Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławieccy kierowcy przecierają oczy ze zdumienia bo ceny nadal galopują
~~Burawy Wawrzynek niezalogowany
9 marca 2022r. o 19:18
~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!

Wszystko podrożało, w tym, jak widać, psychotropy... Zapewne dla tego przestałeś je brać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~zenek niezalogowany
9 marca 2022r. o 20:08
~~Jasnoróżowa Wiśnia napisał(a): Słabe te ceny. Na Modłowej dali czadu... ON 8,40
Mają nierówno pod kopułą, albo są hienami wojennymi.

Sondują. Obniżyli na 8,18. Parę razy u nich tankowałem, ale po tym jak się teraz zachowali moja noga tam nie stanie.
~~Olko niezalogowany
9 marca 2022r. o 20:19
Jak to mnie cieszy... Jak widzę że forumowi wirusolodzy, przekształcili się w strategów wojennych :-D
~~Horus niezalogowany
9 marca 2022r. o 20:32
~~Olko napisał(a): Jak to mnie cieszy... Jak widzę że forumowi wirusolodzy, przekształcili się w strategów wojennych :-D

Clausewitz to przy nich ''pikuś'' :D
~~Szarawobiały Łubin niezalogowany
9 marca 2022r. o 20:42
H.. im w du.. czekam do wiosny i na rower 5 km w te i z powrotem... lepiej dla mnie..
~~Kasztanowatordzawa Petunia niezalogowany
10 marca 2022r. o 6:03
Ceny paliwa w gore putin zabiją a pisowscy dalej nas okradaja .
~~Perłowoszary Rozwar niezalogowany
10 marca 2022r. o 9:00
~~Burawy Wawrzynek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!

Wszystko podrożało, w tym, jak widać, psychotropy... Zapewne dla tego przestałeś je brać.

Jak będziesz więc czekał na chleb w sklepie uszykuj za niego 54,90 ..
~~Srebrny Ziarnopłon niezalogowany
10 marca 2022r. o 9:07
~~Burawy Wawrzynek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Rowerzysta napisał(a): Super!!! Bardzo mnie to cieszy! Skończy się cwaniactwo i popisywanie samochodzikami! Ja swój sprzedaje i jeżdżę rowerem, więc niech mnie cmokną! Paliwo powinno być 50 zł za litr!

Dostawy do sklepu tez rowerkiem no problem..
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza