Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 10:23
ciąg dalszy dnia poprzedniego...ciąg dalszy dla niektórych nauki i poszukiwania wiedzy której przez lata nie nabyli lub jeśli coś wiedzą to o tym nigdy dotąd nie pisali...dlaczego?.... zażenowanie?...wstyd?
zastanawiające to jest to że ktoś mnie pyta KIM BYŁ :D TW Balbina...;D
a kogo to akt szukał tak zaciekle sam szalony antonio?
po co zadawać pytania jeśli można wznieść się nad poziom własnej hipokryzji i samemu o tym napisać?
no chyba że się nic nadal na taki temat nie wie...;D
wczoraj pisałem o legendach i jak szybko upadają ...
więcej prawdy jest w legendzie o Robinie z Sherwood niż w legendzie mkkwacza i jego rodziny...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
5 czerwca 2022r. o 10:31
~~Zielona morwa napisał(a): Ty oszczerco masz tutaj najmniej do powiedzenia. Sam kajałeś się przed sądem za oszczerstwa rzucane na obcą ci kobietę. Można tu przeczytać że udostępniłeś tu dane Horusa bez żadnej na to zgody więc zamilcz bo masz więcej szczęścia niż rozumu. Zajmij się swoim życiem paskudny grubasie a nie wtrącasz się w czyjeś.

Kto stchórzył przed podpisaniem swojego " pierda " ? Co za sens stawać w swojej obronie z tyldy ?

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 10:31:

Podobna retoryka i tekst / podpisany/
~~horus napisał(a): Jak widać Moszczyńskiemu myśl o Horusie nie daje spać. Paskudny grubas i z wyglądu i z charakteru.

02 kwietnia 2022 godz 7,19

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 10:42
ciekawsze jest to że ktoś tchórzy przed przyznaniem racji tej ''tyldzie'' i otwartym przyznaniem się do moje dane udostępnił komuś trzeciemu bez mojej zgody...
łatwo jest pisać o kimś że ''stchórzył'' mając tyle brudu za pazurami...;D

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 10:42:

PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Zielona morwa napisał(a): Ty oszczerco masz tutaj najmniej do powiedzenia. Sam kajałeś się przed sądem za oszczerstwa rzucane na obcą ci kobietę. Można tu przeczytać że udostępniłeś tu dane Horusa bez żadnej na to zgody więc zamilcz bo masz więcej szczęścia niż rozumu. Zajmij się swoim życiem paskudny grubasie a nie wtrącasz się w czyjeś.

Kto stchórzył przed podpisaniem swojego " pierda " ? Co za sens stawać w swojej obronie z tyldy ?

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 10:31:Podobna retoryka i tekst / podpisany/
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): Jak widać Moszczyńskiemu myśl o Horusie nie daje spać. Paskudny grubas i z wyglądu i z charakteru.
02 kwietnia 2022 godz 7,19

;D dobre podsumowanie....
ale która to strona ?...jest przy tym mój nick?
a jeżeli masz pewność że to ja i jest w tym zawarte jakieś kłamstwo droga otwarta ...
to że jesteś grubas to fakt że tak napiszę -wizualny...;D
a że masz paskudny ''charakter'' też trudno zaprzeczyć co z kolei jest widoczne z forum ...;D

nie tykaj ,nie zaczepiaj więc Horusa grubasie ;D bo znowu będziesz zmuszony do zaszycia się w swojej ''norce'' i walić z tyldy...;D
11445
PanM
5 czerwca 2022r. o 10:54
Horus napisał(a): ciekawsze jest to że ktoś tchórzy przed przyznaniem racji tej ''tyldzie'' i otwartym przyznaniem się do moje dane udostępnił komuś trzeciemu bez mojej zgody...

Ok , proszę o fakty , Konkrety - Co to za bród ?
Jakie dane ? Sam rozmawiałeś z Lucjanem . W sali były trzy osoby plus jeden komfabulant z góry nastawiony za zwarcie z Lucjanem.
Skoro opluwałeś mnie co najmniej od 2013 roku w jakim celu bywałeś u mnie w domu? Po co godziłeś się jako wykonawca remontu pomieszczeń ? / tu od razu zaspokoję ciekawskich nie kładłeś w moim domu płytek /Po co Ci był kontakt z osobą którą teraz tak pogardliwie określasz ? Określasz tylko dlatego że nazwałem Lucjana " przyzwoitym człowiekiem ".
Co drzemie w twojej głowie że tak łatwo przechodzisz do ataku ? No i na koniec sprawa hagusia . Udajesz głupi e go że nie rozumiesz o co chodzi. A wszystko wskazuje że sam uczestniczyłeś z nim w obraźliwych wpisach zamieszczając moje nazwisko. Pokusiłeś się już nawet o cytaty. Skoro je znasz musiałeś maczać w tym palce.
Zachowujesz się obrzydliwie prymitywnie. Uważam że polemika z tobą kimkolwiek był by interlokutor jest poniżej godności

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 11:31
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: Horus napisał(a): ciekawsze jest to że ktoś tchórzy przed przyznaniem racji tej ''tyldzie'' i otwartym przyznaniem się do moje dane udostępnił komuś trzeciemu bez mojej zgody...

nie rób z siebie jeszcze większego durnia niż jesteś...;D
rok 2013 to chyba ty i ten cały Palikot...ty to nazywasz ''pluciem'' a ja otwarcie z ciebie kpiłem...
czy w jednej z naszych bezpośrednich rozmów nie przyznałes mi racji że pisałem ci wtedy dosłownie ''Palikot cię przeżuje i wypluje'' ..i tak właśnie skończyłeś ...;D
sugerujesz tu coś pisząc że było tam trzech rozmówców ...czyżbyś dupku tym samym chciał coś przypisać Zbyszkowi? przecież M21 otwarcie tu przyznał że wystarczyło poprosić a ''własnoręcznie mi zapisał''
miałeś na to zezwolenie?...więc nie brnij ...;D właśnie na takiego jak ty mam ''ipeenek'' :D
właśnie teraz też przyznałeś że nie kładłem u ciebie żadnych płytek ...a rygipsy?...przecież tak tu o tym szeroko pisano...;D
jedno kłamstwo w twoim wydaniu goni kolejne...
tak ...mówiłeś że to ''przyzwoity człowiek'' ale dlaczego nie kończysz jak to zaraz podsumowałeś ...;D
co z oszołomstwem i głupotą?...niewygodne prawda? ;D
widzę że sprawa Hega dotkliwie cię boli...;D i słusznie-ma boleć...
może cię to zdziwi ale nie uwierzysz ale nigdy nie wtrącałem się w wasze potyczki bo Heg to inteligentny człowiek i wsparcia nie potrzebował...przyznaję -zawsze bawiły mnie te jego określenia ciebie ''dworską gnidą'' ;D ...czy warte było poświęcać dwa lata życia na ''śledztwo''? ...tym bardziej że przegrałeś ? :D

nikogo nie zmuszam do ''polemik'' a takich jak ty ,tym bardziej ...;D
grubasie...;D
14240
M21W2
5 czerwca 2022r. o 13:03
Horus napisał(a): ciąg dalszy dnia poprzedniego...ciąg dalszy dla niektórych nauki i poszukiwania wiedzy której przez lata nie nabyli lub jeśli coś wiedzą to o tym nigdy dotąd nie pisali...dlaczego?.... zażenowanie?...wstyd?
zastanawiające to jest to że ktoś mnie pyta KIM BYŁ :D TW Balbina...;D
a kogo to akt szukał tak zaciekle sam szalony antonio?
po co zadawać pytania jeśli można wznieść się nad poziom własnej hipokryzji i samemu o tym napisać?
no chyba że się nic nadal na taki temat nie wie...;D
wczoraj pisałem o legendach i jak szybko upadają ...
więcej prawdy jest w legendzie o Robinie z Sherwood niż w legendzie mkkwacza i jego rodziny...;D

Klasyczny przykład uciekania od tematu , Horusa z Dolnych , nie wiem czy masz wiedzę kim był TW "Balbina " czy perfidnie w swoim stylu kłamiesz , obstawiam to drugie .
Pierwszymi co mieli wgląd do akt bezpieki był Michnik i Milczanowski , lista TW Milcznowskiego pokrywa się w 95% . z listą Macierewicza , o ile mnie pamięć nie myli Macierewicz niesłusznie oskarżył trzy osoby .
Potrafisz tylko walić sloganami , rajcują ciebie personalne ataki na adwersarzy .
To jak odpowiesz kim był TW " Balbina " ? .

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 13:03:

~~prok Piotrowicz napisał(a): Tajny agent solidarności w strukturach komuszej prokuratury .Idol i wzór do naśladowania naszego plantatora.

&ab_channel=LatkowskiTV

&ab_channel=KUPRAWDZIE

Lucek ,to nie deszcz to ja na cie plwam.

Odpowiem Tobie tak - Piotrowicz do wora , wór do dyspozycji Twojej i Horusa .
22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 14:14
zadaję proste pytanie ...
M21 czy wiesz kogo opatrzono tym kryptonimem?
odpowiedz tak po prostu-wiem lub nie wie wiem...
wtedy otrzymasz odpowiedź...;D

i nie pierdziel że uciekam od tematu bo jak widzisz tylko odpowiedziałem postem twojemu koleżce bo po tylu latach nadal męczy go ''ból dupy'' :D
a teraz zamknął swoją kłamliwą japę...
widzisz M21 ile to płytek u niego położyłem?...a ty sam powielałeś w swoich wypowiedziach kłamstwa które ''łykłeś'' jak klasyczny ''pelikan'' :D ...to samo jest z rygipsami o których teraz ten notoryczny kłamca milczy...

no dobra...wiesz coś o ''Balbinie'' czy nie...

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 14:14:

M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał:

Odpowiem Tobie tak - Piotrowicz do wora , wór do dyspozycji Twojej i Horusa .

a rysio ''zombie'' terlecki ?
też ''do wora'' ...też go skażesz na potępienie?
to pytanie dodatkowe bo nie zauważyłem wcześniej poprzedniego wpisu...
22258
#Horus nieaktywny
5 czerwca 2022r. o 15:12
widzisz obleśny grubasie jaki jesteś głupi?
brak odniesienia do konkretów to co robisz ?

pisano ci tutaj ...stoisz nad grobem , poświęć więcej uwagi na własne życie ...
a ty co? ...brniesz dalej a tym wpisem powyżej pokazujesz tylko jaki jesteś bezradny ...;D

coś ci napiszę ...w środę byliśmy u znajomych ...ja aby min. pograć w szachy...a że było pięknie siedzieliśmy wszyscy na balkonie...wiesz jaki z niego jest widok?...prawie na wprost twój dom...
dom z którego bije samotność ...przed którym twoja żona samotnie z telefonem ....a później ty samotnie na tym swoim wehikule...
tak kończą ci którzy nie mają własnego życia bo ich żywioł to wtrącanie się w życie innych...

jak tam stosunki z sąsiadami? kiedy kolejna blokada bramy?...kiedy kolejny donos że jakiś komin ci kopci...;D

jakie to szczęście dla bolesławian że przegrałeś te ''wybory'' bo byłbyś taką ''monkey with a razor''...;D

Dopisane 05.06.2022r. o godz. 15:12:

ja teraz legnę sobie przed Eurosportem a ty przeżuwaj gorycz porażki ...
zresztą porażka to twoje drugie imię ...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!