Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Patriotyzm

~~Dawny twój znajomy niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 11:36
Janusz , przecież wiemy jak tam było. Nie produkuj nowych faktów. Byłeś kiedyś indywidualistą teraz jesteś mendą.Cienias jak zwykle.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Lucjan niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 11:40
~~Bolecnauta napisał(a): Za to za jego plecami mu dupę obrabiał. Sam Złotkowski o tym pisał .

Dlaczego kłamiesz , jaki masz w tym interes , sianie zamętu .
Pan M wystawił w rozmowie ze mną bardzo dobrą opinie Horusowi , w tamtym czasie moim zdaniem dobremu
koledze Pana M.

~~Horus niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 12:01
chcecie nadal drążyć temat?
proszę bardzo ...tym razem z podpisem i datą publikacji posta by każdy zainteresowany wiedział gdzie szukać...

14240
M21W2 13 listopada 2020r. o 19:20
Kim jest Pan M , oszczerczą który dobrze czuje się w roli opluwacza .

Wystarczyło jedno spotkanie z mim a dowiedziałem się kim jest Panna , -niesolidnym alkoholikiem .
Dowiedziałem się kim jest Falco , chciałem nr.telefonu Falco -dostałem , spytałem gdzie mieszka , -podał imię i nazwisko , adres zamieszkania , własnoręcznie mi zapisał .
Podaję to w skrócie , jednego i drugiego obgadywał przez dobre kilkanaście minut .
Zadzwonił do mnie długo rozmawialiśmy myślałem że skończy z opluwaniem Solidarności .
Taki fałszywy człowiek nie ocenia katolików , ocenia Solidarność i ludzi Solidarności , Panie M zanim to zacząłeś robić powinieneś ocenić sam siebie .

no ...jarajcie się dalej bo jak widzę wolicie to niż zajęciem się czymś pożytecznym...;D
ja mam co robić...
~~Lucjan niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 12:26
Horusie , znajdź wpis w którym napisałem , Falko ma dużą wiedzę , jest solidnym pracownikiem to mówił o tobie Przemek .
Znajdź co ja napisałem po naszym pierwszym spotkaniu , skromny , małomówny , zaskoczył mnie pozytywnie .

Przemek odciął się od nas obu , obaj na to zasłużyliśmy , ja to wiem , ty pójdziesz w zaparte , publicznie
napisał prawdę o tobie całą twoją narrację kłamstw obalił , jest kolejnym którego znienawidziłeś .
Jak był z tobą był cacy , sam powiedziałeś że udało się tobie naprowadzić Przemka na właściwą drogę ,
liczyłeś czego nie ukrywałeś że tak też będzie ze mną .
Ty to coś jak doradca Wałęsy Mieczysław Wachowski - kto nie z Mieciem to go zmieciem .

Dziś w tym co napisałem zmieniłbym tylko jedno słowo - obgadywał - na - mówił - o jednym i drugim .
~~Na poważnie niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 12:44
Będziecie sobie w najbliższym czasie odpowiedzieć czy jesteście patriotami czy patr dziwny czlowiek mi , i to nie żart . Szykujcie się na budowę pomnika Bandery w Bolesławcu bo będziecie mieszkać w państwie polsko ukraińskim .
https://www.forum-ekonomiczne.pl/opowiadamy-sie-za-unia-polsko-ukrainska-wspolna-deklaracja-polskich-elit-politycznych/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=opowiadamy-sie-za-unia-polsko-ukrainska-wspolna-deklaracja-polskich-elit-politycznych

Zastosowana autokorekta

~~Antysocjalista niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 12:51
~~KOS napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): " Jak na razie nie podoba mi się DRYF Polskiej polityki gospodarczej w kierunku socjalizmu."

Panie M czy mógłbym prosić o rozwinięcie tego zdania .
Mam wrażenie na podstawie tego co od dawna piszesz że mylisz zasiłek socjalny ( potocznie socjal ) z socjalizmem .

Pan M ma rację - w Polsce, i nie tylko w Polsce, socjalizm buduje się na potęgę.
Poczytaj co to jest socjalizm to nie będziesz zadawał ... niemądrych pytań, bo sam najwyraźniej nie rozumiesz, co piszesz.

Wesołych Świąt! I nadziei na świat bez socjalizmu i komunizmu, bo to teraz dominujące ideologie na całym świecie.
~~KOS niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 13:23
Antysocjalisto - to zdanie popieram w stu procentach - " Wesołych Świąt! I nadziei na świat bez socjalizmu .
Tego Tobie i sobie życzę .
Napisać że socjalizm w Polsce buduje się na potęgę bez dowodów to jak nic nie napisać .

Też polecam , poczytaj .
https://encyklopedia.pwn.pl/haslo/socjalizm;3977113.html
~~Wesoły Romek niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 14:11
~~KOS napisał(a): Antysocjalisto - to zdanie popieram w stu procentach - " Wesołych Świąt! I nadziei na świat bez socjalizmu .
Tego Tobie i sobie życzę .
Napisać że socjalizm w Polsce buduje się na potęgę bez dowodów to jak nic nie napisać .

Też polecam , poczytaj .
https://encyklopedia.pwn.pl/haslo/socjalizm;3977113.html

Kos, jak tam Szarik? już Dziadek Piłsudski mówił dawno temu, "Kto za młodu nie był socjalistą na starość zostanie sqrwysynem :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza