Horus napisał(a): ktoś tu pisał że pochodzisz z menelskiej rodziny której część pałętała się po odwykach ...
Horus napisał(a): teraz idź spać bo jutro znowu zamiatanie placu na szrociarni...;D
ja sobie spokojnie skreślę kupony na jutro i pooglądam ''szkiełko''
''szwarceneger ''z ''łocic'' się znalazł...;D ;D :D
~~J23 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): ktoś tu pisał że pochodzisz z menelskiej rodziny której część pałętała się po odwykach ...
Hazard jest nałogiem i główną przyczyną bezdomności w Polsce i na świecie. To uzależnienie jak każde inne można leczyć, trzeba tylko żeby dotknięty chorobą
uświadomił sobie uzależnienie i wyraził chęć leczenia ( tak jak w przypadku innych nałogów) . Horus ogarnij się nim nie jest
za późno. To sem ja J23 .
Horus napisał(a): takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D
''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D
Horus napisał(a): naiwniak...;D
ja mam nie tylko ''lekkie przekonanie'' a pewność że marne masz relacje z rodziną skoro musisz spać po hotelach na wypierdzianych milion razy materacach...;D
Jurko61 napisał(a):Ktoś napisał: Horus napisał(a): takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D
''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D
I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,
Chory Fantasta2 Wesoły Romek ??
Bardzo wiarygodny -:)-:) Jurko na Chrobrego mieszkał oczywiście nie zaprzeczam , lecz chłopaka 11 letniego wspominać
jako „menela „ -:)-:)
Gratuluje , jako 25 latek opuścił kraj , ( menel)
Dzisiaj jako 61 letni kreatywny chłopaczyna z Bolesławca prowadzi stabilne żywot ,
A tu Burczymucha dał się zapędzić informatorom w kozi róg.
Właśnie chciałem przy śniadanku przekazać ci inna trochę wizję , od tej którą przekazał ci nie jeden (menel)
Jurko61 napisał(a): Zawsze podpierasz się ciekawymi tekstami ( ktoś tu pisał ????)
Horus napisał(a): potrafisz zrozumieć różnice pomiędzy poparciem kandydata na urząd prezydenta a popieranie partii?