Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zderzenie Polaka z Polską

~~horus niezalogowany
23 czerwca 2022r. o 17:00
Biorę przykład z PRL ijego kolegi PanaM
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
23 czerwca 2022r. o 17:00
:D

PIS=PO=PRL
11445
PanM
23 czerwca 2022r. o 17:03
~~J23 napisał(a): ale mu pojechałes , tylko czemu ciągle spod tyldy? co z twoja odwaga ,janusz? rozczarowujesz mnie...

Mimo że teraz jestem mocno niepełnosprawny on nigdy nie odważył by się powiedzieć mi w twarz tego co wypisuje z pod tyld. Ot prostak i tchórz.
Jurek rzucił mu rękawicę , Panna rzucał mu rękawicę a on podkulił ogonek i wolał zbierać na nich papiery do sądu.

Dopisane 23.06.2022r. o godz. 17:03:

PIS-PO-PRL napisał(a): :D

Chciałeś i masz. Nie ma wyjścia . Jesteśmy kumplami.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
18442
PIS-PO-PRL
23 czerwca 2022r. o 17:03
Ja tam obstawiam że to jednak nie marian… ten wyżej.
Niby styl się zgadza… no ale obstawiam jakiegoś marnego przebierańca :D

PIS=PO=PRL
11445
PanM
23 czerwca 2022r. o 17:08
falco , horus czy fallus wraz z przystawkami topowe przykłady " Polskiego piekiełka "
**********************************************************************************************************
Urodziłeś się Polakiem i od tej pory rodacy postarają się aby Ci nie było zbyt lekko.

Dopisane 23.06.2022r. o godz. 17:08:

PIS-PO-PRL napisał(a): Ja tam obstawiam że to jednak nie marian… ten wyżej.
Niby styl się zgadza… no ale obstawiam jakiegoś marnego przebierańca :D

Znaczy się na ten czas " ZNAJOMOŚĆ NIEWAŻNA ? "
Piszę tylko do Ciebie . Wszystkie wejścia innych to prostackie spamy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
18442
PIS-PO-PRL
23 czerwca 2022r. o 17:29
Nie no… kumplami nas obwołali, to się musimy dostosować.
Mam tylko nadzieję, że lucek zazdrosny nie będzie ;)

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
23 czerwca 2022r. o 18:25
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): ale mu pojechałes , tylko czemu ciągle spod tyldy? co z twoja odwaga ,janusz? rozczarowujesz mnie...

Mimo że teraz jestem mocno niepełnosprawny on nigdy nie odważył by się powiedzieć mi w twarz tego co wypisuje z pod tyld. Ot prostak i tchórz.
Jurek rzucił mu rękawicę , Panna rzucał mu rękawicę a on podkulił ogonek i wolał zbierać na nich papiery do sądu.

Dopisane 23.06.2022r. o godz. 17:03:
Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): :D

Chciałeś i masz. Nie ma wyjścia . Jesteśmy kumplami.

Ty mi tu teraz nie ''pier....l'' bo prosto w gębę mówiłem ci że jesteś pieprzoną wazeliną...że jesteś klasycznym oportunistą bo dobrze pamiętam jak to mi się tłumaczyłeś że nie będziesz zrażał do siebie Lucjana bo dzięki temu kupisz ''tańsze truskawki na dżemy''
dobrze pamiętam jak nie zdobyłeś się na jedno słowo otwartej krytyki swojego odeszłego ;D kumpla bo ...''jeszcze mi się może przydać''

no trudno...już ci się nie przyda...;D
oczywiście że teraz możesz wszystkiemu zaprzeczać ale powiewa mi to bo to co słyszałem pamiętam...
wazelino ...;D
kłamco i oszuście ...i oszczerco...;D

miotaj się dalej kmiocie i pisz do wszystkich te swoje ''mizantropy'' i ''fallusy'' ;D
22258
#Horus nieaktywny
23 czerwca 2022r. o 18:40
PIS-PO-PRL napisał(a): Nie no… kumplami nas obwołali, to się musimy dostosować.
Mam tylko nadzieję, że lucek zazdrosny nie będzie ;)

pamiętaj jednak jak cię zaprosi na piwo abyś chwalił pod niebiosa te jego skorupy bo jak nie to ...
obrazisz ''majestat'' i będzie po przyjaźni...;D ;D ;D

i jeszcze jedna rada...za free...
za wiele o sobie nie mów bo jutro forum już o tym będzie wiedzieć..

cieszy mnie że nawiązaliście nić przyjaźni i teraz będziecie więcej do siebie pisać a nie zajmować się tam jakimś Horusem...
żeby nie było ...nie oczekuję wdzięczności i życzę ci długiej przyjaźni ......;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.