Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Україно, ми з тобою! Ukraino, jesteśmy z Wami!
~~Gdzie jest covid niezalogowany
24 lutego 2022r. o 20:19
~~Zazieleniały Rozmaryn napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Gdzie jest covid napisał(a): A jak "nasz" rząd kupował od ruskich węgiel z Donbasu to też było "Ukraino, jesteśmy z Wami!"? Dlaczego kupował? Dlaczego zamykał nasze kopalnie? Żeby było śmieszniej Ukraina też kupowała ten węgiel. Wojna to jeden wielki biznes, a my możemy spobie pstrykać w klawiatury i tak nic z tego nie wyniknie.

Dalej kupuje. A kupuje dlatego że te nasze za krec iste kopalnie mało kopia węgla który ty spalasz w piecu.
U nas wydobywa się węgiel głównie koksowy i energetyczny. "Eko" groszku mało. I nie zwalaj na rząd tylko sam nie kupuj.Zastosowana autokorekta

Nie widzisz w tych działaniach rządu nawet odrobiny hipokryzji? Rosja to największe zło, ale biznes jest biznes. Do 2040 nikt nie będzie mógł w Polsce palić węglem, ale ja się nie martwię bo palę plastikowymi butelkami.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Acojatamwiem niezalogowany
24 lutego 2022r. o 20:29
Właściwa akcja od 13;01

~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 20:32
tamto mam gdzieś ...
Świątek wygrała z Sabalenką ...to jest sukces...
18442
PIS-PO-PRL
24 lutego 2022r. o 20:50
~~Biskupi Kosaciec napisał(a): Oczywiście że mieszkam w Polsce

no co ty?
i jak ty tu wytrzymujesz?
chłopie... to ja widzę, że prawdziwa wojna to się w twojej głowie dzieje... wygrasz, trzymam kciuki :D

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
24 lutego 2022r. o 20:55
''Odcięcie Rosji od światowego systemu bankowości SWIFT jednak nie nastąpi? Jak wynika z nieoficjalnych informacji, przeciwne tak ostrym sankcjom są czerty państwa: Cypr, Węgry, Włochy i Niemcy.''

słuchałeś pytań do Bidena i jego odpowiedzi na pytania reporterów?
zapamiętałem to...
- panie prezydencie dlaczego tylko sankcje bankowe a inne nie teraz ,nie od zaraz?
-odpowiem na to za miesiąc...

-panie prezydencie będzie pan zabiegał by Chiny zadeklarowały się z sankcjami dla Rosji?
- uchylam się od odpowiedzi

nadal jednak nie wiem jakie ''sankcje'' zechce narzucić na Rosję Polska...;D
~~PRL niezalogowany
24 lutego 2022r. o 23:44
Pytanie techniczne
Czy Pan Kazimierz przeszedł jakieś specjalne szkolenie wojskowe i jest przygotowany do roli korespondenta wojennego?
Czy może Bernarda wysyłacie na Ukrainę?
~~Bolecnauta niezalogowany
25 lutego 2022r. o 0:01
~~PRL napisał(a): Pytanie techniczne
Czy Pan Kazimierz przeszedł jakieś specjalne szkolenie wojskowe i jest przygotowany do roli korespondenta wojennego?
Czy może Bernarda wysyłacie na Ukrainę?

Nie trzeba przechodzić szkoleń, mają rację, że piszą o barbarzyństwie Putina.

~~Lilioworóżowy Narcyz niezalogowany
25 lutego 2022r. o 7:15
Dziś wielu z nas ma znajomych, przyjaciół oraz rodzinę z ukraińskim paszportem i pewnie ma wasze dobre słowo i wsparcie.

Wspierajmy też tych, którzy na co dzień obsługują nasze biura, sprzedają nam gazety i podają nam lunch. Oni też tego potrzebują. Dobre słowo zawsze wraca
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza