~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): Gdzie te robaczki będą się uczyć? Kto będzie to robił? Kto za to zapłaci? Jak to się odbije na polskich dzieciach? Tak wiem, nie wolno zadawać takich pytań. Morda na kłudke.
~~Ochrowa Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): Gdzie te robaczki będą się uczyć? Kto będzie to robił? Kto za to zapłaci? Jak to się odbije na polskich dzieciach? Tak wiem, nie wolno zadawać takich pytań. Morda na kłudke.
Polskie dzieci na zdalne nauczanie a Ukraina do szkoły.
~~Rdzawoczerwona Robinia napisał(a): Nie sądziłem że bolec czytają i komentują ruskie trole... cóż.
~~Różowofioletowy Rozpław napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ochrowa Kosodrzewina napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowobiały Pigwowiec napisał(a): Gdzie te robaczki będą się uczyć? Kto będzie to robił? Kto za to zapłaci? Jak to się odbije na polskich dzieciach? Tak wiem, nie wolno zadawać takich pytań. Morda na kłudke.
Polskie dzieci na zdalne nauczanie a Ukraina do szkoły.
Dokładnie tak będzie żenada poprostu.
~~Horus napisał(a): zastanówmy się teraz tak jak podano że ''zachód'' zaczyna się zastanawiać...
a co z tą Ukrainą jak wyjadą stamtąd miliony?...kto tam zostanie?...obrońcy? ...czego?
a jaki Ukrainiec wróci dobrowolnie na Ukrainę?
dostając za ''free'' to co dostaje teraz od Polski a ma dostać od Niemiec który dobrowolnie wróci na ruiny?
czytam jak już Niemcy się nad tym zastanawiają i chyba zaczynają się obawiać tego co było u nich w niedalekiej przeszłości z Turkami a czego jeszcze do dzisiaj nie opanowali...;D
dziwne...wróciłem niedawno do domu a w mieście ,w sklepach nie zauważyłem nikogo ze wstążką w klapie...;D