M21W2 napisał(a): Przemku , co jest w tej drugiej wersji takiego co Ciebie przekonało że jest to jakikolwiek dowód winy pilotów .
Powtarzam , dlaczego Putin nie wyraził zgody na zwrot wraku za rządów jego człowieka w Warszawie .
To że PiS naiwnie obiecał że odzyska wrak przy pomocy instytucji unijnych było ich dziecinną naiwnością .
Symulacje komputerowe to żaden dowód , dziś na pytanie dziennikarza TVN , kto jest według Macierewicza winny
katastrofy odpowiedział - nasza komisja miała za zadanie podać przyczyny , od ustalenia winnych jest prokuratura .
Jest to olbrzymia różnica w stosunku do komisji Anodiny i Milera , ci zastąpili prokuratorów i Sąd , wydali wyrok .
Wyrok zgodny z tym co przekazał w dniu katastrofy Putin - Tuskowi .
Dopisane 11.04.2022r. o godz. 18:07:Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Ten M21 po raz kolejny pokazuje jakim jest tłumokiem. Błaźnił się w sprawach covida teraz w sprawie tego wypadku. Jeden i drugi przypadek pokazuje jasno z jaką przyjemnością liże dupę władzy. A o AWS nie trzeba wiele pisać bo to ta sama banda przekrętów która przefarbował się by oszukiwać i kraść tak jak Solidarność
Słowa podnóżka Putina są dla mnie komplementem - dziękuję .
Zastosowana autokorekta
M21W2 napisał(a): Przemku odpowiedz mi na jedno zasadnicze pytanie , dlaczego Rosjanie nie dopuścili do sprawdzenia zawartości
czarnych skrzynek przez polskich prokuratorów .
Ty wierzysz Rosjanom ja nie , dzięki za dyskusję , nie widzę powodu do dalszej , znam Twoje stanowisko , Ty moje .
Jak zapewne zauważyłeś masz większe poparcie od anonimowych trolli jak ja , niech tak zostanie .
Dobranoc.