Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rocznica powstania SW.

14240
M21W2
14 czerwca 2022r. o 19:37
Wesołek napisał : - "Lucek, i co dumny jesteś z tego, że stoisz w jednym szeregu z byłymi czerwonymi dziadami jak Piotrowicz ,który oskarżał opozycjonistów, i z takim Kujdą kapusiem SB :)"

Jasiu jak Ty mnie tam postawiłeś to " duma " aż mnie rozpiera .
Jasieńku znasz nazwiska sędziów Sądu Najwyższego skazujących opozycjonistów wspierających PO .
Mówi ci coś nazwisko Józef Iwulski, ponadto ,sprawach karnych stanu wojennego było siedmioro (
Płóciennik, Rysińska, Siuchniński, Steckiewicz, Rychlicki, Buliński).
Za czyich rządów powołani zostali na sędziów Sądu Najwyższego .

Skoro nie było w Polsce dekomunizacji drogi Jasiu nie ma sensu dalsza dyskusja w tym temacie .

Dopisane 14.06.2022r. o godz. 19:37:

~~horus napisał(a): No i widzisz kmiocie jak wąska jest twoja wiedza? A sam Korwin? ZMS to co to było? a Stronnictwo Demokratyczne czym było jak nie spółką -córką PZPR
Sporo nauki przed tobą lub proś Horusa o linki.

A ty KMIOCIE widzisz że piszę o członkach PZPR , dodaj że Korwin chodził do przedszkola , tam dyrektorką była członkini
PSL .
KMIOCIE , Kuroń też był w ZMS i PZPR , to jego nie dyskwalifikuje jako zasłużonego opozycjonisty .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 19:40
ponad 1000 sędziów nawet jak byli w PZPR ale przed 89 nie podlegało dekomunizacji...co innego sprzątaczki ...tym poobcinano emerytury...
tak wyglądała ta ''dekomunizacja'' wg. piSS
~~Horus niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 19:45
M21W2 napisał(a): Wesołek napisał : - "Lucek, i co dumny jesteś z tego, że stoisz w jednym szeregu z byłymi czerwonymi dziadami jak Piotrowicz ,który oskarżał opozycjonistów, i z takim Kujdą kapusiem SB :)"

Jasiu jak Ty mnie tam postawiłeś to " duma " aż mnie rozpiera .
Jasieńku znasz nazwiska sędziów Sądu Najwyższego skazujących opozycjonistów wspierających PO .
Mówi ci coś nazwisko Józef Iwulski, ponadto ,sprawach karnych stanu wojennego było siedmioro (
Płóciennik, Rysińska, Siuchniński, Steckiewicz, Rychlicki, Buliński).
Za czyich rządów powołani zostali na sędziów Sądu Najwyższego .

Skoro nie było w Polsce dekomunizacji drogi Jasiu nie ma sensu dalsza dyskusja w tym temacie .
Dopisane 14.06.2022r. o godz. 19:37:
Ktoś napisał: ~~horus napisał(a): No i widzisz kmiocie jak wąska jest twoja wiedza? A sam Korwin? ZMS to co to było? a Stronnictwo Demokratyczne czym było jak nie spółką -córką PZPR
Sporo nauki przed tobą lub proś Horusa o linki.

A ty KMIOCIE widzisz że piszę o członkach PZPR , dodaj że Korwin chodził do przedszkola , tam dyrektorką była członkini
PSL .
KMIOCIE , Kuroń też był w ZMS i PZPR , to jego nie dyskwalifikuje jako zasłużonego opozycjonisty .

Kmiocie Kuroń siedział za działalność opozycyjną dwa albo trzy razy a ty? Nawet godziny . To samo Korwin .Ani siebie ani Korwina nie porównuj do Kuronia .
14240
M21W2
14 czerwca 2022r. o 19:56
~~Horus napisał(a): ponad 1000 sędziów nawet jak byli w PZPR ale przed 89 nie podlegało dekomunizacji...co innego sprzątaczki ...tym poobcinano emerytury...

Ciekawe kto miał przeprowadzić dekomunizacje przed 89 , nie było , nie ma i nie będzie dekomunizacji ,
czym według ciebie różni się sprzątaczka z MSW z wysoką emerytura od sprzątaczki w szkole z głodową emeryturą , potrafisz odpowiedzieć ? .

Dopisane 14.06.2022r. o godz. 19:56:

KMIOCIE Horusie , nie wiem czy jesteś trollem podrubą , czy oryginałem , dobrej nocy życzę .
Oryginał zalogowany dostałby adekwatniejsza odpowiedź , w niedzielę przewidywana " parówa "
~~Horus niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 20:01
ty znowu nie kumasz...sprzątaczce i pracownicom sekretariatów z MSW poobcinano emerytury po stwierdzeniu że kilka czy kilkanaście miesięcy przepracowały w dawnym systemie...
poszukaj sobie takich opisów w internetach...;D
~~Macierzanka długolistna niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 20:05
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał:
Dopisane 14.06.2022r. o godz. 19:56:KMIOCIE Horusie , nie wiem czy jesteś trollem podrubą , czy oryginałem , dobrej nocy życzę .
Oryginał zalogowany dostałby adekwatniejsza odpowiedź , w niedzielę przewidywana " parówa "

No i po raz wtóry pokazujesz swoje prostactwo. Nie są ważne dla ciebie fakty ,normalna wymiana poglądów tylko osobista wojna. Już teraz zapowiadasz kolejne wyzwiska. Jak można traktować cię poważnie?
~~Wesoły Romek niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 20:06
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a): ponad 1000 sędziów nawet jak byli w PZPR ale przed 89 nie podlegało dekomunizacji...co innego sprzątaczki ...tym poobcinano emerytury...

Ciekawe kto miał przeprowadzić dekomunizacje przed 89 , nie było , nie ma i nie będzie dekomunizacji ,
czym według ciebie różni się sprzątaczka z MSW z wysoką emerytura od sprzątaczki w szkole z głodową emeryturą , potrafisz odpowiedzieć ? .

Znasz moje zdanie "Szczepan" :)
Całe Nasze polskie zło,
to PIS, Solidarność, kler razem z PołO :)
~~Lucjan niezalogowany
14 czerwca 2022r. o 20:35
Macieżanko, moja zasada, nie obrażaj, jak ktoś zacznie to, oko za oko ząb za ząb . Ty nie zauważyłeś że Horus szuka zaczepki obelżywym słowem _kmiocie_lub masz pietra że przewiezie się na tobie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza