~~Bolecnauta napisał(a): Ale z ciebie du/r/eń. Nawet nie wiesz ile to teorii spłodził chory umysł szalonego Antoniego. I znowu wiejesz jak niepyszny. Ale to dzięki takim jak ty idi/o/tom Macierewicz okradał to państwo tyle lat. Tak jak wspomniany przez ciebie AWS.
PanM napisał(a): Lucjan -- pytanie było do posła Szymona Pogody nie do Ciebie.
To nie Ty głosujesz w sejmie. Twoje zdanie mnie ani chyba nikogo nie interesuje.
Jak pan poseł będzie w tej sprawie głosował gdyż ten raport nie zawiera żadnych dowodów. To tylko insynuacje i fantazje Antoniego M.
Tak komisja kosztowała sporo milionów i chyba coś w zamian się nam należy.
Pamiętasz jak panią z kiosku gnoili za paragon za 20 groszy ? Pamiętasz jak sklepikarza szmacili z wode mineralną / sklep w likwidacji/Pamiętasz jak w Legnicy zgruzowali piekarza bo chleb rozdawał ?
Pamiętasz nagrody rządu Szydło po 80 tys ? Bo im sięone po prostu należały ?
Pamiętasz na koniec NSZZ SOLIDARNOŚĆ która miała bronić interesu WSZYSTKICH ROBOTNIKÓW ?
Przepoczwarzyła się w AWS " niezdarność " i wraz z rządem robi z ludzi pracy szmaciarzy.
Lucjan / PUK PUK RZECZYWISTOŚĆ !!!/ związek zawodowy wraz z rządem -- Ty nie grzmisz na alarm ?
Przepraszam myślałem że nadal prowadzisz dyskusję ze mną .
Co do AWS , pamiętam naszą dyskusję w tym temacie w cztery oczy , wszystko Ci powiedziałem , łącznie z tym że zakończyłem swoją działalność w Solidarności jesienią 1989 .
Powiedziałem Tobie też jak bardzo krytycznie oceniam dwóch pierwszych po 1989 r jej przewodniczących to jest Wałęsy
i Krzaklewskiego .
Moją cenną pamiątkę , legitymację członkowską wraz z listem oddałem Krzaklewskiemu , nie odpisał .
Ile razy będziesz jeszcze żądał aby ok.7% członków obecnej Solidarności reprezentowało wszystkich .
Ogólnie w związkach jest ok 12% pracowników , jest też Związek Pracodawców , to coś dla Ciebie ,
zgłoś swoje pretensje do nich .
PUK- PUK zapoznaj się z aktualną sytuacją , Solidarność jest w sporze z Rządem , odmówili udziału
w Radzie Dialogu Społecznego w 2020 roku .
Dopisane 11.04.2022r. o godz. 19:43:
~~Bolecnauta napisał(a): To było do Lucjana ale on już zwiał bo chłopina nie ma i tak nic sensownego do powiedzenia.
Dobrze że Ty masz , piszesz dużo a nawet bardzo dużo , a jak sensownie , fiu -fiu .
Dopisane 11.04.2022r. o godz. 19:47:
Tak na zakończenie , PanM ma możliwość zadać pytanie Panu Posłowi w jego biurze .
Przemku zarób to , odwagi .