Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Drożyzna wysysa pieniądze bolesławian, inflacja przebiła koleją barierę, najszybszy wzrost cen w XXI wieku
~~Kruczoczarna Czereśnia niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 9:25
Przyg lupy cieszcie się ze putin zakręcił gaz. Juz złodzieje z pisu zapowiadają ze gaz na stacjach razy dwa. Nie wiem z czego tu się cieszyć ze niedługo nie będzie co jeść?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocisty Enkiant niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 9:47
~~stara doradczyni niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 9:59
Tona ekogroszku u nas od poniedziałku 2700zl i na razie wstrzymane zamówienia, bo brakuje towaru, w tamtym roku o tej porze był max . 700 zł.
Matematyczką nie jestem ale wygląda to na 12.37% wzrost.
Trzeba będzie nie sypać całego worka do zasobnika, tylko po jednym groszku wrzucać...
~~ja niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 10:33
~~stara doradczyni napisał(a): Tona ekogroszku u nas od poniedziałku 2700zl i na razie wstrzymane zamówienia, bo brakuje towaru, w tamtym roku o tej porze był max . 700 zł.
Trzeba będzie nie sypać całego worka do zasobnika, tylko po jednym groszku wrzucać...

a tymczasem na Węgrzech litr paliwa 5,60zł , tona węgla 700zł
https://www.facebook.com/photo/?fbid=164117999327888&set=a.163690449370643
~~Pąsowa Laurowiśnia niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 10:43
Ludzie jesteśmy rucha ni na maxa. Paliwa, opał, kredyty. To bydło nas wykończy. Taki mają plan. Czemu sobie szmaciarze nie obniża wypłat tylko nam ciągle dopier dala ją ciągle podwyżki? Czy wy tego nie widzicie?
~~Złocisty Enkiant niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 12:35
i jeszcze chcą nas wciągnąć w wojnę
https://www.youtube.com/post/Ugkx8X0kh7ZlMuHtAX9RT9aZmAn9a0smyfM1
~~XYZ niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 12:36
~~Płomienista Sasanka niezalogowany
30 kwietnia 2022r. o 15:50
~~ja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~stara doradczyni napisał(a): Tona ekogroszku u nas od poniedziałku 2700zl i na razie wstrzymane zamówienia, bo brakuje towaru, w tamtym roku o tej porze był max . 700 zł.

a tymczasem na Węgrzech litr paliwa 5,60zł , tona węgla 700zł
https://www.facebook.com/photo/?fbid=164117999327888&set=a.163690449370643

Wyjedź na Węgry i tam ostań
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.