Horus napisał(a): wiem -nie masz czasu ...;D
M21W2 napisał(a): A tu ciekawostka -- "''kmiot'' czy ''kmiotek'' jest określeniem wieloznacznym "
Zapewne dla " wybitnego " językoznawcy " parówa " jest określeniem jednoznacznym .
Czekam z utęsknieniem na proces wytoczony przez zarozumiałego głąba .
M21W2 napisał(a): Nie mogę nie sprostować słów kłamcy i oszczercy Horusa ( kolejny powód na proces ) .
”. 9 XI 1987 aresztowany, przewieziony do Warszawy, przetrzymywany w AŚ Warszawa-Mokotów, 30 IV 1988 podstępem zmuszony do opuszczenia kraju, powrócił po 3 dniach, ".
Horus napisał(a): szybko zamykasz ...
ale wydedukowałeś ;D jeden ''wniosek '' i w dodatku głupi ...;D
nie raz tu szukałem kogokolwiek kto odnajdzie JEDEN mój wpis gdzie kogoś wyzwałem od ku...w ,pedał..ów czy ''parów''
NIKT nie znalazł ...może ty? ...wiem -nie masz czasu ...;D
a przed laty obiecałem że ktokolwiek JEDEN taki znajdzie to skutek będzie taki że definitywnie zniknę z forum...
i cisza w eterze...;D
także ten ...nie pisz że zamykasz temat bo ten temat nie zniknie a jeśli nawet to pojawi się nowy przy okazji kolejnych ''spędów związkowych '' lub przy okazji kolejnej afery...;D
PIS-PO-PRL napisał(a): wedłóg słownika PWN i SJP "kmiot" jest określeniem obraźliwym i pogardliwym... dla ciebie "wieloznacznym"
więc nie rżnij głupa o jakimś szukaniu twoich wpisów. Jesteś mONdrzejszy od słowników... tak wiemy.
Jakoś będziemy z tobą tu żyli ;))