~~Popo napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lawendowoniebieski Bukszpan napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bojo napisał(a): Kur... ludzie Ukraina kiedyś nasz wróg a teraz przyjaciele jap...nie mogę jaki Polski Naród jest pusty .
Nie ma dla tego narodu już szansy. Nie znają historii.
Zobaczycie za chwilę, jak wzrośnie przestępczość. Jak odpłynie kapitał. Zwiększy się bezrobocie. Inflacja, drogie surowce zatopią ten kraj.
Dokładnie~~Bolecnauta napisał(a): Trolle russy możecie zamilknąć i przestać wspierać rosyjskich bandytów i zbrodniarzy
Ty Bolenauto pomysl i poczytaj co robiła Ukraina identyko zachowywali się jak Ruscy buraku zakuty zobacz ile Paliwo kosztuje już nie długo przez tą pomoc tym Ukraińca nie będzie cię stać na chleb kur....można pomagać lecz nie przesadzajmy starsi ludzie czekają na zabiegi to nie przesunąć termin bo jak nie Pandemia to teraz Ukraina ma pierwszeństwo no japie....co za pusty ,durny ,z krec .....Naród Zastosowana autokorekta
Zamknij morde ruska szmato i nacz się pisać tłuku bez szkoły i perspektyw!
~~Liliowoniebieska Karagana napisał(a):Ktoś napisał: ~~Popo napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Lawendowoniebieski Bukszpan napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bojo napisał(a): Kur... ludzie Ukraina kiedyś nasz wróg a teraz przyjaciele jap...nie mogę jaki Polski Naród jest pusty .
Nie ma dla tego narodu już szansy. Nie znają historii.
Zobaczycie za chwilę, jak wzrośnie przestępczość. Jak odpłynie kapitał. Zwiększy się bezrobocie. Inflacja, drogie surowce zatopią ten kraj.
Dokładnie~~Bolecnauta napisał(a): Trolle russy możecie zamilknąć i przestać wspierać rosyjskich bandytów i zbrodniarzy
Ty Bolenauto pomysl i poczytaj co robiła Ukraina identyko zachowywali się jak Ruscy buraku zakuty zobacz ile Paliwo kosztuje już nie długo przez tą pomoc tym Ukraińca nie będzie cię stać na chleb kur....można pomagać lecz nie przesadzajmy starsi ludzie czekają na zabiegi to nie przesunąć termin bo jak nie Pandemia to teraz Ukraina ma pierwszeństwo no japie....co za pusty ,durny ,z krec .....Naród Zastosowana autokorekta
Zamknij morde ruska szmato i nacz się pisać tłuku bez szkoły i perspektyw!
Ty stul ryj
~~Błękitnozielony Kuklik napisał(a): Ludzie czy wy nie widzicie że chcą teraz nas poróżnić jak było w czas
~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Woj napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonoszary Cyprysik napisał(a): Mam zamiar się starać o obywatelstwo ukraińskie . Jak się takie rzeczy załatwia . Myślę że to już czas najwyższy bo niedługo wszyscy obudzą się z ręką w nocniku .
DEBIL DO KWADRATU..Spytaj kogoś z otoczenia,co to znaczy, gdyż Czytelniku nie załapiesz...
Debil cię zrobił i z klatki wypuścił. Załapałem kaczanie szybciej niż ty , wszystkie ulgi , dodatki , dofinansowania , 500+.... Za rok , dwa będziesz buraku pracował u Ukraińca w firmie za miskę ryżu .
Dokładnie tak będzie tylko znowu ludzie są ślepi na to co się wyprawia tak samo było z tą pseudo pandemia .No ale cóż żebyśmy terazy nie musieli uciekać i płakać ludzie razem z rządem doprowadza do tego.
Zastosowana autokorekta
~~Wiedźma napisał(a): Droga Redakcjo, wyłączcie możliwość konentowania,bo zbiegli się prymitywni . Już się zaczynatacy prymitywni , że mówią prawdę ! Gdzie były te Pani , pedagodzy wy jako ludzie i rodzice kiedy dzieci były zamknięte w domu podczas pandemii !? Gdzie byliście kiedy dzieci wpadały przez ten okres w depresje w użalanie i popełniały samobójstwa ? Gdzie wasze wsparcie i miłosierdzie ?! Gdzie byliście jak nie można było dostac się do lekarza ? Wiecie gdzie ? W du…. Bo was nie interesuje sasiad czy inny polak was interesują inni bo wtedy mozecie nazywać się katolikami . Jesteście obłudni a jak ktoś słowa prawdy powie to odrazu troll ruski ! Otóż nie szanowni Państwo to są ludzie którzy widza do czego to doprowadza są to ludzie którzy pomagają ale nie popadają w paranoje oddawania wszystkiego swojego na rzecz człowieka drugiego bo tak się po prostu nie robi !