~~Brunatnozielony Cząber napisał(a): Yebać katoli.
~~Leszek napisał(a): Prawdziwy wolny czlowiek jest w prawie Narodzenia przez Pana Boga.My nieszczęśni, żyjemy w prawie teraz morskim.Zauwazyliscie jak w sądach są ustawiane do przesłuchań mostki marynarskie.Pesel to nic innego jak tatuaż w obozie Oświęcimskim.Masz być niewolnikiem korporacji i religii.Musisz płacić haracz ,podatki na nierobów. Tak zmanipolowali mózgi wierzącym, że każą nazywać papieża Ojcem Świętym.Rozumiem ,że mafię też mają swojego ojca.W Piśmie Świętym wyraźnie pisze co nam Pan Powiedział. Nikogo tu na ziemi nie nazywajcie Ojcem Świętym. Jedyny Wasz Ojciec Święty jest w niebie.Im bardziej podążam do światła jestem oślepiony nie mogę utrzymać mojego wzroku, ukrywam oczy od świętości Ojcowskiej.Bo Ojciec beż mowy z uśmiechem przygarnia mnie wzrokiem.bardzo trafny komentarz.
~~bolecnauta napisał(a): ilu ludzi dało sie nabrac to sie w głowie nie miesci ze jakas tam woda to...swiecona???wnet ta nierzadnica upadnie która wyprała mózgi tym ludziom.To jest zagwarantowane w Biblii
~~bolecnauta napisał(a): ilu ludzi dało sie nabrac to sie w głowie nie miesci ze jakas tam woda to...swiecona???wnet ta nierzadnica upadnie która wyprała mózgi tym ludziom.To jest zagwarantowane w Biblii