Zastosowana autokorekta
~~Bej napisał(a): Heheh w areszcie go dojadą, będzie dzownil do mamusi i tatusia by zabrali synusia hahaha. Ttffuuu frajerzyno :)ciekawe co by z tobą zrobili bo ja wiem
~~Oko napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gryps napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bej napisał(a): Heheh w areszcie go dojadą, będzie dzownil do mamusi i tatusia by zabrali synusia hahaha. Ttffuuu frajerzyno :)
Albo żeby przysłali wazelinkę, jak z aresztu do pierdla trafi :)
Za napaść na policjantów może być w pierdlu właśnie szanowany, grypserzy nienawidzą gwałcicieli, pedofili oraz oprawców domowych i nie patrzą także przychylnie na skazanych za drobne przestępstwa.
Szanowany ? ... widać że nie masz pojęcia o czym mówisz. Owszem masz racje ale najpierw trzeba sobie zasłużyć na szacunek w więzieniu które rządzi się własnymi prawami. Tym bardziej jak taka osoba idzie pierwszy raz siedzieć to najpierw musi udowodnić że faktycznie w pełnej świadomości i odwadze dopuściła się tego czynu. A tu widzimy takie zdjęcie jak powyżej, więc odpowiedz sobie sam. Chyba że rodzice zapłacą i go wrzucą na ochronki.
Też prawda, że wśród współosadzonych będzie musiał sobie zasłużyć na normalne traktowanie, inaczej poleci na odstawkę. I owszem, nie mam pojęcia, bo w więzieniu nie siedziałem ani jakoś specjalnie nie interesowałem się zwyczajami w więzieniach, więc tutaj moja wiedza jest mała.
~~JurruJ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Jarząb napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gryps napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bej napisał(a): Heheh w areszcie go dojadą, będzie dzownil do mamusi i tatusia by zabrali synusia hahaha. Ttffuuu frajerzyno :)
Albo żeby przysłali wazelinkę, jak z aresztu do pierdla trafi :)
Za napaść na policjantów może być w pierdlu właśnie szanowany, grypserzy nienawidzą gwałcicieli, pedofili oraz oprawców domowych i nie patrzą także przychylnie na skazanych za drobne przestępstwa.
Ująłeś to tak, jakby grypserzy rządzili puchą i od nich zależał los osadzonych. Za dużo filmów kolego. Nie widziałem jeszcze żeby
To, że dzisiaj subkultura grypserów może wymierać nie oznacza, że tak nie było wcześniej.