Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 18:33
szybko zamykasz ...
ale wydedukowałeś ;D jeden ''wniosek '' i w dodatku głupi ...;D

nie raz tu szukałem kogokolwiek kto odnajdzie JEDEN mój wpis gdzie kogoś wyzwałem od ku...w ,pedał..ów czy ''parów''
NIKT nie znalazł ...może ty? ...wiem -nie masz czasu ...;D
a przed laty obiecałem że ktokolwiek JEDEN taki znajdzie to skutek będzie taki że definitywnie zniknę z forum...
i cisza w eterze...;D

także ten ...nie pisz że zamykasz temat bo ten temat nie zniknie a jeśli nawet to pojawi się nowy przy okazji kolejnych ''spędów związkowych '' lub przy okazji kolejnej afery...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
18442
PIS-PO-PRL
4 czerwca 2022r. o 18:34
Horus napisał(a): wiem -nie masz czasu ...;D

nie mam kapownika :D

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
4 czerwca 2022r. o 18:35
A tu ciekawostka -- "''kmiot'' czy ''kmiotek'' jest określeniem wieloznacznym "

Zapewne dla " wybitnego " językoznawcy " parówa " jest określeniem jednoznacznym .

Czekam z utęsknieniem na proces wytoczony przez zarozumiałego głąba .
18442
PIS-PO-PRL
4 czerwca 2022r. o 18:36
wedłóg słownika PWN i SJP "kmiot" jest określeniem obraźliwym i pogardliwym... dla ciebie "wieloznacznym"
więc nie rżnij głupa o jakimś szukaniu twoich wpisów. Jesteś mONdrzejszy od słowników... tak wiemy.
Jakoś będziemy z tobą tu żyli ;))

PIS=PO=PRL
~~Wesoły Romek niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 18:38
M21W2 napisał(a): A tu ciekawostka -- "''kmiot'' czy ''kmiotek'' jest określeniem wieloznacznym "

Zapewne dla " wybitnego " językoznawcy " parówa " jest określeniem jednoznacznym .

Czekam z utęsknieniem na proces wytoczony przez zarozumiałego głąba .

Lucek poprawisz to coś napisał?, że PIS nie spieniężył majątku który zayebał? :)

22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 18:39
M21W2 napisał(a): Nie mogę nie sprostować słów kłamcy i oszczercy Horusa ( kolejny powód na proces ) .

”. 9 XI 1987 aresztowany, przewieziony do Warszawy, przetrzymywany w AŚ Warszawa-Mokotów, 30 IV 1988 podstępem zmuszony do opuszczenia kraju, powrócił po 3 dniach, ".

HAHAHAHA...powód na proces?
za co?
no dobra ...a jaki to był ten ''podstęp''? ;D
powrócił po trzech dniach -prawie Jezus- i co dalej?

14240
M21W2
4 czerwca 2022r. o 18:40
Horus napisał(a): szybko zamykasz ...
ale wydedukowałeś ;D jeden ''wniosek '' i w dodatku głupi ...;D

nie raz tu szukałem kogokolwiek kto odnajdzie JEDEN mój wpis gdzie kogoś wyzwałem od ku...w ,pedał..ów czy ''parów''
NIKT nie znalazł ...może ty? ...wiem -nie masz czasu ...;D
a przed laty obiecałem że ktokolwiek JEDEN taki znajdzie to skutek będzie taki że definitywnie zniknę z forum...
i cisza w eterze...;D

także ten ...nie pisz że zamykasz temat bo ten temat nie zniknie a jeśli nawet to pojawi się nowy przy okazji kolejnych ''spędów związkowych '' lub przy okazji kolejnej afery...;D

Pojawią się też naśladowcy Urbana szkalującego ludzi Solidarności z tobą na czele .
Siedzi w tobie najpodlejszy typ komunisty , zapewne pamiętasz tzw .TWARDOGŁOWYCH .
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 18:46
PIS-PO-PRL napisał(a): wedłóg słownika PWN i SJP "kmiot" jest określeniem obraźliwym i pogardliwym... dla ciebie "wieloznacznym"
więc nie rżnij głupa o jakimś szukaniu twoich wpisów. Jesteś mONdrzejszy od słowników... tak wiemy.
Jakoś będziemy z tobą tu żyli ;))

nie ...ty ty rżniesz głupa ...
prosty sposób...skoro taki jesteś ''mundry'' wpisz w wyszukiwarkę jedno i drugie a później wklej to tutaj ...
no dawaj ''cfaniaczku'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.