~~J23 napisał(a): ale mu pojechałes , tylko czemu ciągle spod tyldy? co z twoja odwaga ,janusz? rozczarowujesz mnie...
PIS-PO-PRL napisał(a): :D
PIS-PO-PRL napisał(a): Ja tam obstawiam że to jednak nie marian… ten wyżej.
Niby styl się zgadza… no ale obstawiam jakiegoś marnego przebierańca :D
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~J23 napisał(a): ale mu pojechałes , tylko czemu ciągle spod tyldy? co z twoja odwaga ,janusz? rozczarowujesz mnie...
Mimo że teraz jestem mocno niepełnosprawny on nigdy nie odważył by się powiedzieć mi w twarz tego co wypisuje z pod tyld. Ot prostak i tchórz.
Jurek rzucił mu rękawicę , Panna rzucał mu rękawicę a on podkulił ogonek i wolał zbierać na nich papiery do sądu.
Dopisane 23.06.2022r. o godz. 17:03:Ktoś napisał: PIS-PO-PRL napisał(a): :D
Chciałeś i masz. Nie ma wyjścia . Jesteśmy kumplami.
Ty mi tu teraz nie ''pier....l'' bo prosto w gębę mówiłem ci że jesteś pieprzoną wazeliną...że jesteś klasycznym oportunistą bo dobrze pamiętam jak to mi się tłumaczyłeś że nie będziesz zrażał do siebie Lucjana bo dzięki temu kupisz ''tańsze truskawki na dżemy''
dobrze pamiętam jak nie zdobyłeś się na jedno słowo otwartej krytyki swojego odeszłego ;D kumpla bo ...''jeszcze mi się może przydać''
no trudno...już ci się nie przyda...;D
oczywiście że teraz możesz wszystkiemu zaprzeczać ale powiewa mi to bo to co słyszałem pamiętam...
wazelino ...;D
kłamco i oszuście ...i oszczerco...;D
miotaj się dalej kmiocie i pisz do wszystkich te swoje ''mizantropy'' i ''fallusy'' ;D
PIS-PO-PRL napisał(a): Nie no… kumplami nas obwołali, to się musimy dostosować.
Mam tylko nadzieję, że lucek zazdrosny nie będzie ;)