Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

18442
PIS-PO-PRL
4 czerwca 2022r. o 17:30
Horus napisał(a): .ty może nie pamiętasz ale obyś nie znalazł się w sytuacji w której nie ja ale ktoś inny ci o tym przypomni...

Ty spod tyldy, to ciągle ty ;)

Horus napisał(a): nie użyjesz słów obraźliwych ?...a co robiłeś wczoraj?...co zrobiłeś przed chwilą ?

a czytając to, szczerze się wzruszyłem... choć przez chwilę myślałem, że to rozbawienie :D

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 17:30:

Horus napisał(a): a więc tak kmiocie o kaprawych oczkach ...

:D

PIS=PO=PRL
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 17:38
PanM napisał(a):

odezwał się ''kryształowy'' ;D
prostaku bo inaczej cię nazwać nie można ...
wątek założyłem na kanwie ostatniego zjazdu ''związku'' i tego co tam się działo...tańce ,hulanki i mandat...
tylko prostak więc może to zrozumieć jako prowokację ...
popatrz na pierwszy wpis...kto go napisał?
ty wazeliniarzu nigdy tu nie skrytykowałeś słowem swojego koleżki któremu nota bene za plecami dupę obrabiałeś ...kiedy ci wprost w gały powiedziałem że jesteś oportunistą obraziłeś się ...
kiedy ci prosto w gały powiedziałem że nie uda ci się mnie wmanewrować w sprawę Hega i jak nie wycofasz się z tych kłamstw to zakończę ta znajomość bo nie trawię kłamców i oszustów...

określenia jakich używam są niewspółmierne do tego co pisze Lucuś ...ten sam który tak cię opisał tutaj publicznie na forum...i tu się z nim zgodzę ...
odpowiednio cię określił ...ktoś inny pisał o tobie przed laty ''gnida dworska''
prorok jakiś? ;D

nikogo tu nie straszę Temidą kmiotku...ja przed nią ostrzegam ....
wiesz jak to się dla ciebie skończyło ...jak skończyło się to dla twojego koleżki...

a po Lucuś czy Juruś mają szukać świadków?...ty nie staniesz? ;D ;D
tylko ludzie małpiego rozumu-przepraszam mały ;D ulegają prowokacjom...;D

a teraz ten który często sam pluł na pzd roni nad nim łzy...
pieprzony hipokryta :D

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 17:38:

PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał:
Dopisane 04.06.2022r. o godz. 17:30:Horus napisał(a): a więc tak kmiocie o kaprawych oczkach ...

co jest złego w tym określeniu?
po prostu określenie kogoś komu źle z oczu patrzy...
to nadaję się pod ''obraźliwe sformułowanie''? ;D
18442
PIS-PO-PRL
4 czerwca 2022r. o 17:41
według słownika PWN "kmiot" jest obraźliwym sformułowaniem, ale pewnie jakieś wsiury go pisały, co na języku znają się gorzej od miastowego uczonego :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 17:52
liczy się waga słów...ich ciężar w wymiarze ogólnie postrzeganym...

to jest tak języko- ''znafco'' jak powiedzenie do kobiety ...
''twoje prowadzenie jest wątpliwe'' ale określenie ''prowadzisz się jak dziwka '' jest w wymowie jednoznaczne...

przerabiałem to w pierwszej sesji z pzd...;D
jestem w temacie ...:D
18442
PIS-PO-PRL
4 czerwca 2022r. o 18:08
czyli mogę do ciebie pisać per kmiocie, ale za per parówę się obrazisz?

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 18:07:

~~panna z zaswiatów napisał(a): trojnarzyna do wora , wór do bobru

o właśnie
możemy pisać Horus do wora a wór do jeziora, czy uznasz to za podżeganie do nienawiści? tak z ciekawości pytam... że żeby ktoś tu kiedyś podobnych sformułowań używał :D

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 18:08:

*nie żeby ktoś... i tak dalej ;)

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
4 czerwca 2022r. o 18:19
zarówno pierwsze jak i drugie będzie nietrafione...
bo ''kmiot'' czy ''kmiotek'' jest określeniem wieloznacznym o czym mam nadzieję wiesz jako języko''znafca'' więc może się okazać nietrafione ...
natomiast drugie nie ma wieloznaczności w kontekście tekstu postów i jest jasno określane jako obraźliwe...

myślę że sprawdzisz to w PWN...;D

no chyba że jak Lucuś zaczniesz mi tu pierdzielić o parówkach z Lidla czy parowce za oknem...
tak właśnie próbował kiedyś z tego wybrnąć ...;D
chcesz kopię ?
mam ...na wszelki wypadek...;D

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 18:19:

PIS-PO-PRL napisał(a): czyli mogę do ciebie pisać per kmiocie, ale za per parówę się obrazisz?

:DDopisane 04.06.2022r. o godz. 18:07:
Ktoś napisał: ~~panna z zaswiatów napisał(a): trojnarzyna do wora , wór do bobru

o właśnie
możemy pisać Horus do wora a wór do jeziora, czy uznasz to za podżeganie do nienawiści?)

ależ skąd...czy obrażam się na ciebie kiedy piszesz do mnie ''ruska onuco''?
trzeba mieć pewien dystans i ocenę tego co jest a co nie jest ''mową nienawiści''

popatrz ile nienawiści jest teraz od tego ''panny z zaświatów''
nawet kiedy już go robale opierdzieliły do gołej kości nadal zieje nienawiścią ...;D

no chyba że to jego ''klon'' z koziej wólki co jest najbardziej prawdopodobne ...;D
18442
PIS-PO-PRL
4 czerwca 2022r. o 18:22
Horus napisał(a): natomiast drugie nie ma wieloznaczności w kontekście tekstu postów i jest jasno określane jako obraźliwe...

Pisząc krótko
Horus może obrażać, ale jak obrazicie jego to jesteście gUpie Hoooje i miejsce w kapowniku się na was znajdzie :D

zamykam temat :D

Dopisane 04.06.2022r. o godz. 18:22:

Horus napisał(a): trzeba mieć pewien dystans i ocenę tego co jest a co nie jest ''mową nienawiści''

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

teraz zamykam :)

PIS=PO=PRL
14240
M21W2
4 czerwca 2022r. o 18:26
Nie mogę nie sprostować słów kłamcy i oszczercy Horusa ( kolejny powód na proces ) .

" Nie wszyscy, którzy znaleźli się na listach działaczy przeznaczonych do internowania, zostali faktycznie zatrzymani. Wśród tych, którzy pozostali na wolności, znalazło się wielu czołowych działaczy NSZZ "Solidarność", m.in. Zbigniew Bujak, Bogdan Borusewicz, Władysław Frasyniuk, Bogdan Lis, Piotr Bednarz i wielu innych. Z ukrycia kierowali podziemnymi działaniami związku i byli tropieni przez funkcjonariuszy Służby Bezpieczeństwa. W podobnej sytuacji znajdowały się dziesiątki innych osób w kraju. Najdłużej z członków krajowych władz "Solidarności" ukrywał się Zbigniew Bujak, aresztowany przez SB w dniu 30 maja 1986 r."

"Zatrzymanie ukrywającego się K. Morawieckiego stało się dla wrocławskiej bezpieki - oprócz względów politycznych - sprawą prestiżową. Przez blisko siedem lat działacz ten wymykał się wszelkim próbom namierzenia. Do stolicy Dolnego Śląska została przysłana specjalna grupa operacyjna, której członkowie systematycznie obserwowali wiele wytypowanych mieszkań, licząc że Morawiecki popełni błąd i tam się pojawi. Tym razem mieli szczęście i to właśnie dzięki błędowi, który on sam popełnił."

”. 9 XI 1987 aresztowany, przewieziony do Warszawy, przetrzymywany w AŚ Warszawa-Mokotów, 30 IV 1988 podstępem zmuszony do opuszczenia kraju, powrócił po 3 dniach, ".

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy