Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~Lucjan niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 13:57
~~xxx napisał(a): A co to się stało że frajerzyna się odezwał? Pytam bo twój zniemczony brat tak tu cię określił wsiowy wypierdku.

Jakie ma znaczenie jak kto kogo nazywa , ty zapewne jesteś niedouczonym śmieciem .
De,bi,lu, bo tylko tacy nie widzą podszywających się pod innych .
Czy bycie anonimowym Id, jo, t,ą sprawia ci przyjemność .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~horus niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 14:25
Głupolu piszesz spod tyldy i rżniesz tu głupa że ty to nie ty tak samo jak twój niemiecki braciszek .Zresztą słusznie określił cię frajerem .
~~Horus niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 14:31
Tu potrzebne jest pewne sprostowanie bo nie niemiecki a zniemczony. Mieszka w Niemczech ale popiera ten złodziejski rząd czyli jest zdrajcą narodu polskiego.
~~Jurko61 niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 14:51
Co to się odezwało ???
Ach „Tchórzewski” wylazł z siedliska -:)
I poczytaj Lucjanie jakie powoli zaczynaja używać
słownictwo , a niby takie „yntelygenty” ,
nauczać by chcieli , jeszcze będą dziękować
Jarkowi i jego kolegom partyjnym ,
A Burczymucha co krzyż boli ??
Po Rękawice się schylać nie może -:)-:)
~~J23 niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 15:15
~~Jurko61 napisał(a): A może to niezły interes byłby u Rysia Tomczyka ring wynająć ogłaszając Pierwszą Galę w Bolesławcu -:)-:)

Horus podobno jest dobry w parterze więc może sala w klubie "Gladiator" i mieszane sztuki walki ?
Panowie podpowiedzcie jak typować, bo niezła gala w Bolesławcu nam się szykuje :D
Dajcie znać jak ustalicie jakiś termin .
~~Olo niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 17:11
Horus jest dobry w parterze bo z pięter niestety spada i sie łamie :D
14240
M21W2
1 czerwca 2022r. o 17:31
~~horus napisał(a): Głupolu piszesz spod tyldy i rżniesz tu głupa że ty to nie ty tak samo jak twój niemiecki braciszek .Zresztą słusznie określił cię frajerem .

Uznaj oba wpisy jako moje , 100/100 , ja nie wiem czy horus piszący te słowa to oryginał , tak jestem frajerem , dyskutowałem i teraz odpisuję zwierzętom w ludzkiej skórze .

Dopisane 01.06.2022r. o godz. 17:31:

Pisałem z pod tyldy aby pokazać Horusowi że mógłby po ludzku ze mną dyskutować , zdał egzamin celująco .
KOS .

~~Szerokolistny cypryśnik niezalogowany
1 czerwca 2022r. o 17:32
Juruś jesteś głupcem i to niereformowalnym. Piszesz o bracie frajer a on to tylko potwierdza. Jesteś śmiesznym gostkiem podobnym do równie śmiesznego brata. A dowody na to są nawet w tym temacie.
Na dodatek także w tym temacie potwierdzasz jakim jesteś prostakiem bo płaczesz że ci się zaczepia brata a sam co robisz od początku tematu? Gdzie odniosłeś się do tematu chociaż jednym wpisem?. Gdzie to zrobił twój zidio/cia/ły brat? Jeśteście obaj tragicznie żałośni jak wasz przyjaciel z koziej górki.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.