Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~Zielonobrunatny aster niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 13:39
~~Szyneczka napisał(a): Parówa to forumowy cienias . Burczymucha samochwała. Jak nic pasuje do fallusa Janusza T.

Przemuś M . w akcji. Albo Lucuś Z.
Jeden H/j .Ten sam słownik.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
4 czerwca 2022r. o 14:23
Hipokryto Horusie , napisałeś - " ty kmiocie zachęcasz innych do nauki?...a sam jesteś nieuk i prostak...
nawet brat postawił cię w szeregu frajerów.."

Parówo odpowiedział tobie kmiot , nieuk i prostak , odpowiedział adekwatnie do twojego wpisu .
Zabolało , miało zaboleć , już ci pisałem , nigdy pierwszy nie użyję w stosunku do ciebie słów które mogą
być uznane za obraźliwe , wystarczy nie zaczynać , wbij to sobie to do głowy i problem rozwiązany .
Ja uznaję zasadę niezgodną z Nowym Testamentem , oko za oko , ząb za ząb .
Miłego weekendu .
~~Wesoły Romek niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 16:27
Horus napisał(a): a więc tak kmiocie o kaprawych oczkach ...
jak to napisał wczoraj twój brat olewam takich dupków jak ty którzy mają niewyparzone mordy z plugawym jęzorem...
ale i tak jak napisałem wcześniej przegniesz pałeczkę a przewlekę cię po korytarzu sądu jak wcześniej zrobiłem to z twoim koleżką...
a ułatwiasz mi zadanie poprzez swoją głupotę podobnie jak ten wcześniej wspomniany...
to że masz problemy ze zrozumieniem tego co piszesz to nie mój problem ale może być twoim... wiek cię nie usprawiedliwia ...
nie użyjesz słów obraźliwych ?...a co robiłeś wczoraj?...co zrobiłeś przed chwilą ?
a przecież nie jest to pierwszy raz ...ty może nie pamiętasz ale obyś nie znalazł się w sytuacji w której nie ja ale ktoś inny ci o tym przypomni...
więc uważaj ...
uprzedzam cię tak jak wcześniej robiłem to z twoim nieodżałowanym koleżką którego jesteś wart z tym knajackim czy tez rynsztokowym jęzorem ...
z dobroci serca uprzedzam cię że na świadka ''koronnego'' w postaci tego z koziej wólki też bym nie liczył...;D
ktoś ukarany z artykułu 212 kk nie będzie wyglądał na uczciwego...;D
Lucusiu ...kiedyś pisałem czym jest określenie pejoratywne ale ty jesteś za tępy nie tylko by to zrozumieć ale i by to do ciebie dotarło ...
tu wychodzi i twoja niewiedza i twoje prostactwo ...twój wybór czy będziesz w to nadal brnął...
nawet wczoraj i dzisiaj zabrało ci odwagi by odpowiedzieć na moje pytanie co do tego określenia ''parówa'' ...
to tylko potwierdza że wiesz co piszesz ale brak ci odwagi by to jasno określić...;D

to że piszę i będę pisał o ''s'' tak jak ją widzę jest twoim problemem który zawsze bierzesz do siebie...dlaczego natychmiast reagujesz?
nie wiem ale mam przekonanie że to chyba z poczucia winy jaką czujesz że i ty ponosisz część winy za to do czego ta cała ''s'' doprowadziła ten kraj...
i słusznie ...powinieneś się czuć winny ;D

masz coś do dodania czy po prostu przeprosisz za obelżywe słowa ?
odwagi...wybaczę ...

Zobacz Janusz "Szczepan"Lucuś wczoraj napisał taki bzdet :) "Wszystkie partie spieniężyły przejęte majątki , jedynie PiS dawniej PC nie spieniężyło ." jak mu wrzuciłem jak PISie syny wałek na Nowogrodzkiej zrobili to podwinął kitę i poleciał w truskawki :)
https://wielkopolskie.naszemiasto.pl/polityka-siedziba-pis-sprzedana-tuz-przed-wyborami/ar/c1-6776357

11445
PanM
4 czerwca 2022r. o 16:43
Ten wątek założony specjalnie aby prowokować Lucjana daje obraz z kim mamy tu do czynienia.
Trudno uwierzyć że ktoś określający bez zahamowań interlokutora oczekuje przeprosin i deklaruje przebaczenie .
Za określenie " parówą " / przezwisko którym tytułował go nieżyjący " Panna "
Odwzajemnia się epitetami typu " kmiot o kaprawych oczach "," dupkiem z niewyparzoną mordą i plugawym jęzorem ", właścicielem knajackigo rynsztokowego jęzora " ," Cieniasy z podwiniętymi kitami ", "brat bęcwał " , " tłumok z niewyparzoną japą ."
I to wszystko tylko na przestrzeni sześciu godzin.
Nie mam ubeckiego zacięcia i nie chce mi się szukać dalej. Tylko to wystarczy aby odeprzeć straszenie temidą.
Mam absolutne przekonanie że panowie L i J Z . Znajdą bez trudu świadków poświadczających złą wolę , prowokacje i bezczelność ich adwersarza.Znajdą poświadczenie prowokacji i manipulacji stosowanych wobec innych internautów w tym nieżyjącego Piotra.
Każdorazowe zwarcie z wybranym przez tzw " falco" vel " horusa internautom ma taki sam scenariusz.
Najpierw niewybredne komentarze określone najpierw delikatnymi a potem bardziej dosadnymi epitetami , potem seria ataków ad persona i nakręcanie spirali nienawiści.Tak bez powodu i bez jakiegoś sensownego uzasadnienia. Ot tak aby mieć wroga i sobie poużywać.
Osobiście brzydzę się taką postawą i cieszę się że sam nie dałem się sprowokować.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Zielona morwa niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 16:55
Ty oszczerco masz tutaj najmniej do powiedzenia. Sam kajałeś się przed sądem za oszczerstwa rzucane na obcą ci kobietę. Można tu przeczytać że udostępniłeś tu dane Horusa bez żadnej na to zgody więc zamilcz bo masz więcej szczęścia niż rozumu. Zajmij się swoim życiem paskudny grubasie a nie wtrącasz się w czyjeś.
~~Morus niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 16:57
ale mu pojechałes spod tyldy , janusz!
~~panna z zaswiatów niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 17:00
trojnarzyna do wora , wór do bobru
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 17:13
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a)

to że piszę i będę pisał o ''s'' tak jak ją widzę jest twoim problemem który zawsze bierzesz do siebie...dlaczego natychmiast reagujesz?
nie wiem ale mam przekonanie że to chyba z poczucia winy jaką czujesz że i ty ponosisz część winy za to do czego ta cała ''s'' doprowadziła ten kraj...
i słusznie ...powinieneś się czuć winny ;D

masz coś do dodania czy po prostu przeprosisz za obelżywe słowa ?
odwagi...wybaczę ...

Zobacz Janusz "Szczepan"Lucuś wczoraj napisał taki bzdet :) "Wszystkie partie spieniężyły przejęte majątki , jedynie PiS dawniej PC nie spieniężyło ." jak mu wrzuciłem jak PISie syny wałek na Nowogrodzkiej zrobili to podwinął kitę i poleciał w truskawki :)
https://wielkopolskie.naszemiasto.pl/polityka-siedziba-pis-sprzedana-tuz-przed-wyborami/ar/c1-6776357

Jasiek ...zawsze tak jest kiedy przechodzę do konkretów podwija kitę ...wtedy szybko ucieka w ''tyldę'' i myśli że się ukrył...;D
sprawa PC jest nierozerwalnie połączona z tym oszustem papciem -glapciem...
wtedy już był pierwszy ''wał'' o którym dzisiaj mało kto pamięta a który ''solidaruchy'' dzisiaj omijają ...

to jest tak samo jak pisze że Kornel miał niejasną przeszłość a po nim syn dzisiaj nazywany powszechnie ''pinokiem''
obaj ocierali się o kontakty z SB o czym można przeczytać w internecie a któremu ''solidaruchy'' oczywiście zaprzeczają ...;D
bo pomyśl ...
Kornel ileś tam miesięcy ukrywa się przed służbami , zmienia w tym czasie jak się o tym wspomina 60 lokali ,kiedy go łapią nie zamykają jak innych opozycjonistów tylko wydalają z Polski do Austrii ...Kornek wraca po trzech dniach i znowu go łapią ... co robi ponownie SB? ...deportują go a nie zamykają ...
dlaczego kiedy w tym czasie jego koledzy siedzą po internach lub w ''kryminałach''

a co z ''pinokiem''?...wpisany do kartoteki SB jako ''materiał na wtyczkę '' ;D

a teraz ten oszust pierdzieli tu i tam że rzucał koktailami Mołotowa w ''suki milicyjne'' tylko żaden raport tego nie potwierdza a ludzie opisujący historię Solidarności wręcz z tych kłamstw kpią...

ale trzeba o tym czytać gdzie tylko można a nie uprawiać prostacką propagandę z ulotek czy biuletynów ''związku'' ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza