~~Calo napisał(a): PanM niech nie sieje dezinformacji. Caritas od samego początku pomaga w tej oraz innych sprawach. Może nie specjalnie lansuje się z tym na bolec.info ale jak się chce zobaczyć jak jest to się zobaczy.
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Calo napisał(a): PanM niech nie sieje dezinformacji. Caritas od samego początku pomaga w tej oraz innych sprawach. Może nie specjalnie lansuje się z tym na bolec.info ale jak się chce zobaczyć jak jest to się zobaczy.
Gdzie i kto może zobaczyć ?
Ludzie pomagają nie pytając o narodowość i wyznanie a Caritas tylko swoim pomaga. Znam tylko akcje sprzedaży świec.
PanM napisał(a):
Ludzie pomagają nie pytając o narodowość i wyznanie a Caritas tylko swoim pomaga. Znam tylko akcje sprzedaży świec.
~~Brunatnoszary Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):
Skoro nie ma pan nic wspólnego z Kościołem to skąd miałby pana znać jego poczynania? Tym bardziej, ze Jezus nas uczył by dawać bez rozgłosu.
Równie bezsensownie by zabrzmiało jakbym ja, nie mając nic wspólnego z wojskiem nagle zaczął pisać ze nasza armia jest kompletnie nieprzygotowana do wojny, bo nie widziałem osobiście żadnych manewrów wojskowych.