~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!
~~Jasnoróżowa Wiśnia napisał(a): Słabe te ceny. Na Modłowej dali czadu... ON 8,40
Mają nierówno pod kopułą, albo są hienami wojennymi.
~~Olko napisał(a): Jak to mnie cieszy... Jak widzę że forumowi wirusolodzy, przekształcili się w strategów wojennych :-D
~~Burawy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!
Wszystko podrożało, w tym, jak widać, psychotropy... Zapewne dla tego przestałeś je brać.
~~Burawy Wawrzynek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!
Wszystko podrożało, w tym, jak widać, psychotropy... Zapewne dla tego przestałeś je brać.