Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po 77 latach nie podoba nam się ulica Kutuzowa?
~~Don Kichot niezalogowany
30 marca 2022r. o 19:29
~~Zielonkawożółta Gunera napisał(a): Dane z BIP UM: 20 tysi dieta, 34 tysi (1/2 etatu w Starostwie),a jest emerytem,5 tysi komisja alkoholowa w mieście, no i emerytura 56 tysi..razem 115 tysi,nieźle jam na dziadka emerola. No i teraz ta nowa nazwa ulicy ...są gdzieś jego zdjecia pod pomnikiem Kutuzowa,wyprężonego tak jakby?

Trzeba było głosować na kogoś innego, a nie nabijać się z głosowania innych obywateli Bolesławca. Tak zagłosowali, tak mają....
Ty nie zagłosowałeś? Zamknij p....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~moric niezalogowany
30 marca 2022r. o 19:45
Idealną nazwą będzie ulica Jarosława Kaczyńskiego
~~Zielonobrunatny Kielichowiec niezalogowany
30 marca 2022r. o 19:52
~~rys napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Kielichowiec napisał(a): Każdy ruski powinien być natychmiast wydalony z naszego kraju nawet jak mieszka tu 50 lat. Nie powinni mieć tu żadnego prawa przebywać. Niech wracają do mateczki rosyji ona się nimi zajmie.
A co na to ustawa która karze za dyskryminacje ze względu na płeć ,wyznanie czy narodowość . Wszystkie demokratyczne Państwa ja mają w swoich prawach I co ?
nic. Kompletnie nic. Skoro ruski łamie zasady pokoju i morduje ludzi to nie ma już żadnych praw! W pociągi i jak bydło do mateczki rosyji!
~~moric niezalogowany
30 marca 2022r. o 20:02
~~Zielonobrunatny Kielichowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~rys napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonobrunatny Kielichowiec napisał(a): Każdy ruski powinien być natychmiast wydalony z naszego kraju nawet jak mieszka tu 50 lat. Nie powinni mieć tu żadnego prawa przebywać. Niech wracają do mateczki rosyji ona się nimi zajmie.
A co na to ustawa która karze za dyskryminacje ze względu na płeć ,wyznanie czy narodowość . Wszystkie demokratyczne Państwa ja mają w swoich prawach I co ?
nic. Kompletnie nic. Skoro ruski łamie zasady pokoju i morduje ludzi to nie ma już żadnych praw! W pociągi i jak bydło do mateczki rosyji!

Jak czytam wasze wypowiedzi to widzę że jesteście tacy sami jak Rosjanie a może nawet gorsi , wydalać kogoś kto jest tej samej narodowości co agresor ,to tak jakby wsadzac do więzienia całą rodzinę za wujka który uchyla się od płacenia alimentów ,Brawo
~~joźin niezalogowany
30 marca 2022r. o 20:11
ludzie ogarnijcie się co wam tak wszystko dzisiaj przeszkadza
~~J23 niezalogowany
30 marca 2022r. o 20:38
Nasze dyskusje dokładnie zobrazował Jan Brzechwa w wierszu „Na straganie”

Na stra­ga­nie w dzień tar­go­wy
Ta­kie sły­szy się roz­mo­wy:
„Może pan się o mnie oprze,
Pan tak więd­nie, pa­nie ko­prze.”
„Cóż się dzi­wić, mój szczy­pior­ku,
Leżę tu­taj już od wtor­ku!”
Rze­cze na to ka­la­rep­ka:
„Spójrz na rze­pę – ta jest krzep­ka!”
Groch po brzusz­ku rze­pę kle­pie:
„Jak tam, rze­po? Co­raz le­piej?”
„Dzię­ki, dzię­ki, pa­nie gro­chu,
Ja­koś żyje się po tro­chu.
Lecz pie­trusz­ka – z tą jest go­rzej:
Bla­da, chu­da, spać nie może.”
„A to fe­ler” –
Wes­tchnął se­ler.
Bu­rak stro­ni od ce­bu­li,
A ce­bu­la doń się czu­li:
„Mój Bu­ra­ku, mój czer­wo­ny,
Czy­byś nie chciał ta­kiej żony?”
Bu­rak tyl­ko nos za­ty­ka:
„Niech no pani prę­dzej zmy­ka,
Ja chcę żonę mieć bu­ra­czą,
Bo przy pani wszy­scy pła­czą.”
„A to fe­ler” –
Wes­tchnął se­ler
Na­raz sły­chać głos fa­so­li:
„Gdzie się pani tu gra­mo­li?!”
Nie bądź dla mnie taka wiel­ka” –
Od­po­wia­da jej bruk­sel­ka.
„Wi­dzie­li­ście, jaka krew­ka!” –
Za­pe­rzy­ła się mar­chew­ka.
„Niech roz­są­dzi nas ka­pu­sta!”
„Co, ka­pu­sta?! Gło­wa pu­sta?!”
A ka­pu­sta rze­cze smut­nie:
„Moi dro­dzy, po co kłót­nie,
Po co wa­sze swa­ry głu­pie,
Wnet i tak zgi­nie­my w zu­pie!”
„A to fe­ler” –
Wes­tchnął se­ler.
~~Malkon niezalogowany
30 marca 2022r. o 20:56
Bez komentarza. Chciałoby się zadać pytanie co nam dał Napoleon. Rodacy w jego armii, która szła przez Europę walczyli i ginęli. On niczym " opętany bohater" ostatniej wojny chciał zawładnąć całą Europą. Myślał jedynie o stworzeniu wielkiego imperium - imperium Napoleona.
~~Kiwanuka niezalogowany
30 marca 2022r. o 21:13
Proponuję ul. Męczenników Gerresheimer
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.