~~Biały Winobluszcz napisał(a): Wiem doskonale do kogo Ja i moi synowie byśmy strzelali , Wiem doskonale kto wymordował połowę mojej rodziny na Wołyniu , Wiem doskonale kto teraz im stawia pomniki ,Wiem doskonale dla kogo teraz Bandera i SS Galizien są bohaterami , Wiem doskonale kto teraz naprawdę dokonuje mordów na cywilach zgodnie ze swoją tradycją .Wiem doskonale kto ma aktualnie żądania terytorialne wobec Polski.Wiem doskonale że Ci Polacy którzy by stanęli po ich stronie ,nie mają prawa nazywać się Polakami ,i byli by potraktowani przez nas tak jak Ci zbrodniarze .Amen
~~Horus napisał(a): tak jest ...
należy o tym pamiętać i zawsze im to przypominać...
a ja dodałbym jeszcze tych którzy przez swoją bezmyślność i brak szacunku do rodaków pchają nas w jakieś konflikty nas absolutnie nie dotyczących ...
to nie nasza wojna...
nigdy bym na to nie pozwolił by ktokolwiek chciał mi wysyłać na wojnę syna czy córkę ...
szybciej bym sam takiego zastrzelił ...
pamiętajcie o tym ...ci z ''wiejskiej'' i ci co teraz śledzą portale społecznościowe czy słuchają mnie Pegasusem...;D
mam to daleko w tyle...
~~Horus napisał(a): tak jest ...
a ja dodałbym jeszcze tych którzy przez swoją bezmyślność i brak szacunku do rodaków pchają nas w jakieś konflikty nas absolutnie nie dotyczących ...
to nie nasza wojna...
nigdy bym na to nie pozwolił by ktokolwiek chciał mi wysyłać na wojnę syna czy córkę ...
pamiętajcie o tym ...ci z ''wiejskiej'' i ci co teraz śledzą portale społecznościowe czy słuchają mnie Pegasusem...;D
mam to daleko w tyle...
Wiele osób podziela Twoje zdanie
~~Historia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): tak jest ...
to nie nasza wojna...
mam to daleko w tyle...
Wojna nie wybiera a obowiązek dotyczy wszystkich. Pańskie dzieci nie są lepsze od dzieci innych ludzi. Do kogo by pan chciał strzelać. Ten co wydaje rozkazy siedzi w ciepłych kapciach z kotem w domku.
Ale z tym pegassusem to pan odleciałeś. Jesteś pan godny politowania ale kto by chciał takiego śledzić. Nie chwal się pan co masz pan w tyle bo na koniec okaże się że to hemoroidy lub owsiki.