Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dużo pokarmów i święconej wody
~~Leszek niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 8:09
Prawdziwy wolny czlowiek jest w prawie Narodzenia przez Pana Boga.My nieszczęśni, żyjemy w prawie teraz morskim.Zauwazyliscie jak w sądach są ustawiane do przesłuchań mostki marynarskie.Pesel to nic innego jak tatuaż w obozie Oświęcimskim.Masz być niewolnikiem korporacji i religii.Musisz płacić haracz ,podatki na nierobów. Tak zmanipolowali mózgi wierzącym, że każą nazywać papieża Ojcem Świętym.Rozumiem ,że mafię też mają swojego ojca.W Piśmie Świętym wyraźnie pisze co nam Pan Powiedział. Nikogo tu na ziemi nie nazywajcie Ojcem Świętym. Jedyny Wasz Ojciec Święty jest w niebie.Im bardziej podążam do światła jestem oślepiony nie mogę utrzymać mojego wzroku, ukrywam oczy od świętości Ojcowskiej.Bo Ojciec beż mowy z uśmiechem przygarnia mnie wzrokiem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Leszek niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 8:32
Dlaczego ludzie idą do kościoła z smutnymi minami i jakimś kolejnym obowiązkiem dla świętego spokoju.Ja wierzę, że w czasach ostatecznych z radością będę podążał do braci i sióstr w Chrystusie.I W spolnie,będziemy w Duchu Świętym uwielbiac Naszego Pana.
~~Bolecnauta niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 8:37
W Rosji uwielbiają swojego pana putina
~~Czerwonobrązowa Wiśnia niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 9:04
~~Brunatnozielony Cząber napisał(a): Yebać katoli.

Podsumowanie dyskusji. Argumenty się skończyły więc zaczęły się takie jak tutaj wpisy...
~~prawda niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 14:16
~~Leszek napisał(a): Prawdziwy wolny czlowiek jest w prawie Narodzenia przez Pana Boga.My nieszczęśni, żyjemy w prawie teraz morskim.Zauwazyliscie jak w sądach są ustawiane do przesłuchań mostki marynarskie.Pesel to nic innego jak tatuaż w obozie Oświęcimskim.Masz być niewolnikiem korporacji i religii.Musisz płacić haracz ,podatki na nierobów. Tak zmanipolowali mózgi wierzącym, że każą nazywać papieża Ojcem Świętym.Rozumiem ,że mafię też mają swojego ojca.W Piśmie Świętym wyraźnie pisze co nam Pan Powiedział. Nikogo tu na ziemi nie nazywajcie Ojcem Świętym. Jedyny Wasz Ojciec Święty jest w niebie.Im bardziej podążam do światła jestem oślepiony nie mogę utrzymać mojego wzroku, ukrywam oczy od świętości Ojcowskiej.Bo Ojciec beż mowy z uśmiechem przygarnia mnie wzrokiem.
bardzo trafny komentarz.
~~bolecnauta niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 14:21
ilu ludzi dało sie nabrac to sie w głowie nie miesci ze jakas tam woda to...swiecona???wnet ta nierzadnica upadnie która wyprała mózgi tym ludziom.To jest zagwarantowane w Biblii
~~Jasnolawendowa Rudbekia niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 14:39
~~bolecnauta napisał(a): ilu ludzi dało sie nabrac to sie w głowie nie miesci ze jakas tam woda to...swiecona???wnet ta nierzadnica upadnie która wyprała mózgi tym ludziom.To jest zagwarantowane w Biblii

horus , jako były katolik napisz nam dlaczego bluźnisz synu marnotrawny .
~~Jasnolawendowa Rudbekia niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 14:48
~~bolecnauta napisał(a): ilu ludzi dało sie nabrac to sie w głowie nie miesci ze jakas tam woda to...swiecona???wnet ta nierzadnica upadnie która wyprała mózgi tym ludziom.To jest zagwarantowane w Biblii

horus , zejdź na ziemię .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMAMrowka zaprasza