Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~A nie mówiłem niezalogowany
22 marca 2022r. o 21:06
Ktoś walnął granat w szambo i sie rozpierdykło. Ktoś tu kręci swoje lody ale kto ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Dawny twój znajomy niezalogowany
23 marca 2022r. o 12:38
Horus napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Horusie , Cytrynowiec to ja , błaźnisz się ze swoimi podejrzeniami , skopiowałem link , działa , nie potrafisz tego zrobić .
Sprawdź , https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/13830/przeprosinyDopisane 22.03.2022r. o godz. 17:25:Bez - przed i na końcu linku -

czy ja cię zaczepiam ''niespełniony esbeku''? ;D
ja dobrze wiem co piszę i oczekiwałem że ten którego tu obmawiałeś sam o tym napisze...
a tu się okazuje że ''fałszywiec '' broni równie ''fałszywego''

jak tam ?
założysz temat o swoim skoszonym przez kostuchę przyjacielu?
a może razem z z ''fałszywym kolegą '' razem zaniesiecie obiecane kwiaty?

a może wstydzicie się tej ''przyjaźni'' stąd taki opór...
mam to zrobić za was? ;D
''proście a będzie wam dane''

domyślam się że zaraz odezwie się tylda ...;D
teraz mam czas...

No niestety to nie tylda tylko ja.
Smutno czytać . Wszędzie we wszystkich wątkach ty. Janusz , nie zastanawia cię czy czasem to nie oni wszyscy się mylą . Nie masz w sobie nigdy ani trochę refleksji.Ja się nie kryje ale nie chce żeby tu na mnie skoczyli a tym bardziej nie chce dawać pożywki tobie.
~~Tu -bylec niezalogowany
23 marca 2022r. o 15:09
A kto ma skoczyć? Dlaczego? Bo wygląda na to trzęsiesz portkami a Horus ma to w dupie i pisze co myśli.
Ty masz obawy a więc masz coś do ukrycia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza