Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

11445
PanM
5 czerwca 2022r. o 15:34
W zasięgu wzroku mojego domu nie ma ani jednego balkonu. Moja żona od kilku dni jest w szpitalu .Na mojej posesji nie ma bramy. Nie mam konfliktu z sąsiadami.
Sąsiedzi mają tak jak ja fotowoltaikę i pompy ciepła . Kominy u nas są dla ozdoby i wentylacji.
Jestem grubasem może i obleśnym bo tak działa choroba nowotworowa.
A o tym czy jestem głupi czy nie kiedyś porozmawiamy.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
5 czerwca 2022r. o 15:57
Horusie , ja od lat wiem kim jest TW " Balbina " , ty tego nie napiszesz choć zapewne wyszukałeś w internecie , nie napiszesz
bo sam byś pokazał jakim kłamcą i oszczercą jesteś ty i tobie podobni .
Co do płytek , PanM nigdy mi nie mówił że kładłeś u niego płytki tylko regipsy , tu o tobie pisano " płytkarz " , moja pomyłka .
To jak napiszesz kim był TW " Balbina " ? .

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 15:57:

P.S. dla ułatwienia dodam , TW " Balbina " nie żyje .
~~Bolecnauta niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 15:57
Nie pal głupa. Pisano tu o tym jak stawiałeś jakieś barykady. Z balkonów budynków po drugiej stronie ulicy widać twoją hacjendę. A skoro jesteś chory to skup się może na własnym zdrowiu zamiast starać się je psuć innym.
~~FAKT niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:05
~~Bolecnauta napisał(a): Nie pal głupa. Pisano tu o tym jak stawiałeś jakieś barykady. Z balkonów budynków po drugiej stronie ulicy widać twoją hacjendę. A skoro jesteś chory to skup się może na własnym zdrowiu zamiast starać się je psuć innym.

No właśnie na drugiej stronie ulicy blok i kilkadziesiąt balkonów. Kłamca i oszczerca .
~~Yogi niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:14
POnoć ci z nocnej zmiany widzą z balkonu w noc bezchmurną Wiedeń.......albo Berlin......czy coś
18442
PIS-PO-PRL
5 czerwca 2022r. o 16:22
Horus napisał(a): coś ci napiszę ...w środę byliśmy u znajomych ...ja aby min. pograć w szachy...a że było pięknie siedzieliśmy wszyscy na balkonie...wiesz jaki z niego jest widok?...prawie na wprost twój dom...

nie dość, że kapownik prowadzi, to jeszcze podgląda innych :D

co za człowiek :D:D

PIS=PO=PRL
~~Horus niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:26
PIS-PO-PRL napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): coś ci napiszę ...w środę byliśmy u znajomych ...ja aby min. pograć w szachy...a że było pięknie siedzieliśmy wszyscy na balkonie...wiesz jaki z niego jest widok?...prawie na wprost twój dom...

nie dość, że kapownik prowadzi, to jeszcze podgląda innych :D

co za człowiek :D:D

Nie podglądam tak cieniasa podpuściłem.
~~Arek niezalogowany
5 czerwca 2022r. o 16:31
Tłumaczenie podglądacza z kapownikiem, ha,ha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.