weźmie od russa co jego,
to jest tak jak z przyjaźnią Hitlera i Stalina w'39 r
18442
PIS-PO-PRL
2 kwietnia 2022r. o 19:33
Musztardy sankcjami nie obejmą… chyba.
Ale na Twoim miejscu bym uważał

„ Generał Skrzypczak ostrzega także przed wpisami mającymi wywoływać negatywne emocje wobec uchodźców z Ukrainy. – Uważam, że nakręcanie spirali nienawiści do uchodźców to jest robota Putina. Wszyscy ci, którzy tak postępują, powinni być natychmiast izolowani w obozach i odsunięci od społeczeństwa. Nie mają prawa funkcjonować, ponieważ są agentami Putina. Należy ich izolować i to bez sentymentu. To jest wojna – mówi.”

:D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
2 kwietnia 2022r. o 20:00
noż ku.r.r..a mać...;D
niedawno straszono obozami za niechęć do ''ściepień'' teraz obozy za niesprzyjanie ''ukrom''?

a może ''gienierale'' od razu pod mur? :D

a w sklepach patrole...
kto kupuje ''ruską '' musztardę mandat...powiedzmy ''pińcet''

będzie jak znalazł dla kolejnego ''ukra'' :D

Dopisane 02.04.2022r. o godz. 20:00:

teraz popatrzę w tivi a wy pamiętajcie...

wojnę na Ukrainie wywołali Amerykanie, a teraz chcą zwalić na Rosjan"
18442
PIS-PO-PRL
2 kwietnia 2022r. o 20:02
Będziesz siedział :D

Ale wyślę Ci rakietę czy dwie. Z kawą ;)

PIS=PO=PRL
~~hokus pokus niezalogowany
2 kwietnia 2022r. o 20:31
Ktoś:)?!...:D!!!!........uciszył horusa???!!!!:):)

Już 28 minut czekamy:D:D:D
~~Ciekawostka niezalogowany
2 kwietnia 2022r. o 20:45
"Z ustaleń CIT wynika, że rakieta, która upadła w okolicach wsi Nikolskoje pod Biełgorodem, nie mogła być wystrzelona z terytorium Ukrainy, o czym świadczy dostępne w Internecie nagranie, a także że najprawdopodobniej była to rakieta manewrująca, której nie posiadają siły ukraińskie.

„Udało nam się zlokalizować miejsce, z którego dokonano nagrania. Okazało się, że kamera samochodowa nagrywała w kierunku południowo wschodnim, a rakieta przylatuje z lewej strony, czyli ze wschodu lub z północnego wschodu, a więc z terytorium Rosji” – podano w analizie CIT"
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza