~~Palikot napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Hegemon napisał(a): Widzisz czubie? Nawet tutaj potwierdzasz własnym wpisem jakim dupkiem jesteś zniekształcając nick a to określenie jakie piszesz bezapelacyjnie tobie się należy. Horus jako chyba jedyny opisuje kim byłeś i kim jesteś . To dzięki Horusowi i temu że to przypomniał forum wie że jesteś oszczercą i kłamcą.
A jak ktoś ma jeszcze wątpliwości co do tego to przypomnę temat jak to startowałeś na stanowisko prezydenta.
,,dworska gnido''
Nie pisz za Hagela . On swoje grzeszki pamięta. Jak nie to można mu przypomnieć.
A horus ? Co to takiego ? Goowno przyklejone do okrętu krzyczące płyniieeemyy.
Nie pal głupa. Jakie tam z ciebie okręt? Raczej wrak. Widać to jak niekiedy wytaczasz się przed dom na tym swoim dwuśladzie i nie chodzi mi tu o tą zdezelowaną ,sypiąca się Multiplę.
Oj Janusz , wstyd. Dawno tamtędy nie przejeżdżałeś .Odśwież wiadomości , zapisz w kapowniczku bo z głowy to już ci nie wychodzi zbyt dobrze.
~~horus napisał(a): Jesteś kłamcą więc nie ma co ci wierzyć. Niedawno pisałeś że mnie widziałeś w hipermarkecie a nie mogłeś widzieć co zresztą potwierdziłeś. Teraz kłamiesz że dawno tamtędy nie jechałem a jechałem dwa dni wstecz a nawet dzisiaj. Więc jesteś kłamcą.
~~Pampasowiec zwyczajny napisał(a): Ty tępa dzido nawet musiałeś się dowiedzieć kto kupił i zasypał jakiś staw na działkach. Po co ci to było ? Ty jesteś jak lokalny ormowiec.