Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Bajraktar

~~karmazynowy ligustur niezalogowany
22 marca 2022r. o 17:33
To dlaczego się nie logujesz? Ciekawe że zakładasz tematy o koledze którego nazywasz fałszywym a teraz ślesz mu pozdrowienia. Zastanawiam się który z was jest bardziej fałszywy.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
22 marca 2022r. o 17:49
~~karmazynowy ligustur napisał(a): To dlaczego się nie logujesz? Ciekawe że zakładasz tematy o koledze którego nazywasz fałszywym a teraz ślesz mu pozdrowienia. Zastanawiam się który z was jest bardziej fałszywy.

Nie zmieniłem zdania w tym temacie , Horusa też pytałeś dlaczego się nie logował ? .
Ty wolisz z pod tyldy , mnie to nie przeszkadza .
~~Ciekawska niezalogowany
22 marca 2022r. o 17:54
~~Ciekawska napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): no właśnie o to chodziło ...
duże ogłoszenie na niebieskim tle ...;D
czemu sam autor przeprosin nie podaje tego info tylko robi to ktoś za niego?
wstyd poraził autora?...a może piszący ten post to właśnie autor tego ogłoszenia?

a link nie ściemniejcie - nie działa ...;D

A ile mu ten sąd dowalił , bo to najciekawsze. Powinni go zamknąć to by tu nie wypisywał bluźnierstw.

Aha i jeszcze jedno. Tam pisało że mąż pani był księdzem. I to jest hicior.
~~Skorn z tyldy niezalogowany
22 marca 2022r. o 17:59
~~karmazynowy ligustur napisał(a): To dlaczego się nie logujesz? Ciekawe że zakładasz tematy o koledze którego nazywasz fałszywym a teraz ślesz mu pozdrowienia. Zastanawiam się który z was jest bardziej fałszywy.

Miałeś odpoczywać patafianie a nadal piszesz.
~~zawsze dziewica niezalogowany
22 marca 2022r. o 17:59
~~Ciekawska napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ciekawska napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): no właśnie o to chodziło ...
duże ogłoszenie na niebieskim tle ...;D
czemu sam autor przeprosin nie podaje tego info tylko robi to ktoś za niego?
wstyd poraził autora?...a może piszący ten post to właśnie autor tego ogłoszenia?

a link nie ściemniejcie - nie działa ...;D

A ile mu ten sąd dowalił , bo to najciekawsze. Powinni go zamknąć to by tu nie wypisywał bluźnierstw.

Aha i jeszcze jedno. Tam pisało że mąż pani był księdzem. I to jest hicior.

Garkotłuku , nie pisało ale było napisane .
22258
#Horus nieaktywny
22 marca 2022r. o 20:06
M21W2 napisał(a): Horusie , Cytrynowiec to ja , błaźnisz się ze swoimi podejrzeniami , skopiowałem link , działa , nie potrafisz tego zrobić .
Sprawdź , https://www.bolec.info/boleslawiec/informacje/kategoria/13830/przeprosinyDopisane 22.03.2022r. o godz. 17:25:Bez - przed i na końcu linku -

czy ja cię zaczepiam ''niespełniony esbeku''? ;D
ja dobrze wiem co piszę i oczekiwałem że ten którego tu obmawiałeś sam o tym napisze...
a tu się okazuje że ''fałszywiec '' broni równie ''fałszywego''

jak tam ?
założysz temat o swoim skoszonym przez kostuchę przyjacielu?
a może razem z z ''fałszywym kolegą '' razem zaniesiecie obiecane kwiaty?

a może wstydzicie się tej ''przyjaźni'' stąd taki opór...
mam to zrobić za was? ;D
''proście a będzie wam dane''

domyślam się że zaraz odezwie się tylda ...;D
teraz mam czas...
~~szary powój niezalogowany
22 marca 2022r. o 20:09
a to aby podbić oglądalność ...
może dojdzie do stu tysięcy...;D

Ruch Palikota z Bolesławca
~Przemysław Moszczyński 24 grudnia 2012r. o 15:36
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia bolesławiecki Ruch Palikota,
składa wszystkim mieszkańcom Powiatu Bolesławiec życzenia samych dobrych dni .Aby los był dla Państwa łaskawy i omijały Was wszelkie nieszczęścia .

Tą samą drogą składamy życzenia zdrowia i pomyślności władzom naszego rejonu Panu Prezydentowi , Panu Staroście oraz Radzie Miasta i Powiatu .Życzymy Wam aby znany slogan wyborczy " Po pierwsze mieszkańcy " zaczął nabierać realnego kształtu i ze wszech miar służył naszej lokalnej społeczności dając obustronną satysfakcję .

W imieniu Zarządu oraz całego klubu Powiatowego Ruch Palikota

Przewodniczący Przemysław Moszczyński
~~Horus niezalogowany
22 marca 2022r. o 20:10
spoko...tylko mnie wylogowało ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza