Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wulkanizacja Mar Car ?????

~~Przemek 90 niezalogowany
8 kwietnia 2022r. o 19:41
Czy ktoś korzystał już z usług Wulkanizacji w Mar Car , koło wiaduktu , poproszę o opinię bo muszę już na szybko wymienić oponki , słyszałem że jest Ok i cenowo i ogólnie bardzo fajne podejście do klienta ale poproszę jeszcze o każdy komentarz
Z góry dziękuję ,Przemek
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zgniłozielony Ognik niezalogowany
9 kwietnia 2022r. o 22:57
jak musisz na już ,to po co pytasz
jak wymienisz bedzie darmowa reklama
~~Poziomkowy Czyściec niezalogowany
10 kwietnia 2022r. o 16:27
popytaj tego co oponki ostatnio zmieniał w dobrej cenie
~~klient niezalogowany
10 kwietnia 2022r. o 18:32
~~Przemek 90 napisał(a): Czy ktoś korzystał już z usług Wulkanizacji w Mar Car , koło wiaduktu , poproszę o opinię bo muszę już na szybko wymienić oponki , słyszałem że jest Ok i cenowo i ogólnie bardzo fajne podejście do klienta ale poproszę jeszcze o każdy komentarz
Z góry dziękuję ,Przemek

Byłem i spoko ziomek tam robi, ogarnięty i wszystko sprawnie, szybko i miło. Również cenowo spoko.

11 kwietnia 2022r. o 19:32
Byłem , przekonałem się ,jest Ok
Wszelkim hejterom i malkontentom dziękuję za idiotyczne podejście do tematu
Polecam wszystkim
~~Dębica niezalogowany
11 kwietnia 2022r. o 19:37
~~Przemek 90 napisał(a): Byłem , przekonałem się ,jest Ok
Wszelkim hejterom i malkontentom dziękuję za idiotyczne podejście do tematu
Polecam wszystkim

Polecać to ty se możesz ale swojej mamie .Znam inne wulkanizacje o wiele tańsze i bardziej profesjonalne .
12 kwietnia 2022r. o 20:34
Podejrzewam Dębica że jesteś jednym z tych marnych ,zestresowanych sprzedawców starego ogumienia i ogólnie lubisz wszystko i wszędzie trollowac, nie będę się sugerować Twoją opinią bo po co,masz swój świat i swoje podejście do tego tematu, mogę pogratulować wiedzy i doświadczenia, tyle w temacie
~~xyz niezalogowany
12 kwietnia 2022r. o 20:39
Słuchaj głupi dupku myślisz że jesteś mądry a jesteś zwykłym naganiaczem ,pojedź na Orlą i nie spuszczaj się ,tam jest obsługa profesjonalna .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza