Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

~~Lucjan niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 22:19
Resortowe dzieci to nie dzieci wojskowych tylko działaczy komunistycznych i bezpieki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 22:22
~~Lucjan napisał(a): Resortowe dzieci to nie dzieci wojskowych tylko działaczy komunistycznych i bezpieki

Nie broń swego upadłego kumpla.
~~Wesoły Romek niezalogowany
4 czerwca 2022r. o 22:31
M21W2 napisał(a): Wesoły Romku , zrobiło mi się wesoło , rozpracowywanych jak Zbyszek przez bezpiekę PRL było nas z Bolesławca kilkunastu w tym kilku naszych wspólnych znajomych .
A to o mnie - Do 4 IX 1989 rozpracowywany przez p. V RUSW w Bolesławcu w ramach SOR krypt. Nawrót.

Jakoś Cię w tym katalogu IPN nie widzę :) jest jeden o Twoim nazwisku ale był w "S" w Stoczni Gdańskiej :)
~~Kasztanowatoczerwony Jałowiec niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 7:47
~~Wesoły Romek napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Wesoły Romku , zrobiło mi się wesoło , rozpracowywanych jak Zbyszek przez bezpiekę PRL było nas z Bolesławca kilkunastu w tym kilku naszych wspólnych znajomych .
A to o mnie - Do 4 IX 1989 rozpracowywany przez p. V RUSW w Bolesławcu w ramach SOR krypt. Nawrót.

Jakoś Cię w tym katalogu IPN nie widzę :) jest jeden o Twoim nazwisku ale był w "S" w Stoczni Gdańskiej :)

To jest właśnie Lucjan plantator tylko zakonspirowany w Stoczni Gdańskiej .

14240
M21W2
5 czerwca 2022r. o 8:47
Horus napisał(a): po co to piszesz?
co z tego konkretnie wynika? ...kolejna porcja jakiejś taniej propagandy ...
ja piszę że zarówno ''s'' jak i morawicki grali pod siebie a ty mi tu że a to tam był zatrzymany ,a tam wypuszczony...
uważam że nikt kto nie miał układów z SB nie mógł liczyć na takie traktowanie...
przypomina to takie historie gdzie Policja łapie złodzieja a ten idzie na współpracę i tym samym jako informator zostaje wypuszczony ku obopólnemu zadowoleniu...
zresztą uważam też że od początku istnienia ''s'' była skuteczni zinfiltrowana zarówno przez SB jak i obce służby typu Mossad czy BND...
tam się aż roiło od agentów...;D...zresztą nie jest tajemnicą kto był ''balbiną '' a kto innym ''ptysiem'' :D
zreszta co tu dużo pisać ..nie kto inny tylko matołusz był w SB określany jako ''osoba zabezpieczona'' a to znaczyło jedno...
był współpracownikiem SB bo tak właśnie oni określali swoich konfidentów czy agentów...jak zwał tak zwał ...wychodzi na jedno...

kłamię?...no to masz kolejny powód do procesu ...;D

Zastanawiające , jak ty dużo wiesz jak działały SB .
Odpowiedz mi kim był TW " Balbina ".
~~By uniknąć manipulacji PiS niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 9:24
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): po co to piszesz?
ja piszę że zarówno ''s'' jak i morawicki grali pod siebie a ty mi tu że a to tam był zatrzymany ,a tam wypuszczony...
uważam że nikt kto nie miał układów z SB nie mógł liczyć na takie traktowanie...
przypomina to takie historie gdzie Policja łapie złodzieja a ten idzie na współpracę i tym samym jako informator zostaje wypuszczony ku obopólnemu zadowoleniu...
zresztą uważam też że od początku istnienia ''s'' była skuteczni zinfiltrowana zarówno przez SB jak i obce służby typu Mossad czy BND...
tam się aż roiło od agentów...;D...zresztą nie jest tajemnicą kto był ''balbiną '' a kto innym ''ptysiem'' :D
zreszta co tu dużo pisać ..nie kto inny tylko matołusz był w SB określany jako ''osoba zabezpieczona'' a to znaczyło jedno...
był współpracownikiem SB bo tak właśnie oni określali swoich konfidentów czy agentów...jak zwał tak zwał ...wychodzi na jedno...

Dbają na o swoich TW Balbina ,, powołuje " swojaków na ambasadorów ( Berlin ), Kujdę na szefa gabinetu, do TK , zresztą tam też komunistycznego prokuratora. Swojaki dbają o swoich, zresztą jemu też pozwolili spać w stanie wojennym a innego z SW w małej miejscowości na Dolnym Śląsku SB pilnowało, jak się ukrył u kochanki. Ubecja wciąż trwa i głośno krzyczy precz z komuną.
~~Wesoły Romek niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 10:08
~~By uniknąć manipulacji PiS napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Horus napisał(a): po co to piszesz?

Dbają na o swoich TW Balbina ,, powołuje " swojaków na ambasadorów ( Berlin ), Kujdę na szefa gabinetu, do TK , zresztą tam też komunistycznego prokuratora. Swojaki dbają o swoich, zresztą jemu też pozwolili spać w stanie wojennym a innego z SW w małej miejscowości na Dolnym Śląsku SB pilnowało, jak się ukrył u kochanki. Ubecja wciąż trwa i głośno krzyczy precz z komuną.

Zapomniałeś o towarzyszu Jasińskim i sędzi Kryże który sądził opozycjonistów :) Lucek dumny jest z tego :)aż wypinał klatę by mu zawiesili ten krzyż Wolności i Solidarności ale z komuchami :)

~~prok Piotrowicz niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 10:13
Tajny agent solidarności w strukturach komuszej prokuratury .Idol i wzór do naśladowania naszego plantatora.

&ab_channel=LatkowskiTV

&ab_channel=KUPRAWDZIE

Lucek ,to nie deszcz to ja na cie plwam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza