Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławieccy kierowcy przecierają oczy ze zdumienia bo ceny nadal galopują
~~Rowerzysta niezalogowany
9 marca 2022r. o 16:11
Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pokój Światu niezalogowany
9 marca 2022r. o 16:21
~~J23 napisał(a): No i druga armia NATO- Turcja właśnie dogaduje się z Rosjanami. Umówili spotkanie Ukrainy z Rosją na swoim terenie. Podobno Ukraina ma przystać na to, że rezygnuje z aspiracji europejskich, NATO no i uzna niezależność republik. Cała para poszła w gwizdek. Pozostaną uchodźcy, kryzys i wysokie ceny.

Ale będzie bufor w formie Ukrainy.
~~Jaskraworóżowa Abelia niezalogowany
9 marca 2022r. o 16:23
Patrząc na prędkości rozwijane na naszych drogach i styl jazdy, paliwo nie jest jeszcze drogie ...
~~Horus niezalogowany
9 marca 2022r. o 16:24
to już nie Polska będzie ''buforem'' ?
pocieszyłeś mnie ...;D
~~Xxxxx niezalogowany
9 marca 2022r. o 17:23
~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!
, cena paliwa to ni tylko koszty twojej jazdy... To oznacza wszystko droższe bo twoje tanie wino też trzeba odwieźć do sklepu...

Zastosowana autokorekta

~~Bławatkowa Wierzba niezalogowany
9 marca 2022r. o 17:29
~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!

Jesteś czub, i powinieneś wrócić do jaskini.
~~Jasnoróżowa Wiśnia niezalogowany
9 marca 2022r. o 17:39
Słabe te ceny. Na Modłowej dali czadu... ON 8,40
Mają nierówno pod kopułą, albo są hienami wojennymi.
~~Liliowa Ostróżka niezalogowany
9 marca 2022r. o 18:18
PRZECIEZ INFLACJA I WZROST RAT KREDYTÓW PRZEZ WOJNE NA UKRAINIE. A PONIZEJ SYTUACJA AKTUALNA ZE STARĆ NA FRONCIE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza