Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~J23 niezalogowany
30 maja 2022r. o 21:48
Horus napisał(a): ktoś tu pisał że pochodzisz z menelskiej rodziny której część pałętała się po odwykach ...

Hazard jest nałogiem i główną przyczyną bezdomności w Polsce i na świecie. To uzależnienie jak każde inne można leczyć, trzeba tylko żeby dotknięty chorobą
uświadomił sobie uzależnienie i wyraził chęć leczenia ( tak jak w przypadku innych nałogów) . Horus ogarnij się nim nie jest
za późno. To sem ja J23 .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:51
teraz idź spać bo jutro znowu zamiatanie placu na szrociarni...;D
ja sobie spokojnie skreślę kupony na jutro i pooglądam ''szkiełko''

''szwarceneger ''z ''łocic'' się znalazł...;D ;D :D
~~Dyniowa Jeżówka niezalogowany
30 maja 2022r. o 22:00
Horus napisał(a): teraz idź spać bo jutro znowu zamiatanie placu na szrociarni...;D
ja sobie spokojnie skreślę kupony na jutro i pooglądam ''szkiełko''

''szwarceneger ''z ''łocic'' się znalazł...;D ;D :D

Jutro na spacerze nie zapomnij sprzątnąć gówienka po swoim yorku :-) . Tylko nie chowaj znowu w kieszeń bo później nieprzyjemnie pachniesz - zresztą jak zwykle to nie nowość. Żuć skręcane tutki- faje bo nieprzyjemnie pachną.
ps. Dziwne, że takiego biznesmena nie stać na paczkę szlugów tylko kręci "tutki" ze śmierdzącego tytoniu .
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 22:01
~~J23 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ktoś tu pisał że pochodzisz z menelskiej rodziny której część pałętała się po odwykach ...

Hazard jest nałogiem i główną przyczyną bezdomności w Polsce i na świecie. To uzależnienie jak każde inne można leczyć, trzeba tylko żeby dotknięty chorobą
uświadomił sobie uzależnienie i wyraził chęć leczenia ( tak jak w przypadku innych nałogów) . Horus ogarnij się nim nie jest
za późno. To sem ja J23 .

nałogiem by to było gdybym latał do STS- u dzień w dzień obstawiając za nie wiadomo jak wysokie stawki ...
a ja poświęcam czas na buka tylko dla tenisa i piłki ręcznej ...
stawki bardziej ''rozrywkowe'' niż hazardowe...
dzisiaj pięć kuponów za ogólnie 38 złotych ..jeden wypadł ale cztery dały mi 91 zł
jest za co grać jutro ...;D
np. Fernandez i z następnego dnia Kasadkinę ...
tylko nikomu ani słowa bo jutro polecą i po cichu obstawią ...;D

no ...bywaj bo zaczyna się ''szkiełko'' ;)
20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 22:11
Horus napisał(a): takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D

''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D

I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,
Chory Fantasta2 Wesoły Romek ??
Bardzo wiarygodny -:)-:) Jurko na Chrobrego mieszkał oczywiście nie zaprzeczam , lecz chłopaka 11 letniego wspominać
jako „menela „ -:)-:)
Gratuluje , jako 25 latek opuścił kraj , ( menel)
Dzisiaj jako 61 letni kreatywny chłopaczyna z Bolesławca prowadzi stabilne żywot ,
A tu Burczymucha dał się zapędzić informatorom w kozi róg.
Właśnie chciałem przy śniadanku przekazać ci inna trochę wizję , od tej którą przekazał ci nie jeden (menel)

~~Izabelowy Bambus niezalogowany
30 maja 2022r. o 22:30
Horus napisał(a): naiwniak...;D
ja mam nie tylko ''lekkie przekonanie'' a pewność że marne masz relacje z rodziną skoro musisz spać po hotelach na wypierdzianych milion razy materacach...;D

co prawda nie jestem w temacie
ale wolę spać niezależnie ,stać mnie na taki komfort
nie muszę słuchać szeptów gospodyni i gospodarza
pełny luz i niezależny
także Jurko 61 robi to co uważa i przestań naginać
~~xvz niezalogowany
30 maja 2022r. o 22:33
Jurko61 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D

''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D

I ty Januszku wypisujesz „fantasta”
napisz mi mecenasie jak traktuje się takich z prywatnym kapownikiem , wiem zaboli …D
jak już wiele razy wypisywałeś do pana Przemka „ ma boleć”
To taki zwykły Fr………r może tylko grzebać w prywatnej przeszłości nie mogących nic zmienić dzieciaków ,
Upodliłeś Pannę który był potrzebującym pomocy , spróbuj może mnie potraktować postawieniem przed Temidą,
Chory Fantasta2 Wesoły Romek ??
Bardzo wiarygodny -:)-:) Jurko na Chrobrego mieszkał oczywiście nie zaprzeczam , lecz chłopaka 11 letniego wspominać
jako „menela „ -:)-:)
Gratuluje , jako 25 latek opuścił kraj , ( menel)
Dzisiaj jako 61 letni kreatywny chłopaczyna z Bolesławca prowadzi stabilne żywot ,
A tu Burczymucha dał się zapędzić informatorom w kozi róg.
Właśnie chciałem przy śniadanku przekazać ci inna trochę wizję , od tej którą przekazał ci nie jeden (menel)

Jurko ty niczym nie różnisz się od Garia ,oboje macie przerośnięte własne ego .
211
skorn
30 maja 2022r. o 22:47
Jurko61 napisał(a): Zawsze podpierasz się ciekawymi tekstami ( ktoś tu pisał ????)

To jego ulubiony argument. "Ktoś" spod tyldy rzuci gównem, a ten to łyka.

Dopisane 30.05.2022r. o godz. 22:47:

Horus napisał(a): potrafisz zrozumieć różnice pomiędzy poparciem kandydata na urząd prezydenta a popieranie partii?

Chyba że jest to kandydat PiS, prawda? Wtedy też jest róznica?

<i>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy
REKLAMA Manilift zaprasza