Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dzieci z Ukrainy jadą do Bolesławca, okażmy im jak wielkie są nasze serca
~~olaf niezalogowany
2 marca 2022r. o 12:16
Może na coś się przydadzą puste przestrzenie w Centrum Wiedzy i tężnia blisko :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ochrowa Kosodrzewina niezalogowany
2 marca 2022r. o 12:20
~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): Gdzie te robaczki będą się uczyć? Kto będzie to robił? Kto za to zapłaci? Jak to się odbije na polskich dzieciach? Tak wiem, nie wolno zadawać takich pytań. Morda na kłudke.

Polskie dzieci na zdalne nauczanie a Ukraina do szkoły.
~~Różowofioletowy Rozpław niezalogowany
2 marca 2022r. o 12:37
~~Ochrowa Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): Gdzie te robaczki będą się uczyć? Kto będzie to robił? Kto za to zapłaci? Jak to się odbije na polskich dzieciach? Tak wiem, nie wolno zadawać takich pytań. Morda na kłudke.

~~Rdzawoczerwona Robinia niezalogowany
2 marca 2022r. o 12:41
Nie sądziłem że bolec czytają i komentują ruskie trole... cóż.
~~ niezalogowany
2 marca 2022r. o 12:46
~~Rdzawoczerwona Robinia napisał(a): Nie sądziłem że bolec czytają i komentują ruskie trole... cóż.

Z czym się nie zgadzasz ? Co po trzech miesiącach każesz im wyjechać ? Jesteś w stanie konkurować z ludźmi którzy już mają szereg przywilejów - pociągi za darmo, pierwszeństwo załatwiania spraw w urzędach. Następnie będzie pierwszeństwo pracy dla Ukraińca, pierwszeństwo przyjęcia dziecka do przedszkola i szkoły..........itd.
Idź do sklepu ile dzisiaj kosztuje chleb, kasza i podstawowe produkty i porównaj z tym co było tydzień temu.
~~Błękitnozielony Kuklik niezalogowany
2 marca 2022r. o 12:53
~~Różowofioletowy Rozpław napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ochrowa Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): Gdzie te robaczki będą się uczyć? Kto będzie to robił? Kto za to zapłaci? Jak to się odbije na polskich dzieciach? Tak wiem, nie wolno zadawać takich pytań. Morda na kłudke.

Dokładnie tak będzie żenada poprostu.
~~Horus niezalogowany
2 marca 2022r. o 16:25
zastanówmy się teraz tak jak podano że ''zachód'' zaczyna się zastanawiać...

a co z tą Ukrainą jak wyjadą stamtąd miliony?...kto tam zostanie?...obrońcy? ...czego?
a jaki Ukrainiec wróci dobrowolnie na Ukrainę?
dostając za ''free'' to co dostaje teraz od Polski a ma dostać od Niemiec który dobrowolnie wróci na ruiny?
czytam jak już Niemcy się nad tym zastanawiają i chyba zaczynają się obawiać tego co było u nich w niedalekiej przeszłości z Turkami a czego jeszcze do dzisiaj nie opanowali...;D

dziwne...wróciłem niedawno do domu a w mieście ,w sklepach nie zauważyłem nikogo ze wstążką w klapie...;D
~~M21W2 niezalogowany
2 marca 2022r. o 16:30
~~Horus napisał(a): zastanówmy się teraz tak jak podano że ''zachód'' zaczyna się zastanawiać...

a co z tą Ukrainą jak wyjadą stamtąd miliony?...kto tam zostanie?...obrońcy? ...czego?
a jaki Ukrainiec wróci dobrowolnie na Ukrainę?
dostając za ''free'' to co dostaje teraz od Polski a ma dostać od Niemiec który dobrowolnie wróci na ruiny?
czytam jak już Niemcy się nad tym zastanawiają i chyba zaczynają się obawiać tego co było u nich w niedalekiej przeszłości z Turkami a czego jeszcze do dzisiaj nie opanowali...;D

dziwne...wróciłem niedawno do domu a w mieście ,w sklepach nie zauważyłem nikogo ze wstążką w klapie...;D

Janusz , ale z ciebie Janusz .Łazić w sojuzie z wstążką w klapie to trzeba gieroja , a ty pamiętasz jak cię Panna nazwał. Więc nie zgrywaj tu filozofa .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza