~~Lawendowoniebieski Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bojo napisał(a): Kur... ludzie Ukraina kiedyś nasz wróg a teraz przyjaciele jap...nie mogę jaki Polski Naród jest pusty .
Nie ma dla tego narodu już szansy. Nie znają historii.
Zobaczycie za chwilę, jak wzrośnie przestępczość. Jak odpłynie kapitał. Zwiększy się bezrobocie. Inflacja, drogie surowce zatopią ten kraj.
~~Wiedźma napisał(a): Droga Redakcjo, wyłączcie możliwość konentowania,bo zbiegli się prymitywni . Już się zaczyna
~~Popo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lawendowoniebieski Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bojo napisał(a): Kur... ludzie Ukraina kiedyś nasz wróg a teraz przyjaciele jap...nie mogę jaki Polski Naród jest pusty .
Nie ma dla tego narodu już szansy. Nie znają historii.
Zobaczycie za chwilę, jak wzrośnie przestępczość. Jak odpłynie kapitał. Zwiększy się bezrobocie. Inflacja, drogie surowce zatopią ten kraj.
Dokładnie~~Bolecnauta napisał(a): Trolle russy możecie zamilknąć i przestać wspierać rosyjskich bandytów i zbrodniarzy
Ty Bolenauto pomysl i poczytaj co robiła Ukraina identyko zachowywali się jak Ruscy buraku zakuty zobacz ile Paliwo kosztuje już nie długo przez tą pomoc tym Ukraińca nie będzie cię stać na chleb kur....można pomagać lecz nie przesadzajmy starsi ludzie czekają na zabiegi to nie przesunąć termin bo jak nie Pandemia to teraz Ukraina ma pierwszeństwo no japie....co za pusty ,durny ,z krec .....Naród Zastosowana autokorekta
Kacapsko onuco ,jednego zdania nie potrafisz poprawnie naPISać , idi na xuy. Zdychaj , skoda strawy dla takiego tłuka .
~~Żółtawordzawy Ligustr napisał(a): ~~ciemnota ciemna napisała:Opamiętaj miało być.
"Kacapsko onuco ,jednego zdania nie potrafisz poprawnie naPISać , idi na xuy. Zdychaj , skoda strawy dla takiego tłuka ."
O pamiętaj się człowieku i ten drugi też. Przez takich zapalczywych jak wy są wszystkie wojny.
~~Żółtawordzawy Ligustr napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Ligustr napisał(a): ~~ciemnota ciemna napisała:Opamiętaj miało być.
"Kacapsko onuco ,jednego zdania nie potrafisz poprawnie naPISać , idi na xuy. Zdychaj , skoda strawy dla takiego tłuka ."
O pamiętaj się człowieku i ten drugi też. Przez takich zapalczywych jak wy są wszystkie wojny.
~~Bojo napisał(a): Kur... ludzie Ukraina kiedyś nasz wróg a teraz przyjaciele jap...nie mogę jaki Polski Naród jest pusty .