Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:02
nie zapraszałem ciebie Januszku jako kolegi , tylko chciałem poznać mecenasa z Dolnych
którego nie mogę sobie skojarzyć , a tu ……………D ,
rajtki Januszkowi zawachlowały i nie poznałem ………D

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:11
przecież ci pisałem że jeśli chcesz kogoś poznać to wal na kozią górkę ...;D
a skąd to miałbyś mnie kojarzyć ?
ktoś tu pisał że pochodzisz z menelskiej rodziny której część pałętała się po odwykach ...
a ja w takim towarzystwie się nie obracałem ,nigdy nie chlałem więc skąd byś mógł mnie kojarzyć? ;D

''rajtki zafalowały...;D ...nie dosyć że naiwniak to jeszcze fantasta ...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:23
Horus napisał(a): naiwniak...;D
ja mam nie tylko ''lekkie przekonanie'' a pewność że marne masz relacje z rodziną skoro musisz spać po hotelach na wypierdzianych milion razy materacach...;D

Januszku pomijając że daleko ci do kultury uszanowania gościnności , dlatego dla własnego komfortu psychicznego
wybieram zawsze hotelik , jak już nadmieniłeś pospać na wypierdzianych materacach , i zarazem swobodnie milion pierwszy raz w materac bączka puścić nie przerywając łańcuszka , …………D

~~Macierzanka długolistna niezalogowany
30 maja 2022r. o 21:24
To pisał wesoły romek który zna tą rodzinę z Chrobrego. A skoro tak pisał to wie.
~~A jak tam u ciebie Morusku niezalogowany
30 maja 2022r. o 21:30
Horus napisał(a): naiwniak...;D
ja mam nie tylko ''lekkie przekonanie'' a pewność że marne masz relacje z rodziną skoro musisz spać po hotelach na wypierdzianych milion razy materacach...;D

Lepiej na takich wypierdzianych materacach niż koło takiego paszteta z jakim spi twoja piękność. Cuchnący fajanami i do tego abstynent.
22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:34
takie denne tłumaczenia zachowaj dla podobnych tobie naiwniaków :D

''uszanowanie kultury gościnności'' :D ;D
brat z ''raichu'' jedzie w odwiedziny a tu ''gościnny'' gospodarz go nie zatrzymuje by dłużej pogadać ,ugościć go po staropolsku ...
ot ''gościnność'' :D
teraz mogę zrozumieć to że marzyło ci się ze mną śniadanie...;D
chciałeś z kimś po prostu pogadać...
pisałem ci wcześniej ...odwiedź koleżkę z górki ...;D
nie czułbyś się taki samotny w obcym kraju...;D
20886
#Jurko61 nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:39
Horus napisał(a): przecież ci pisałem że jeśli chcesz kogoś poznać to wal na kozią górkę ...;D
a skąd to miałbyś mnie kojarzyć ?
ktoś tu pisał że pochodzisz z menelskiej rodziny której część pałętała się po odwykach ...
a ja w takim towarzystwie się nie obracałem ,nigdy nie chlałem więc skąd byś mógł mnie kojarzyć? ;D

''rajtki zafalowały...;D ...nie dosyć że naiwniak to jeszcze fantasta ...;D

Zawsze podpierasz się ciekawymi tekstami ( ktoś tu pisał ????)
Falują rajtki przyznać się wstyd , argumentacja twoja Januszku to dopiero menelstwo he he he ,
Fantasta przy tobie Januszku to „pikus”………D

22258
#Horus nieaktywny
30 maja 2022r. o 21:47
piszę ''ktoś '' bo nie pamiętałem ..
poniżej od razu ci wyjaśniono kto to pisał...
to prawda jak was opisał?
mam ''lekkie przekonanie'' że tak było stąd twoje obecne próby ciągłego dowartościowania ''własnej osobowości'' ;D
ale się podniecasz facet tymi ''falującymi rajtkami'' jakbyś był jakimś wręcz Arnoldem...
ale wy ''niemce'' lubicie straszyć ...:D
wy ''niemce'' tak macie od lat...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza