Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Sąd Rejonowy w Bolesławcu aresztował na trzy miesiące Artura L, podejrzanego o napaść na policjanta
~~Tomasz niezalogowany
6 czerwca 2022r. o 22:24
Pisałem do starostwa ... Dajcie parę złoty to naprawimy temat ..ew będziecie mieli na tym swoim szpitalu niby covidowych ... Ale kto to będzie sprawdzal...oferta dalej aktualna czekamy...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Marcin niezalogowany
6 czerwca 2022r. o 23:20
Prawdziwy twardziel. Walnął piwko i asyście kilkudziesięciu kolegów zaatakował policjanta i uciekł a teraz mógłby być twarzą tego ataku ale się o...ł ze wstydu i twarz zasłonił. Jak nie masz jaj to pij alko po przykucie się do ogrodzenia ciulu. Zrozumcie to pajace że atakujecie tych co wam matki i babki chronią i bez których każdy mógłby atakować i na wam i waszym dzieciakom żeby wybijać i kryształ sprzedawać. Nie zapomnij pajacu dzieciom opowiadać ze zalałeś Policjanta a później jak szczur się ukrywałeś

Zastosowana autokorekta

~~yo niezalogowany
6 czerwca 2022r. o 23:49
Trzeba mieć tylko nadzieję, że pozostałe tego typu kozaczki, albo potencjalni czytają tego niusa a szczególnie komenty. Może dotrze zanim będzie za późno że życie to nie półminutowy występ przy koleżkach tylko to, co jest potem... A co jest potem właśnie widzimy... Ogarnij się jeden z drugim, zrób chwilę refleksji i się zastanów nad swoim życiem...
~~Rudawa Tawuła niezalogowany
7 czerwca 2022r. o 0:06
~~Bej napisał(a): Heheh w areszcie go dojadą, będzie dzownil do mamusi i tatusia by zabrali synusia hahaha. Ttffuuu frajerzyno :)
ciekawe co by z tobą zrobili bo ja wiem

~~Bladoczerwona Glicynia niezalogowany
7 czerwca 2022r. o 2:26
~~Oko napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gryps napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bej napisał(a): Heheh w areszcie go dojadą, będzie dzownil do mamusi i tatusia by zabrali synusia hahaha. Ttffuuu frajerzyno :)

Albo żeby przysłali wazelinkę, jak z aresztu do pierdla trafi :)

Za napaść na policjantów może być w pierdlu właśnie szanowany, grypserzy nienawidzą gwałcicieli, pedofili oraz oprawców domowych i nie patrzą także przychylnie na skazanych za drobne przestępstwa.

Szanowany ? ... widać że nie masz pojęcia o czym mówisz. Owszem masz racje ale najpierw trzeba sobie zasłużyć na szacunek w więzieniu które rządzi się własnymi prawami. Tym bardziej jak taka osoba idzie pierwszy raz siedzieć to najpierw musi udowodnić że faktycznie w pełnej świadomości i odwadze dopuściła się tego czynu. A tu widzimy takie zdjęcie jak powyżej, więc odpowiedz sobie sam. Chyba że rodzice zapłacą i go wrzucą na ochronki.

Też prawda, że wśród współosadzonych będzie musiał sobie zasłużyć na normalne traktowanie, inaczej poleci na odstawkę. I owszem, nie mam pojęcia, bo w więzieniu nie siedziałem ani jakoś specjalnie nie interesowałem się zwyczajami w więzieniach, więc tutaj moja wiedza jest mała.
~~Bladoczerwona Glicynia niezalogowany
7 czerwca 2022r. o 2:28
~~JurruJ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Żółtawordzawy Jarząb napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Gryps napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bej napisał(a): Heheh w areszcie go dojadą, będzie dzownil do mamusi i tatusia by zabrali synusia hahaha. Ttffuuu frajerzyno :)

Albo żeby przysłali wazelinkę, jak z aresztu do pierdla trafi :)

Za napaść na policjantów może być w pierdlu właśnie szanowany, grypserzy nienawidzą gwałcicieli, pedofili oraz oprawców domowych i nie patrzą także przychylnie na skazanych za drobne przestępstwa.

Ująłeś to tak, jakby grypserzy rządzili puchą i od nich zależał los osadzonych. Za dużo filmów kolego. Nie widziałem jeszcze żeby

To, że dzisiaj subkultura grypserów może wymierać nie oznacza, że tak nie było wcześniej.
~~Tabaczkowy Jaśminowiec niezalogowany
7 czerwca 2022r. o 5:11
Do roboty do kamieniołomu. Jakby tak musieli codziennie po 12 godzin zasuwać żeby dostać miskę ryżu to odrazu by się odechciało cwaniakowania ! Żałosne buraki !
~~Bolecnauta niezalogowany
7 czerwca 2022r. o 7:36
To szkoła i rodzice powodują, że takie osoby wyrastają
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.