Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

XXX zjazd ''S'' czyli ''towarzystwa wzajemnej adoracji''

22258
#Horus nieaktywny
10 czerwca 2022r. o 20:04
~~Dawny twój znajomy napisał(a): Mijaliśmy się zaraz przy wejściu. Po lewej sektor warzywno owocowy . Kojarzysz? Ja wyższy jestem sporo od ciebie .

no nie kojarzę...
co stoi na przeszkodzie byś napisał o jakim markecie piszesz?
przecież sam pisałeś że cię nie poznałem...;D

i nadal nic konkretnego ...;D

Dopisane 10.06.2022r. o godz. 20:04:

no i zapadła cisza...
znamienne jak dochodzi do konkretów...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~xyz niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 20:45
~~Dawny twój znajomy napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Dawny twój znajomy napisał(a): Byłeś z starą brzydką kobietą .To jak wiemy twoja żona .Ty też zdziadziałeś wąsaczu ,więc pasujecie do siebie .

Nie wcinaj się , naucz się kultury.

Ty Chamie piszesz o kulturze ,wstydu nie masz pisząc o kobiecie , stara i brzydka .
~~świeżak niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 20:48
Przeczytałem ostatnio sporo tematów w temacie "szatan jest... " .Horus niby jesteś niewierzący a jednak widzę, że masz potrzebę spowiedzi przed kolegami w dodatku publicznie. Proponuję, prawdziwą spowiedź. Przynajmniej masz gwarancję dyskrecji. Z tego co tu czytam, po latach wyciągacie brudy z prywatnych często intymnych sytuacji . Wolę spowiedź w kościele !
~~Nieświeżość niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 21:15
~~świeżak napisał(a): Przeczytałem ostatnio sporo tematów w temacie "szatan jest... " .Horus niby jesteś niewierzący a jednak widzę, że masz potrzebę spowiedzi przed kolegami w dodatku publicznie. Proponuję, prawdziwą spowiedź. Przynajmniej masz gwarancję dyskrecji. Z tego co tu czytam, po latach wyciągacie brudy z prywatnych często intymnych sytuacji . Wolę spowiedź w kościele !

On się spowiada ale kłamie.
O sobie mówi że jest piękny , uczciwy , wierny i rzetelny a o innych że to łachudry , kmioty , łajzy i wiesz .Pomysł dobry , namawiaj czorta do kościoła .
~~świeżak niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 21:19
~~Nieświeżość napisał(a): On się spowiada ale kłamie.
O sobie mówi że jest piękny , uczciwy , wierny i rzetelny a o innych że to łachudry , kmioty , łajzy i wiesz .Pomysł dobry , namawiaj czorta do kościoła .

Wierzę, że prędzej czy później odzyska rozum. Będę się modlił za jego duszę.
~~Morus niezalogowany
10 czerwca 2022r. o 21:44
Horus napisał(a): przecież sam pisałeś że cię nie poznałem

i lepiej zeby tak zostało biorac pod uwage ze twoje hobby to konfitury
11445
PanM
10 czerwca 2022r. o 21:45
~~świeżak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Nieświeżość napisał(a): On się spowiada ale kłamie.

Wierzę, że prędzej czy później odzyska rozum. Będę się modlił za jego duszę.

Do kogo się modlisz ? Przecież katolicki bóg ponoć dał ludziom wolną wolę. Nikomu do tej pory nie pomagał. Skupiał się jedynie na karach i straszeniu.
Pomódl się aby zniknął PiS i żeby kler siedział tylko w kościołach. Pomódl się aby wyznacznikiem poziomu życia był wkład pracy a nie udział w kościelno politycznych koteriach .

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
22258
#Horus nieaktywny
10 czerwca 2022r. o 22:06
~~świeżak napisał(a): Przeczytałem ostatnio sporo tematów w temacie "szatan jest... " .Horus niby jesteś niewierzący a jednak widzę, że masz potrzebę spowiedzi przed kolegami w dodatku publicznie. Proponuję, prawdziwą spowiedź. Przynajmniej masz gwarancję dyskrecji. Z tego co tu czytam, po latach wyciągacie brudy z prywatnych często intymnych sytuacji . Wolę spowiedź w kościele !

nawet gdybyś przeczytał wszystkie posty od początku nigdzie nie znajdziesz jednego w którym bym napisał że jestem niewierzący...
ale od początku poddaję krytyce to co Kościół robił przez całe wieki i co trwa do dzisiaj...
dla wielu krytyka Kościoła jest równoznaczna z ''atakiem na wiarę '' i naruszaniem ich tzw. ''dóbr ''
stąd też praktycznie od początku podzieliłem te dwie grupy wyznaniowe na katolików i ''katoli''
i dlatego też nigdy nie napisałem że jestem wierzący ...
bo dlaczego mam tak napisać?...bo Kościół mi to nakazuje? ...bo ''tradycje chrześcijańskie'' ?
jaki Kościół? upolityczniony do granic możliwości i nadęty pychą? Kościół który ''wartości '' przekalkował sobie z zapisów innych kultur?
nie będę tu powielał po raz wtóry tego co pisałem w temacie ''szatana'' bo jak zechcesz sam to przeczytasz...

nie czuję potrzeby żadnej ''spowiedzi'' ani przed konfesjonałem ani tutaj ...
zwłaszcza przed jak ich określasz ''kolegami'' ;D
tacy ''koledzy'' usilnie starają się cokolwiek wyciągnąć a widząc że im się nie udaje uciekają w fantazje...
jak ten dzisiaj podpisujący się ''dawny twój znajomy'' :D

proste pytanie go przerosło i zwiał niczym szarak ...
ale ja wiem że wróci ...tacy jak on zawsze wracają ..;D
i zawsze będzie mnie bawił ...

do historii ''prania brudów'' też nie mam zamiaru wracać...
a może znajdzie się ktoś odważny na tyle by ci tu opisać kto rozpoczął te ''brudy'' ;D
ja osobiście w to wątpię...

ja teraz tradycyjnie - ''szkiełko'' ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza