~~Dawny twój znajomy napisał(a): Horus napisał(a): potwierdzam...
gdzie te lata Jasiek?...gdzie nasi znajomi z Polnej , Żwirki czy Chrobrego?
i zawsze wtedy wspominam Jasia Stycznia i Jaśka Frasia...sam wiesz ...
o reszcie nie piszę bo wielu z nich żyje a rzucanie nazwiskami nie jest moim zwyczajem...
zresztą od czego mamy FB ...
tam żadna łajza się nie wetnie...;D
Oj Janusz ty masz dar zakrzywiania czasoprzestrzeni. Sam wiesz jaki byłeś za młodu. Nie możesz się pochwalić żadnym prawdziwym kumplem. Zawsze byłeś raczej zamknięty i nieufny. Lubiłeś zaimponować płytami i wiedzą w temacie muzy. Nie wiem czy dobrze pamiętam ale faje też jarałeś od młodego. Ciekawe jak ci to służy teraz. Lata lecą ale towarzyski to ty nigdy nie byłeś i nie jesteś. Ale nie przypuszczałem że na starość zabierzesz się za kapowanie./ po kim to masz ? /
No i ten plugawy zwyczaj nazywanie wszystkich łajzami. Widzieliśmy się dzisiaj w markecie ale chyba mnie nie poznałeś. Wniosek że ja też zdziadziałem.
no widzisz ...piszesz że nie wiesz czy dobrze pamiętasz to czy tamto...
żadnych konkretów ...coś tam o płytach bo od małolata je słuchałem i zbierałem...wiesz o tym bo ja sam o tym tutaj pisałem...
jarałem od ''młodego''????? czyli guzik wiesz ....
towarzyski nie byłem ?...po prostu miałem swoje grono kolegów i koleżanek a to była że tak powiem troszkę zamknięta grupa...ale co było w tym najważniejsze mieliśmy do siebie szacunek i co najważniejsze zaufanie...
do dzisiaj tej zasady się trzymam...
dlatego taki ktoś jak ty mało wiesz ...i dobrze...:)
''kapowanie''? sprecyzuj ...kogo gdzie ''zakapowałem'' :D
razi cię określenie ''łajza''? prześledź kilka tematów...wysyp ''horusów'' może uzmysłowi ci skąd takie określenie...
widziałeś mnie w markecie?...którym? a może coś bliżej? ...byłem sam czy z kimś?
zdziadziałem ? to wina wytartych dżinsów które od lat uwielbiam...:D
a właśnie ...charakterystyczna koszulka...
zwróciłeś uwagę z wizerunkiem jakiej ''kapeli''? ;D
jestem sto procent pewny że mnie z kimś pomyliłeś...;D
Dopisane 10.06.2022r. o godz. 19:08:
~~Wesoły Romek napisał(a): Ktoś napisał: Horus napisał(a): przyznaję ...Nowaka nie pamiętam ...
ale czytałem gdzieś wspomnienia Niezabitowskiej i Jakubiak...
tam się działo ...
harce ,hulanki swawole ...nawet w naszym pobliskim dawnym Skalnym...a później - ''sztandar wyprowadzić'' :D
TW "Nowak" to Niezabitowska była :) Pamiętam jaki dowcip chodził w latach 90 tych .Jeden wsiadł do taksówki i pyta się.-Panie co w Polsce słychać? dopiero z zagranicy przyleciałem.-Porypanie Panie jakiś "Bolek" "zapalniczki" szuka :) "Zapalniczka" to była ksywa z SB Zdzisia Najdera a Wolka Bolęsę znasz :)
fajnie że mi to przypomniałeś ...;D
i dobrze ...niech i młodzi wiedzą że po żadnej ze stron nie było ''sielsko-anielsko'' ;D