Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiec solidarny z Ukrainą!
~~Horus niezalogowany
26 lutego 2022r. o 22:18
~~stara doradczyni napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): ;D
szkoda czasu na komentowanie takich bzdzin...;D
Kiryl czy jak ci tam teraz...
ruszaj do boju ''za ukrainu'' a nie produkujesz się tutaj jak zwykły frajer...;D

Janusz dziwny czlowiek ało Cię , naprawdę chcesz Putina na Bugu ?
Zastosowana autokorekta

wolisz Ukrainę po Kraków? :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ed niezalogowany
26 lutego 2022r. o 22:20
To co się teraz dzieje totaki teatrzyk dla gawiedzi.
Europa już jest podzielona, a jej granicą jest... Wisła!
211
skorn
26 lutego 2022r. o 22:21
Już nie jesteś wielbicielem Putina? ; )

<i>
~~Horus niezalogowany
26 lutego 2022r. o 22:32
czy każdy twój wpis musi być podkreśleniem jakim durniem jesteś?
po co ta manipulacja słowem?
nigdzie nie napisałem że jestem jego wielbicielem a jak znajdziesz taki mój post to ...napiszę że jesteś najmądrzejszym z kim kiedykolwiek się spotkałem ...

wcześniej pisałem jedno i to nadal podtrzymuję ...
to polityczny geniusz...człowiek który z nic nieznaczącego urzędniczyny stał się tym przed którym dzisiaj drży każde mocarstwo.. .od ''yankee'' po Chiny i Koreę...
podobną postacią był kiedyś niewysoki kapral z wąsikiem i chorowity z lekka pewien Józef ...

każdy z nich to jakby nie patrząc geniusz...
18442
PIS-PO-PRL
26 lutego 2022r. o 22:45
~~Jasnopomarańczowy Kuklik napisał(a): nadal będziesz uznawał mnie za ''zabawnego''

w tym temacie... tak ;)

PIS=PO=PRL
~~zielona morwa niezalogowany
26 lutego 2022r. o 23:01
Jesteś pewien? Bo wydaje mi się że resztę tego tekstu przemilczałeś i zastanawiam się dlaczego.
18442
PIS-PO-PRL
26 lutego 2022r. o 23:05
bo nie chce mi się snuć teorii "co by było gdyby". Jak widać, dzisiaj może byc tak, a jutro już inaczej.
ludzi czołgi rozjeżdżają, więc nie ma co pier... do... lić i wypominać, kto kogo i za co.
no ale... przecież Ty przeczytałeś że....
to czytaj dalej, i czekaj na przyjaciół ;)

PIS=PO=PRL
211
skorn
26 lutego 2022r. o 23:09
~~Horus napisał(a): to polityczny geniusz...człowiek który z nic nieznaczącego urzędniczyny stał się tym przed którym dzisiaj drży każde mocarstwo.. .od ''yankee'' po Chiny i Koreę

USA i Chiny drżą przez putlerem? Czegoś ty się nachlał/nażarł na samą noc? ; )

Dobrze jednak, że dostrzegłeś jego podobienstwo do Hitlera i Stalina, co tym bardziej pokazuje, jak niebezpieczny i nieoblicalny jest to typ.

Biorąc powyższe pod uwagę, jakim trzeba być gamoniem, żeby chcieć silnej Rosji pod jego przywództwem? Twoja logika jak zwykle kulawa i dziurawa. ; )

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza