Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Do kogo strzelać ?

~~XYZ niezalogowany
12 maja 2022r. o 10:25
~~XYZ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Historia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): tak jest ...
należy o tym pamiętać i zawsze im to przypominać...
a ja dodałbym jeszcze tych którzy przez swoją bezmyślność i brak szacunku do rodaków pchają nas w jakieś konflikty nas absolutnie nie dotyczących ...
to nie nasza wojna...
nigdy bym na to nie pozwolił by ktokolwiek chciał mi wysyłać na wojnę syna czy córkę ...
szybciej bym sam takiego zastrzelił ...

pamiętajcie o tym ...ci z ''wiejskiej'' i ci co teraz śledzą portale społecznościowe czy słuchają mnie Pegasusem...;D

mam to daleko w tyle...

Wojna nie wybiera a obowiązek dotyczy wszystkich. Pańskie dzieci nie są lepsze od dzieci innych ludzi. Do kogo by pan chciał strzelać. Ten co wydaje rozkazy siedzi w ciepłych kapciach z kotem w domku.
Ale z tym pegassusem to pan odleciałeś. Jesteś pan godny politowania ale kto by chciał takiego śledzić. Nie chwal się pan co masz pan w tyle bo na koniec okaże się że to hemoroidy lub owsiki.

W razie wojny będą mobilizować te osoby, które popierają Ukrainę, a plują na Putina.....Przecież nie wezmą tych popierających Putina bo przecież mogą zrobić w tył zwrot i stanąć po stronie Rosji......Wywiad działa, więc zwolennicy walk o Ukrainę szykujcie już kamasze........

i nie trzeba tu pegasusa, wystarczy wydruk listy osób , które dokonywały wpłaty na pomoc Ukrainie, pomagający wolontariusze, osoby przyjmujące uchodźców do swoich domów......Wszyscy solidarni z Ukrainą jak domniewam są w stanie ochoczo walczyć za ich wolność na froncie i są zagorzałymi przeciwnikami Putina
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jasnopopielaty Bodziszek niezalogowany
12 maja 2022r. o 10:26
Nie wezmą do wojska na pewno chorych psychicznie i na korzonki.
~~ja niezalogowany
12 maja 2022r. o 10:30
https://tarnogorski.info/dworczyk-opublikowal-grafike-z-matka-boska-profanacja-symboli-religijnych/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza